8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń 70-82
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń 70-82
Piątek, 30.10.2009 godz. 18.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń
Sądzę, że torunianki nie powinny mieć wielkich kłopotów. Chociaż w tym sezonie nie ma łatwych meczów.
Tegoroczny AZS jest dużo słabszy niż ubiegłoroczny.
Tegoroczny AZS jest dużo słabszy niż ubiegłoroczny.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem
. Wiec moze byc ciekawy meczz. 
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem. Wiec moze byc ciekawy meczz.
i trzema w Polkowicach z CCC....
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
matrix pisze:wlodi9 pisze:Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem. Wiec moze byc ciekawy meczz.
Ale tamte to były wygrane...a z Polkowicami jakby w plecy..
Re: 8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń 70-82
Najważniejsza wygrana. Strasznie jestem wkurzony, że mnie na tym meczu nie było. Nasze wygrały dosyć pewnie co prawda już przez chwile myślałem, że znowu nerwówka będzie, bo poznanianki ładnie zagrały na początku IV, ale obyło się bezstresowo dosyć.
bart_81 pisze:matrix pisze:wlodi9 pisze:Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem. Wiec moze byc ciekawy meczz.
Ale tamte to były wygrane...a z Polkowicami jakby w plecy..
zapomniałem tego dodać....
Wynik meczu w Poznaniu nie robi na mnie wrażenia,bo takie mecze toruńska druzyna powinna wygrywać poprostu....
http://www.ilovetorun.pl/sport/koszykow ... torun.html
Jest już pierwsza relacja na necie. Dziewczyny mogły wypracować większą przewagę jednak.
Jest już pierwsza relacja na necie. Dziewczyny mogły wypracować większą przewagę jednak.
-
koszykarz
Mecz z kategorii tych które trzeba wygrywać i tyle.... Poznań w tym roku jest słabiutki - wątpie że powrót Międzikowej nagle odmieni Inee . Będzie chyba za późno...
Co do naszych : wreszcie bardzo to równo wyszło
10 asyst - licznik Agaty Gajdy - obojętnie na jakim przeciwniku - musi budzić respekt.
Teraz sklepać Leszno trzeba
i w tabeli naprawdę będzie nieźle. Ważne by trzymać się tego 4-5 miejsca i szukać niespodzianek (Wisła , Lotos) 
Co do naszych : wreszcie bardzo to równo wyszło
10 asyst - licznik Agaty Gajdy - obojętnie na jakim przeciwniku - musi budzić respekt.
Teraz sklepać Leszno trzeba
tak jak piszesz... trzeba jeszcze "sklepać" Leszno, ale to już nie będzie takie proste... 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
koszykarz pisze:Mecz z kategorii tych które trzeba wygrywać i tyle.... Poznań w tym roku jest słabiutki - wątpie że powrót Międzikowej nagle odmieni Inee . Będzie chyba za późno...
Co do naszych : wreszcie bardzo to równo wyszło![]()
Teraz sklepać Leszno trzebai w tabeli naprawdę będzie nieźle. Ważne by trzymać się tego 4-5 miejsca i szukać niespodzianek (Wisła , Lotos)
Na razie sam siebie "sklep". Znów wypowiadasz sie na podstawie statystyk na plkk! To juz powoli robi sie kpina! Sam przegladałem te statystyki i o klasie przeciwnika sie nie wypowiadam jak i wyniku! Czas pokaze czy wygramy z Lesznem!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
koszykarz
Człowieku - czy ty masz jakieś kompleksy ? Zarówno na lokalnym forum jak i tutaj - siejesz ferment. Precz z takimi forumowiczami....

Czy wyrażenie ,,sklepiemy '' Leszno - oznacza że mówie o klasie przeciwnika ? Chyba nie... Pomyśl troche ...
a jak coś masz do mnie - to na PRIVA - a nie tutaj robisz wstyd Toruniowi i naszym koszykarkom
Czy wyrażenie ,,sklepiemy '' Leszno - oznacza że mówie o klasie przeciwnika ? Chyba nie... Pomyśl troche ...
a jak coś masz do mnie - to na PRIVA - a nie tutaj robisz wstyd Toruniowi i naszym koszykarkom
koszykarz pisze:Człowieku - czy ty masz jakieś kompleksy ? Zarówno na lokalnym forum jak i tutaj - siejesz ferment. Precz z takimi forumowiczami....![]()
![]()
kto robi wstyd to nie bede pisał. Na szczescie tu g... masz do powiedzenia i napisania. Kompleksy i strach to raczej Twoja domena
Szymon: każda kolejna "prywatna wycieczka" kogokolwiek karana będzie " + " !
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”