Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Cios niezły
Skerovic sprowokowała Powell "kopnięciem" w noge, a ta odwdzięczyła się serią ciosów. Chociaz Skerovic tez nie popelnila slusznie, to zdecydowanie bardziej potępiam zachowanie Powell. Widasc chamstwo nie zna granic...
Gdyby tak zdyskwalifikowano Nolan za jazde
: , Powell za KO na Skerovic, a Dydek nie byłaby zdolna do gry przez najblizszy czas, to Lotos moze miec spore problemy z mistrzostwem, chociaz wiadomo, jak to tam jest w PLKK względem Lotosu.... 
Skerovic sprowokowała Powell "kopnięciem" w noge, a ta odwdzięczyła się serią ciosów. Chociaz Skerovic tez nie popelnila slusznie, to zdecydowanie bardziej potępiam zachowanie Powell. Widasc chamstwo nie zna granic...
Gdyby tak zdyskwalifikowano Nolan za jazde
: , Powell za KO na Skerovic, a Dydek nie byłaby zdolna do gry przez najblizszy czas, to Lotos moze miec spore problemy z mistrzostwem, chociaz wiadomo, jak to tam jest w PLKK względem Lotosu.... -
Gość
-
Gość
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:Oglądając relacje z tego spotkania zastanawiam się tylko czy wreszcie PZKosz wyciągnie jakieś wnioski z zachowania na boisku niestety zachowanie gdyńskich koszykarek jest straszne i nie ma nic wspólnego ze sportową atmosferą.
Jeżeli kiedyś zawodniczka pewna nie została ukarana za uderzenie w twarz rywalki w czasie meczu pokazowego na oczach całej Polski, to raczej teraz też nie ma co liczyć na jakąkolwiek reakcję
Ps. Żeby nie było... o sytuacji i zachowaniu dzis Nolan się nie wypowiadam, bo nie widziałem... odnoszę się tylko do zasady w naszej lidze - nie wiem, co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na jakąś reakcję władz ligi. A to już trochę chore... A gratulacje myślę, że zasłużone, bo przez pryzmat wybryku jednej osoby nie można oceniać całości wyniku - czyli wygrania PP przez Lotos.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Psz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”