Finał PP Wisła : Lotos 42:50

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 20:28

Czego tu gratulować?Poziom tragiczny!A zachowanie CZARNEJ powinno być ukarane wyrzuceniem z ligi.Ona chyba zapomniała jak powinni zachowywać sie ludzie.Jest oczywiste,że niedawno zeszła z drzewa!!!!!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 marca 2005, 20:30

Cios niezły :shock:
Skerovic sprowokowała Powell "kopnięciem" w noge, a ta odwdzięczyła się serią ciosów. Chociaz Skerovic tez nie popelnila slusznie, to zdecydowanie bardziej potępiam zachowanie Powell. Widasc chamstwo nie zna granic...

Gdyby tak zdyskwalifikowano Nolan za jazde :cyk: , Powell za KO na Skerovic, a Dydek nie byłaby zdolna do gry przez najblizszy czas, to Lotos moze miec spore problemy z mistrzostwem, chociaz wiadomo, jak to tam jest w PLKK względem Lotosu.... :evil:

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 20:31

Na meczu w Pabianicach z kolei Nolan zachowywała sie skandalicznie.Nie wiem dlaczego amerykankom tak dużo wolno.Zresztą LOTOS jeśli chodzi o sędziowanie ma szczególne prawa.Może trzeba by było z tym skończyć.

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 20:31

Oglądając relacje z tego spotkania zastanawiam się tylko czy wreszcie PZKosz wyciągnie jakieś wnioski z zachowania na boisku niestety zachowanie gdyńskich koszykarek jest straszne i nie ma nic wspólnego ze sportową atmosferą.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 20:32

Chaotyczny mecz, Wisła mimo wszystko zlepek indywidualności.
A Powell??? Ona chyba jeszcze nie zeszła z drzewa!!! Bydło i chamstwo!!!
Ciekawe jakie wnioski wyciągną "misie z plkk"? Znając życie to nic nie zrobią, bo to przecież zawodniczka Gdyni!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 06 marca 2005, 20:36

To co odstawiła Powell w Krakowie to aż brak słow , jest po prosyu poje..... (sorry za słowa ale tego nie da sie inaczej opisać)

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 marca 2005, 20:37

Świetna "piarowska" robota Nolan i Powell nad budową wizerunku Lotosa. Jedna chleje, druga leje, albo jak kto woli "jedna pije druga bije". Jestem zachwycony zachowaniem tych "dziewcząt" najpierw jazda po pijaku a teraz mordobicie na parkiecie. :evil:
P.S
Podobała mi się gra Kobryn

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 marca 2005, 20:37

Anonymous pisze:Oglądając relacje z tego spotkania zastanawiam się tylko czy wreszcie PZKosz wyciągnie jakieś wnioski z zachowania na boisku niestety zachowanie gdyńskich koszykarek jest straszne i nie ma nic wspólnego ze sportową atmosferą.

Jeżeli kiedyś zawodniczka pewna nie została ukarana za uderzenie w twarz rywalki w czasie meczu pokazowego na oczach całej Polski, to raczej teraz też nie ma co liczyć na jakąkolwiek reakcję :?

Ps. Żeby nie było... o sytuacji i zachowaniu dzis Nolan się nie wypowiadam, bo nie widziałem... odnoszę się tylko do zasady w naszej lidze - nie wiem, co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na jakąś reakcję władz ligi. A to już trochę chore... A gratulacje myślę, że zasłużone, bo przez pryzmat wybryku jednej osoby nie można oceniać całości wyniku - czyli wygrania PP przez Lotos.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Psz

Postautor: Psz » 06 marca 2005, 20:38

Elaine będzie wisieć i powinna. Prowokacja prowokacją, ale odpowiedź była niewspółmierna do tego co zrobiła Skerović.

Coś się ostatnio dzieje niedobrego z naszymi dziewczynami... :/

A o poziomie sportowym to się nie wypowiem bo aż żal było na to patrzeć...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 20:39

Seba pisze: nie wiem, co trzeba zrobić, żeby zasłużyć na jakąś reakcję władz ligi. .

Proste!! Wystarczy nie być z Gdyni!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 06 marca 2005, 20:39

Okropna ta Powell. Powinna sie juz pakowac i wracac do USA a raczej do Afryki w strefie rownikowej :D :D :D :D Czy cos powaznego stalo sie Jelenie????
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 marca 2005, 20:41

Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 20:41

W telewizji nie pokazali ale krew sie lała i napewno ma zlamany nos.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 06 marca 2005, 20:42

A mi się podobało. Rzadko się widzi lejące się baby :lol: :lol: :wink:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 marca 2005, 20:43

Anonymous pisze:W telewizji nie pokazali ale krew sie lała i napewno ma zlamany nos.

Po tym co widzialem w TV to TYLKO złamany nos.
szkoda słów...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”