Finał PP Wisła : Lotos 42:50

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 marca 2005, 16:14

GURU pisze:odrużnia Cię

I na koniec jesli chcesz mnie o czymkolwiek pouczac to najpierw naucz sie zasad ortografii bo póki zatrzymałes sie na poziomie 1-2 klasy podstawówki.

no przepraszam za pierwszy błąd ortograficzny na tym forum

w zasadzie twój nick mówi wszystko o tobie :lol:

Marco TS pisze:...PS: Kibice Lotosu to maja poczucie humoru, niektorzy sugerują ze Skerovic powinna przeprosic kibiców :shock:

tak dla pewności napisze ja za tym nie jestem

Marco TS pisze:.... udam sie osobiscie na ten mecz by zobaczyc tego "PitPowella" w akcji :lol:

:D dobre określenie :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 marca 2005, 16:22

ravvafan pisze:[/b]
Ostatnią gównianą przyznaje kibicą Wisły KrakówZa co?Do tej pory brakowało
mi czegoś .Co prawda mamy kibiców Lotosu z deseczkami i ich disco-polo (nawet ich przyspiewka
o Polfie taka dziewicza),mamy kibiców ŁKsu którym zdarzyło się pobawić z fajerwerkami,
mamy kibiców Polfy....czasami milczących.Ale brakowało mi tego boiskowego wulgarnego języka który dotejpory
omijał kobiece parkiety.I nagle jest HURRA swojska piosenka...'Lotos Gdynia ku.rwa świnia'
Ile w niej poezji,intelektualnej głebi.A i synchronizacja nie gorsza niż w Poznanskich Słowikach.
a więc za tworzenie nowej ,dotąd nie znanej w KK ,jakości w kibicowaniu NAGRODA ZDECYDOWANIE SIĘ NALEŻY.

Dziekujemy za nagrodę i w Play Off postaramy sie o kolejne nagrody.
Jak napisał jeden ze znajomych na naszym wiślackim forum w odpowiedzi na post kibica Rafinerii Gdanskiej, ktory brzmial tak:

Moim zdaniem więcej wstydu i wiochy od Powell narobiła sobie Wisła za sprawą swoich "kibiców". Oczywiście, zawodniczka Lotosu postąpiła chamsko, ale wyzywanie całego zespołu gości od ****** i ******** to totalna przesada i hańba dla klubu. Takie rzeczy nie dzieją się w innych miastach na meczach koszykówki kobiet. Wypowiedzi na tym forum potwierdzają, że niestety wielu z was jest zwykłą trzodą, która nie wie co to sport i emocjonuje się żałosnym kibicowaniem... ehhhh, kupcie sobie chociaż szaliki, bo siarę robicie

a odpowiedz byla taka:
Gwarantuję Ci, że jakby coś takiego się wydarzyło na meczu koszykarek na Reymonta w 1. połowie lat 90. to już Wisła nie tylko nie dostałyby zadnej organizacji, ale by nam halę zamkneli na amen A to, że tam 30 osób coś pokrzyczało, to zasługa jednej pani, która w ew. finałach moze się spodziewać gorącego powitania........

tak wiec i w play offach walczymy o nagrode!!!

Tylko nie wiem czy pamietasz lata 90 na Wiśle.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 07 marca 2005, 16:39

O wypraszam sobie, my już dawno śpiewaliśmy "Lotos Gdynia k... świnia!!!" :D :D ... tak wiem, nie mam się czym chwalić, jestem chamem, prostakiem, chuliganem piłkarskim, takim cwaniakiem jak ja powinna się zająć policja (ten tekst najbardziej lubię :D) Wszystkim delikatnym, o wysokiej kulturze osobistej proponuję nie przyjeżdżać w sobotę na mecz ŁKS - Lotos.

ravvafan
Nowy na forum

Postautor: ravvafan » 07 marca 2005, 16:58

Lisu pisze:O wypraszam sobie, my już dawno śpiewaliśmy "Lotos Gdynia k... świnia!!!" :D :D ... tak wiem, nie mam się czym chwalić, jestem chamem, prostakiem, chuliganem piłkarskim, takim cwaniakiem jak ja powinna się zająć policja (ten tekst najbardziej lubię :D) Wszystkim delikatnym, o wysokiej kulturze osobistej proponuję nie przyjeżdżać w sobotę na mecz ŁKS - Lotos.

Zgadzam się nie przyjeżdzajcie.Przyjeżdzajcie na siatkówkę.Czym nas więcej tym jesteśmy silniejsi.U nas takich przyspiewek nima.

Chciałem zaznaczyć ze pozostałe nagrody też były fajne.A czepiacie się tylko jednej.
VICTORIA RAVVA TO NAJPIĘKNIEJSZA SPORTSMENKA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Drax
Żak

Postautor: Drax » 07 marca 2005, 17:22

Lisu pisze:O wypraszam sobie, my już dawno śpiewaliśmy "Lotos Gdynia k... świnia!!!" :D :D ... tak wiem, nie mam się czym chwalić, jestem chamem, prostakiem, chuliganem piłkarskim, takim cwaniakiem jak ja powinna się zająć policja (ten tekst najbardziej lubię :D) Wszystkim delikatnym, o wysokiej kulturze osobistej proponuję nie przyjeżdżać w sobotę na mecz ŁKS - Lotos.

Właśnie dlatego chętnie bym przyjechał :lol: :lol: :lol: tyle, że po pierwsze pracuję, po drugie na Łksie jakos tak mi nieswojo..... :?

Drax
Żak

Postautor: Drax » 07 marca 2005, 17:27

[quote="ravvafan.[/quote]

Zgadzam się nie przyjeżdzajcie.Przyjeżdzajcie na siatkówkę.Czym nas więcej tym jesteśmy silniejsi.U nas takich przyspiewek nima.

Chciałem zaznaczyć ze pozostałe nagrody też były fajne.A czepiacie się tylko jednej.[/quote]

Mylisz się. Wszystkie nagrody były gówniane

tak jak gówniana jest siatkówka, która byłaby troszke ciekawa gdyby te panieneczki grały nago.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 07 marca 2005, 17:27

ravvafan pisze: (...) Już chciałem rozmyślać o dodatkowej nagrodzie dla zawodniczki Lotosu,oczywiste
jest że moja symboliczna nie wystarczy tu trzeba namacalnej danej przez władze
PZkosz.....włączyłem telewizor z tam 'Sportowa Niedziela'
......pełen szok.Pokazano powtórkę zdatrzenia i OKAZAŁO SIĘ ŻE TO NAJPIERW
SKEROVIC SPRZEDAŁA KOPA POWELL A DOPIERO POTEM ZACZĄŁ SIĘ SHOW TEJ DRUGIEJ.
Zrobiło mi się głupioMyśle że nagroda należy się również zawodniczce Wisły.
Jako że oddałem już jedną Powell została mi tylko w tej kategori gówniana
nagroda pocieszenia

A ja powinnie postąpić Pzkosz.Dla mnie to oczywiste:nagradzać ,nagradzać.
Minimalna nagroda dla obu pań to odpoczynek od 6-7 meczów.Jako że ja jestem
z gatunku ludzi z gestem i szczodrych optylowałbym za wakacjami od teraz
do końca sezonu (I ja bym podjąl taką decyzje).Dziewczyny na to zasłużyły (...)

Trochę przesadziłeś z tymi jednakowymi karami dla obu zawodniczek :lol:
Po pierwsze to nie był KOP tylko lekkie kopnięcie, jako reakcja na faul Powell. Po drugie takich kopnięć na parkiecie widziałem sporo i to na meczach młodziczek, kadetek ,juniorek jak i seniorek i były to raczej gesty bezsilności za wyrządzoną krzywdę i przeważnie "puszczną" przez sędziów. I jeśli sędzia to zauważył, to kończyło się "technikiem", a Ty od razu chciałbyś żeby takie przewinienie było na równi ukarane z czynem Powell? :shock: Chyba raczysz żartować. Co do twojego wymiaru kary to jednak uważam, że Powell powinna zostać zdyskwalifikowana minimum do końca sezonu. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby dziewczyny z drużyn spotykajacych się z Lotosem i z Powell na parkiecie myślały tylko o meczu. Całkiem możliwe, że podświadomie będą bały się dotknąć "psychola" (przepraszam, inne określenie nie przychodzi mi do głowy), bo może spotkać je przecież to samo co Skerovic. I już to może mieć wpływ na przebieg meczu, rywalizację na parkiecie.
Powtórzę jeszcze raz, wg mnie PLKK powinna dać jej bana.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 marca 2005, 17:32

Drax pisze:
Właśnie dlatego chętnie bym przyjechał :lol: :lol: :lol: tyle, że po pierwsze pracuję, po drugie na Łksie jakos tak mi nieswojo..... :?
Nieswojo to się będa czuć inni... :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ravvafan
Nowy na forum

Postautor: ravvafan » 07 marca 2005, 17:36

Waldi pisze:
ravvafan pisze: (...) Już chciałem rozmyślać o dodatkowej nagrodzie dla zawodniczki Lotosu,oczywiste
jest że moja symboliczna nie wystarczy tu trzeba namacalnej danej przez władze
PZkosz.....włączyłem telewizor z tam 'Sportowa Niedziela'
......pełen szok.Pokazano powtórkę zdatrzenia i OKAZAŁO SIĘ ŻE TO NAJPIERW
SKEROVIC SPRZEDAŁA KOPA POWELL A DOPIERO POTEM ZACZĄŁ SIĘ SHOW TEJ DRUGIEJ.
Zrobiło mi się głupioMyśle że nagroda należy się również zawodniczce Wisły.
Jako że oddałem już jedną Powell została mi tylko w tej kategori gówniana
nagroda pocieszenia

A ja powinnie postąpić Pzkosz.Dla mnie to oczywiste:nagradzać ,nagradzać.
Minimalna nagroda dla obu pań to odpoczynek od 6-7 meczów.Jako że ja jestem
z gatunku ludzi z gestem i szczodrych optylowałbym za wakacjami od teraz
do końca sezonu (I ja bym podjąl taką decyzje).Dziewczyny na to zasłużyły (...)

Trochę przesadziłeś z tymi jednakowymi karami dla obu zawodniczek :lol:
Po pierwsze to nie był KOP tylko lekkie kopnięcie, jako reakcja na faul Powell. Po drugie takich kopnięć na parkiecie widziałem sporo i to na meczach młodziczek, kadetek ,juniorek jak i seniorek i były to raczej gesty bezsilności za wyrządzoną krzywdę i przeważnie "puszczną" przez sędziów. I jeśli sędzia to zauważył, to kończyło się "technikiem", a Ty od razu chciałbyś żeby takie przewinienie było na równi ukarane z czynem Powell? :shock: Chyba raczysz żartować. Co do twojego wymiaru kary to jednak uważam, że Powell powinna zostać zdyskwalifikowana minimum do końca sezonu. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby dziewczyny z drużyn spotykajacych się z Lotosem i z Powell na parkiecie myślały tylko o meczu. Całkiem możliwe, że podświadomie będą bały się dotknąć "psychola" (przepraszam, inne określenie nie przychodzi mi do głowy), bo może spotkać je przecież to samo co Skerovic. I już to może mieć wpływ na przebieg meczu, rywalizację na parkiecie.
Powtórzę jeszcze raz, wg mnie PLKK powinna dać jej bana.

Takie podejście mi się podoba.To się nazywa sprawiedliwość Kalego.
Przyjmimi model Krakowski:Skerovic lekko kopnęła Powell (kopnęła phii za dużo powiedziane-sympatycznie szturchnęła) a Powell chciała ją zabić...
teraz model Gdyński:Skerović skopała Powell a ta wstając tak nieszczęśliwie machała rękami że ją uderzyła (uderzyła to też za dużo powiedziane)
Ja mam nadwami tą przewagie:MAM DYSTANS
DLA MNIE SPRAWA JEST OCZYWISTA BEZGLĘDNA DYSKWALIFIKACJA DLA OBU DO KOŃCA SEZONU

Obrazek

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 07 marca 2005, 17:51

Decyzja w sprawie Powell ma byc podieta jutro o 12.00. Zych mowil nawet o dyskwalifikacji na kilka lat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 marca 2005, 17:54

no i dobrze ja osobiście takiej zawodniczki w "swojej" drużynie nie chce :?

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

ravvafan
Nowy na forum

Postautor: ravvafan » 07 marca 2005, 17:54

natalia pisze:Decyzja w sprawie Powell ma byc podieta jutro o 12.00. Zych mowil nawet o dyskwalifikacji na kilka lat :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Na 100 lat.Zychowi się pomyliła PLKK z NBA.

Dyskwalfikować obie do końca sezonu w trybie natychmiastowym.CZY JEST TO AŻ TAK TRUDN

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 07 marca 2005, 17:59

Do ravaafan:
Ty niestety nie masz dystansu, a to wynika z wielu Twoich wcześniejszych postów :lol: , oczywiście nie jako miłośnik/czka siatkówki :lol:

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 07 marca 2005, 18:01

Władze Wisły Kraków Złozyły dzis doniesienie do Prokuratury!!!!!!!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 marca 2005, 18:01

ravvafan pisze:Dyskwalfikować obie do końca sezonu w trybie natychmiastowym.CZY JEST TO AŻ TAK TRUDNE

nie jest to trudne ale Powell powinna być zdyskawalifikowana a koszykarka Wisły nie tzn powinna być ukarana moim zdaniem dyskwalifikacją "symboliczną" na 2 lub 4 mecze

"symboliczną" bo wiadomo , że i tak nie zagra w najbliższych meczach

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”