Finał PP Wisła : Lotos 42:50

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Daniello

Postautor: Daniello » 08 marca 2005, 21:16

Mikey pisze:
Daniello pisze:
Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!

skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie
a co cie tak irytuje w wypowiedzi Marco?

Nie w wypowiedzi tylko WYPOWIEDZIACH które zamieszczał na forum wisły, na szczęscie dziś już ten bełkot usunęli :lol: ,najpierw sam pisał coś o tym żeby zachowac spokój , ćoś takiego a potem sam pisał ściskające dupę teksty o Powell...

Gość

Postautor: Gość » 08 marca 2005, 21:48

Waldi pisze:
Skandalem jest to jak wszędzie próbujecie wybielić Powell :? Nie bój, Jacksona z niej nie zrobicie 8) :lol:

Ja nie próbuje jej wybielać, zareagowała jak nieadekwatnie :P ! Po prostu odnoisłem sie do postów niektórych osób z tego i wiślackiego forum ( m.in. Marco TS) słowa , które na nią padają , to wyraz prostactwa i chamstwa , tych osób - bo czytając ich można odnieśc wrażenie, że sa na niższym poziomie niż Powell, a co do kary to jest współmierna do czynu ( moze trochę wyższą grzywne powinna dostać :? ) .
Do wypowiedzi Marco TS sie nie odniose bo szkoda mi czasu, Nie jestem bynajmniej fanem Lotosu,( Wisły tym bardziej nie :wink: )więc chyba jestem w miarę obiektywny. Najlepiej całą sytuację jaka jest w Wiśle w sprawie tego zajścia pokazuje dzisiejszy komentarz Lukasza Jedlewskiego w ''PS''nic dodac nic ująć :twisted: Skerović raczej karac za wierzganie :roll: nie powinni, bo w końcu jej obecna sytuacja jest dotkliwą karą.
P.S MEBLOTAP MUSIE SIĘ UTRZYMAĆ!!! :lol: :lol: :lol:

Daniello

Postautor: Daniello » 08 marca 2005, 21:50

Waldi pisze:
Skandalem jest to jak wszędzie próbujecie wybielić Powell :? Nie bój, Jacksona z niej nie zrobicie 8) :lol:

Ja nie próbuje jej wybielać, zareagowała jak nieadekwatnie :P ! Po prostu odnoisłem sie do postów niektórych osób z tego i wiślackiego forum ( m.in. Marco TS) słowa , które na nią padają , to wyraz prostactwa i chamstwa , tych osób - bo czytając ich można odnieśc wrażenie, że sa na niższym poziomie niż Powell, a co do kary to jest współmierna do czynu ( moze trochę wyższą grzywne powinna dostać :? ) .
Do wypowiedzi Marco TS sie nie odniose bo szkoda mi czasu, Nie jestem bynajmniej fanem Lotosu,( Wisły tym bardziej nie :wink: )więc chyba jestem w miarę obiektywny. Najlepiej całą sytuację jaka jest w Wiśle w sprawie tego zajścia pokazuje dzisiejszy komentarz Lukasza Jedlewskiego w ''PS''nic dodac nic ująć :twisted: Skerović raczej karac za wierzganie :roll: nie powinni, bo w końcu jej obecna sytuacja jest dotkliwą karą.
P.S MEBLOTAP MUSIE SIĘ UTRZYMAĆ!!! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 marca 2005, 22:16

Marco TS pisze:tez mi k....a obiektywizm niejakiego psuedoadmina Tatasa na basketmanii (i tak dalej)

Marco! jak dobrze dziś przeczytałam, to sam jesteś za zamknięciem tego postu. Więc w czym rzecz? :roll:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 marca 2005, 00:02

Tatas i aszok z basketmanii to zawsze bredza bez skladu i ladu. Sa zapatrzeni w te ichnie gwiazdy i swiata poza nimi nie widza :shock:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 09 marca 2005, 00:19

Daniello pisze: (...) Najlepiej całą sytuację jaka jest w Wiśle w sprawie tego zajścia pokazuje dzisiejszy komentarz Lukasza Jedlewskiego w ''PS''nic dodac nic ująć :twisted:

Też uważasz jak red. Jedlewski, że Nolan podbiegła rozdzielić Powell i Skerovic? Jeśli tak uważasz to obejrzyj sobie kilka razy powtórki tej sytuacji z różnych kamer. Ale pamiętaj, red. Jedlewski nigdy nie pisze źle o Lotosie :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 marca 2005, 00:30

ravvafan pisze:Widzisz Lotos w swej histori wychujał mój klub kilka razy niesamowicie więc nie mam go specjalnie za co lubić.NATOMIAST TY PISZESZ TAKIE BZDURY ŻE SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI.???
Co to znaczy:Skerovic juz została ukarana i żadne dyskwalifikacje w jej wypadku nie maja podstaw bytu!
Jak została ukarna.Może przez Powell????To ze dostała techniczny a Powell dyskwalifikujący to nie oznaczy ze nie można ich dalej karać po meczu.Powiedz to innym zawodniką (czką) których nie chroni szara eminencja Ludwik Miętta i dostawały bany za mniejsze rzeczy.
Po przemyśleniu moim zdanie Powell dostała za małą karę:POWINNA DOSTAĆ DOŻYWOTNI ZAKAZ GRY W POLSCE.Ale i Skerovic powinna być surowa ukarana.
A co do kopniaka ze niby nie był główną przyczyną bijatyki.Jak się chce to zawsze można coś udowodnić.NAWET NA SIŁE.
Przede wszystkim nie drzyj się i pisz normalnym tekstem , raczej nikt nie ma tu kłopotów ze wzrokiem. Skerovic surowo ukarana??? Za co ?? Za to śmieszne trącenie nogą??? Może jeszcze surowo będziesz karał za każdy faul w ciągu meczu? Skerovic została ukarana dachem, nawet kara meczu w jej wypadku byłaby kontrowersyjna. Przyczyna bijatyki moze byc dla agresora cokolwiek-jak ktoś jest niezrównowązony psychicznie to nawet krzywe spojrzenie mu wystarczy. A jak chcesz to odbiję piłeczkę-bijatyka nie zaczęła się od kopniaka tylko faulu powell :evil:
Obrazek
Obrazek

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 09 marca 2005, 10:28

Waldi pisze:
Daniello pisze: (...) Najlepiej całą sytuację jaka jest w Wiśle w sprawie tego zajścia pokazuje dzisiejszy komentarz Lukasza Jedlewskiego w ''PS''nic dodac nic ująć :twisted:

Też uważasz jak red. Jedlewski, że Nolan podbiegła rozdzielić Powell i Skerovic? Jeśli tak uważasz to obejrzyj sobie kilka razy powtórki tej sytuacji z różnych kamer. Ale pamiętaj, red. Jedlewski nigdy nie pisze źle o Lotosie :lol:

Nolan pobiegła z zamiarem wskoczenia obunóż (ale fajny wyraz) na głowę Skerowicz. Ale zmieniła zamiar i w efekcie starała się nawet (to nawet, to do tego obunóż) nie nadepnąć leżącej. Piłka wypadła przypadkowo po trąceniu przez Johnson, gdy ta obejmowała Nolan od tyłu. I tyle, bo jeszcze ktoś dopatrzy się tu winy Bibrzyckiej i Dydek. :(

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 09 marca 2005, 10:50

Daniello pisze:
Mikey pisze:
Daniello pisze:
Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!

skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie
a co cie tak irytuje w wypowiedzi Marco?

Nie w wypowiedzi tylko WYPOWIEDZIACH które zamieszczał na forum wisły, na szczęscie dziś już ten bełkot usunęli :lol: ,najpierw sam pisał coś o tym żeby zachowac spokój , ćoś takiego a potem sam pisał ściskające dupę teksty o Powell...

Nikt nic ne usunal bo ja tam jestem moderatorem :lol: wiec nie klam to po pierwsze i nie stosuję cenzury jak wiadomo kto na basketmanii
a po drugie jak nie rozumiesz co to znaczy zachowac spokoj to przedstawie Ci i innym wszystkie posty
Żałuje ze mnie nie było.
Widzę, że było ostro.
Z tego co czytam to nasza zawodniczka tez nie jets bez winy ale najwazniejsze jest kto zaczal

Mala prosba. Postarajcie sie nie pisac obrazliwych tekstow w kierunku Lotosu bo bede musial zaczac edytowac posty, badzcie tka dobrzy i nie przysparzajcie mi dodatkowej roboty Wiem ze trudno sie powstrzymac ale postarajcie sie . A jaki jest Lotos to kazdy z nas Wie

No jak czytam na forum ksozykarskim to ciezko bedzie o jakas decyzje chyba ze wkoncu wladze pokaza ze rzadza a nie obijaja sie .

Moze beda fotki, i bedzie kazdy mogl zobaczyc co ta Powell zrobila oprocz tego co pokazali w TV.
Lotosowi gratulujemy pijaków i bokserów

od kiedy pijak i bokser to obraźliwy tekst???
o jaaa nie wiedzialem ze ktos mnie tak rozsmieszy o 23 w niedziele 6 marca 2005 i znowu kibice winni i Powell musiala rozladowac atmosfere
to byla odpowiedz na slowa waszego kibica ktory stwierdził: To co powiedziały zawodniczki Lotosu to niestety w większości prawda. Klimat jaki od początku panował w hali za sprawą "kibiców" i sędziów był tragiczny.
Szkoda w tym wszystkim tylko Skerovic.
Jedno jest pewne: Kraków nie nadaje się do organizowania takich imprez.

Skoncz juz mnie rozsmieszac bo po bandyckim wystepie Powell nie jest mi do smiechu.
na kolejne dzielo waszego artysty: Owszem skompromitował się słabą grą, ale w końcu wygrał, a zwycięzców się nie sądzi.
Szkoda tylko, że jeszcze bardziej skompromitowała się Wisła, nie potrafiąc wykorzystać tak fatalnej dyspozycji Lotosu, który był dzisiaj spokojnie do ogrania.

kolejne dzielo mistrza z Gdyni: Ta wypowiedź doskonale wpisuje się w cały obraz dzisiejszego zajścia. Faktem jest jednak to, że źródłem waszej frustracji, k**** w hali i poziomu tego forum jest to, że Wisła zawodzi w tym sezonie. Zrozumcie jednak, że jest to wina władz klubu i szukajcie winnych u siebie, a nie nazywajcie Agnieszki Bibrzyckiej dz**** itp.
i moja riposta

Tos teraz doje..... z ta frustracja ze wzgledu na osiagniecia koszykarek Prosze Cie zamilcz!

jak juz mowimy o usuwaniu postow to moj post na Wisle
zachecam do przesledzenia lektury kibiców Lotosu , zaznacze rowniez ze dziwnym trafem znikneło kilkanascie postow z tej strony numer 6 czyzby jakas awaria a moze celowe dzialanie?

Polecam rowniez kkforum czyli forum koszykowki kobiet bo basketmania to towarzystwo wzajemnej adoracji glwonie Lotosu a na kkforum wypowiadaja sie kibice wszystkich ekip[/b]

Wpis o 24:00 wtorek/sroda
Dobra koniec wulgaryzmow w tym temacie byl czas na pobluzganie ale byl tez czas by te najwieksze emocje i maksymalne wqr.......nie opadło Powracamy do rzeczywistosci. Czyli hard control wpisow

I to sa wszystkie posty, teraz wskaz gdzie sa te teksty o Powell sciskajace dupe. Niech wszyscy sie przekonaja.

aha jeszcze ciekawe czemu nie mozna bylo sie wczoraj rejestrowac na tamtjszym forum oczywiscie post tego pana tlumaczy wszystko
Lukas, nasze forum akurat w dniu dramatycznych wydarzeń w Krakowie zostało zaatakowane przez wrogów. Atak był na tyle nieskuteczny, że znikły tylko wpisy z jednego dnia. Widocznie niektórzy szukają już podstępnych metod walki, skoro nie mogą słowem, to próbuja orężem...

wiec kto tu usuwa posty :twisted:
wszystkiemu winni hackerzy z Krakowa :lol:
Ostatnio zmieniony 09 marca 2005, 11:05 przez Marco, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 09 marca 2005, 11:00

Edzia pisze:
Marco TS pisze:tez mi k....a obiektywizm niejakiego psuedoadmina Tatasa na basketmanii (i tak dalej)

Marco! jak dobrze dziś przeczytałam, to sam jesteś za zamknięciem tego postu. Więc w czym rzecz? :roll:

Sorki ze tak post pod postem ale musze sie i do tej nieprawdziwej informacji odniesc. Otoz obiektywny moderator wiadomo kto :evil:
ze względu na brak konstruktywnej myśli w ostatnich wpisach i ich - nazwijmy to - "piłkarskość", czyli brak pojęcia, blokuję ten temat.

Marco, dostajesz ostrzeżenie. To jest forum koszykówki kobiecej, o której - po całym sezonie euroligowych występów zespołu z Krakowa - nadal nic nie wiesz. Nie wnosisz nic, co miałoby dla zainteresowanych koszykówką, jakąkolwiek wartość, na dodatek pozwalasz sobie nadużywać naszej gościnności.

Drugiego ostrzeżenia nie będzie.

oraz drugi moderator Marcin po zablokowaniu tematu dopisał swoje 3 grosze
Nie muszę czytać o kibicach Wisły, żeby zrozumieć jasne przesłanie twoich postów. Lotos-wiocha? A Wisła to co? Same "Miśki" i nożownicy, hehe.

to stwierdziłem zeby nie odlokowywac tematu a nie zeby go zablokowac!!!
Juz jasne??? Tak?? to sie ciesze a jak nie to przeczytac raz jeszcze
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 marca 2005, 11:45

Czytając wpisy w tym temacie na początku myslałem, że Skerovic skopała Powell i ta jej oddała :lol: . Ale wczoraj w końcu miałem okazje zobaczyć to co wydarzyło się na krakowskiej sali. Moi drodzy moje zdanie jest takie: Powell powinna dostac dozywotni zakaz gry w Polsce (na wet na podwórkach :lol: ) a nie wiem czy jakiś wyrok sądowy by sie jej nie przydał. A Skerovic, myslę, że dach w czasie meczu wystarczył.

Zastanawia mnie jeszcze wypowiedź Biby na temat, że cała druzyna stoi murem za Powell. To znaczy, że nastepnym razem wszystkie rzucą się z pieściami na przeciwniczki :?: :?: Chyba cos jest nie tak bo według mnie to Biba powinna ostro potepić takie zachowanie.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Gość

Postautor: Gość » 09 marca 2005, 12:40

Kowalik pisze:Czytając wpisy w tym temacie na początku myslałem, że Skerovic skopała Powell i ta jej oddała :lol: . Ale wczoraj w końcu miałem okazje zobaczyć to co wydarzyło się na krakowskiej sali. Moi drodzy moje zdanie jest takie: Powell powinna dostac dozywotni zakaz gry w Polsce (na wet na podwórkach :lol: ) a nie wiem czy jakiś wyrok sądowy by sie jej nie przydał. A Skerovic, myslę, że dach w czasie meczu wystarczył.

Zastanawia mnie jeszcze wypowiedź Biby na temat, że cała druzyna stoi murem za Powell. To znaczy, że nastepnym razem wszystkie rzucą się z pieściami na przeciwniczki :?: :?: Chyba cos jest nie tak bo według mnie to Biba powinna ostro potepić takie zachowanie.

Prawda jest taka,że z tym zespołem jest coś nie tak.I to nie tylko z zawodniczkami.Przecież w pierwszych wypowiedziach Koziorowicz określił to co sie stało nieprzyjemnym zgrzytem.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 marca 2005, 13:04

Cholera widzę ze o miano nożowników i bandytów w oczach lotosiaków zaczynamy konkurowac z Wislakami :D :D Kurde a niedwano mieliśmy monopol na bandytyzm :cry: :wink: a teraz proszę równiez Kraków nas prześciga. No nic trzeba sie przygotować ze niedługo pół Polski doczeka sie w ich oczach miana nozowników i z naszej sławy zostanie pył. :lol: :lol: :lol: Ale widać cała liga (poza sojusznikami) to motłoch więzienny poza miłosciwie nam panującymi najlepszymi w kraju niezłomnymi krzywicielami prawdy jedynej, fanami z Gdyni :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 marca 2005, 13:16

1. Okreslenie zawodniczki mianem pijaczki jest obraźliwe
2. Biba nie mówiła za całą druzyne więc napisze jeszcze raz

AGNIESZKA NIE WYRAŻA W SWOICH WYWIADACH STANOWISKA WSZYSTKICH ZAWODNICZEK
to tak samo jak "kibice" piszący tutaj wyzwiska reprezentowali by wszystkich kibiców danej drużyny
moim zdaniem tak nie jest bo w każdej "społeczności" znajdzie się wybryk natury
3. a co do "kopnięcia" napewno nie było to mocne kopnięcie
ale szturchnięcie to też nie było bo zawodniczki przepychają się w czasie meczu a nie jak się siedzi na "pupie" {czy jak ktoś woli leży na plecach}po faulu
4. Co do Marco Ts czasami odnosze wrażenie , że pod tym nickiem
piszą 2 różne osoby

śmieszne jest dla mnie cytowanie wypowiedzi z innego forum z jednej prostej przyczyny. I nie chodzi mi o to , że cytowane są wypowiedzi akurat z basketmanii.

i moja wypowiedż dotyczy 2 tematów o Powell i meczu lotos wisla
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 09 marca 2005, 13:55

KIBIC, to tu masz trzeci temat: