Daniello pisze:Mikey pisze:Daniello pisze:Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!
skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie
a co cie tak irytuje w wypowiedzi Marco?
Nie w wypowiedzi tylko WYPOWIEDZIACH które zamieszczał na forum wisły, na szczęscie dziś już ten bełkot usunęli
,najpierw sam pisał coś o tym żeby zachowac spokój , ćoś takiego a potem sam pisał ściskające dupę teksty o Powell...
Nikt nic ne usunal bo ja tam jestem moderatorem

wiec nie klam to po pierwsze i nie stosuję cenzury jak wiadomo kto na basketmanii
a po drugie jak nie rozumiesz co to znaczy zachowac spokoj to przedstawie Ci i innym wszystkie posty
Żałuje ze mnie nie było.
Widzę, że było ostro.
Z tego co czytam to nasza zawodniczka tez nie jets bez winy ale najwazniejsze jest kto zaczal
Mala prosba. Postarajcie sie nie pisac obrazliwych tekstow w kierunku Lotosu bo bede musial zaczac edytowac posty, badzcie tka dobrzy i nie przysparzajcie mi dodatkowej roboty Wiem ze trudno sie powstrzymac ale postarajcie sie . A jaki jest Lotos to kazdy z nas Wie
No jak czytam na forum ksozykarskim to ciezko bedzie o jakas decyzje chyba ze wkoncu wladze pokaza ze rzadza a nie obijaja sie .
Moze beda fotki, i bedzie kazdy mogl zobaczyc co ta Powell zrobila oprocz tego co pokazali w TV.
Lotosowi gratulujemy pijaków i bokserów
od kiedy pijak i bokser to obraźliwy tekst???
o jaaa nie wiedzialem ze ktos mnie tak rozsmieszy o 23 w niedziele 6 marca 2005 i znowu kibice winni i Powell musiala rozladowac atmosfere
to byla odpowiedz na slowa waszego kibica ktory stwierdził:
To co powiedziały zawodniczki Lotosu to niestety w większości prawda. Klimat jaki od początku panował w hali za sprawą "kibiców" i sędziów był tragiczny.
Szkoda w tym wszystkim tylko Skerovic.
Jedno jest pewne: Kraków nie nadaje się do organizowania takich imprez.Skoncz juz mnie rozsmieszac bo po bandyckim wystepie Powell nie jest mi do smiechu.
na kolejne dzielo waszego artysty:
Owszem skompromitował się słabą grą, ale w końcu wygrał, a zwycięzców się nie sądzi.
Szkoda tylko, że jeszcze bardziej skompromitowała się Wisła, nie potrafiąc wykorzystać tak fatalnej dyspozycji Lotosu, który był dzisiaj spokojnie do ogrania.kolejne dzielo mistrza z Gdyni:
Ta wypowiedź doskonale wpisuje się w cały obraz dzisiejszego zajścia. Faktem jest jednak to, że źródłem waszej frustracji, k**** w hali i poziomu tego forum jest to, że Wisła zawodzi w tym sezonie. Zrozumcie jednak, że jest to wina władz klubu i szukajcie winnych u siebie, a nie nazywajcie Agnieszki Bibrzyckiej dz**** itp.i moja riposta
Tos teraz doje..... z ta frustracja ze wzgledu na osiagniecia koszykarek Prosze Cie zamilcz!
jak juz mowimy o usuwaniu postow to moj post na Wisle
zachecam do przesledzenia lektury kibiców Lotosu , zaznacze rowniez ze dziwnym trafem znikneło kilkanascie postow z tej strony numer 6 czyzby jakas awaria a moze celowe dzialanie?
Polecam rowniez kkforum czyli forum koszykowki kobiet bo basketmania to towarzystwo wzajemnej adoracji glwonie Lotosu a na kkforum wypowiadaja sie kibice wszystkich ekip[/b]
Wpis o 24:00 wtorek/sroda
Dobra koniec wulgaryzmow w tym temacie byl czas na pobluzganie ale byl tez czas by te najwieksze emocje i maksymalne wqr.......nie opadło Powracamy do rzeczywistosci. Czyli hard control wpisow
I to sa wszystkie posty, teraz wskaz gdzie sa te teksty o Powell sciskajace dupe. Niech wszyscy sie przekonaja.
aha jeszcze ciekawe czemu nie mozna bylo sie wczoraj rejestrowac na tamtjszym forum oczywiscie post tego pana tlumaczy wszystko
Lukas, nasze forum akurat w dniu dramatycznych wydarzeń w Krakowie zostało zaatakowane przez wrogów. Atak był na tyle nieskuteczny, że znikły tylko wpisy z jednego dnia. Widocznie niektórzy szukają już podstępnych metod walki, skoro nie mogą słowem, to próbuja orężem...
wiec kto tu usuwa posty
wszystkiemu winni hackerzy z Krakowa