anatol pisze:A prezes Krystek ma złe serce?????????![]()
![]()
oj ta litera G...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
anatol pisze:A prezes Krystek ma złe serce?????????![]()
![]()
matrix pisze:anatol pisze:A prezes Krystek ma złe serce?????????![]()
![]()
oj ta litera G...ZAPYTAJ SIĘ zawodniczki też na G,jakie ma serce prezes Krystek....
anatol pisze:Myślę że te 2 zawodniczki powinny być pod szczególnym nadzorem bo jak ich zabraknie to amerykańskie GWIAZGY nie wystarczą.
Kuba pisze:Jeśli potwierdzą się plotki o potencjalnym odejściu Gajdy z Torunia,
Kuba pisze:Jeśli potwierdzą się plotki o potencjalnym odejściu Gajdy z Torunia, to Energa może zapomnieć o włączeniu się do walki o czołowe lokaty, a zacznie oglądać się za siebie, żeby nikt jej nie wyprzedził w tabeli. Agata to 40% wartości Torunia w tej chwili. bez tej zawodniczki atak Energi może praktycznie przestać istnieć. szybki atak na pewno. pozycyjny - z dużym prawdopodobieństwem. Na co wam wówczas Krawiec, Gladden czy podkoszowe, jak nie będzie komu dogrywać do nich piłek? Przepraszam, ale Natalia Waligórska to nie jest poziom, do którego przyzwyczaiła was Agata. to nie jest chyba nawet poziom niżej. choć szkoda, bo dziewczyna fajnie się zapowiadała, ale gdy postawiła wszystko na jedną kartę (Lotos), to wiele z tego nie wyszło.
Bardzo żałuję, że Agata nie została w Polkowicach, tylko przeszła do Torunia gdzie (chyba nieco na wyrost) obiecali złote góry. Z nią w składzie moglibyśmy... ehhh
co by nie mówic - fakt faktem, że obszerność ruchów transferowych w Toruniu jest imponująca. mam tylko nadzieję, ze wszystkie czarne scenariusze się nie sprawdzą, bo szkoda by było. tak myślę
matrix pisze:Kuba pisze:Jeśli potwierdzą się plotki o potencjalnym odejściu Gajdy z Torunia,
a co Wy z Ta Agatą,jak pragnę.....myślę,ze mama Was wystarczająco naprowadziła,a Wy jeszcze nie kumacie
markylipek pisze:To wszystko jest jakby postawione na głowie, gdzie tu jakaś logika, koncepcja trenerska? Wygląda to bardziej na chybił trafił, no ale jak będzie z tego efekt w postaci walki o medal to na koniec sezonu pewnie zostaną rozgrzeszeni
koszykarz pisze:
Nie oszukujmy się - ale Wisły raczej nie przejdziemy...
(
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości