Jak milo ze sa kibice ktorzy trzymaja kciuki za Meblotap. Wielkie dzieki! ;*;*kołysanka pisze:brawo Chełm! no i trzymam mocno kciuki dzisiaj
Meblotap AZS Chełm - Ostrovia Ostrów Wlkp 57:56
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Widzisz Seba, niebylo Cie wogole na meczu, nie wiesz o jaka sytuacje chodzi a sie tu sadzisz. Rozmawialem bardzo duzo na temat tej sytuacji z matim i Zizu dzis. Oni tez mieli bardzo duzo zastrzezen co do sedziowania Wozniewskiego. Z nimi sie dogaduje, a z Toba nawet juz nie mam zamiaru rozmawiac, pozniewaz Cie nie bylo przy tej sytuacji i caly h... wiesz.
Dla kibicow z Ostrova. Mati i Zizu na godzinke przed meczem beda na neciku, zostawia info na stronce, mozecie nawet spotkac sie i pogadac z nimi na naszym czacie. Tak wiec lacznosc bedzie juz od 17, a ralecja LIVE - 17:50. Zapraszamy .
http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapchelm
Dla kibicow z Ostrova. Mati i Zizu na godzinke przed meczem beda na neciku, zostawia info na stronce, mozecie nawet spotkac sie i pogadac z nimi na naszym czacie. Tak wiec lacznosc bedzie juz od 17, a ralecja LIVE - 17:50. Zapraszamy .
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 14:37 przez Matii, łącznie zmieniany 1 raz.
To teraz chyba Ostrovia wygra ?? 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
zmienia sie troszke adres, czata na ktorym bedzie relacja. W miare mozliwosci poprawie go wszedzie, gdzie pamietam ze go wrzucalem. Zmana jest taka http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapchelm
nie bedzie juz reklam i nikt nie bedzie floodowac, bo odrazu ban
nie bedzie juz reklam i nikt nie bedzie floodowac, bo odrazu ban
Matii pisze:Widzisz Seba, niebylo Cie wogole na meczu, nie wiesz o jaka sytuacje chodzi a sie tu sadzisz. Rozmawialem bardzo duzo na temat tej sytuacji z matim i Zizu dzis. Oni tez mieli bardzo duzo zastrzezen co do sedziowania Wozniewskiego. Z nimi sie dogaduje, a z Toba nawet juz nie mam zamiaru rozmawiac, pozniewaz Cie nie bylo przy tej sytuacji i caly h... wiesz.
Po pierwsze - jeżeli nie masz zamiaru rozmawiać ze mną (uffff... ulżyło mi), to po jakiego grzyba zwracasz się do mnie pisząc?
Po drugie - nie widziałem meczu i masz rację stwierdzając z sobie tylko właściwą kulturą, że cytuję "h... wiem"... opieram się więc na profesjonalnej, oficjalnej relacji na czacie oficjalnej strony klubu, na parkiecie którego toczy się mecz. A z tej relacji łączac fakty, mogę się dowiedzieć, że ... sędzia Wozniewski odgwizdał faul Ostrovii (nota bene co do którego WIELKIE wątpliwości mają nie tylko naoczni obserwatorzy - kibice z Ostrowa, ale również wszystkie zawodniczki Ostrovii) w ostatniej sekundzie meczu, przy remisie.... prowadzący relację grozi w nagrodę za to sędziemu Wozniewskiemu "pomachaniem ch... " ... wyrażam więc zdziwienie, że zamiast cieszyć się z decyzji sędziego, która zapewniła wygraną Meblotapowi, ktoś PUBLICZNIE piszę takie głupoty... nie oceniłem (gdybyś miał również problemy z czytaniem) w żaden sposób ZASADNOŚCI decyzji sędziego Wożniewskiego, nie pisałem również, jak sędziował i nie krytykowałem decyzji, która pozbawiła zespół, któremu kibicuję wygranej... wiem bowiem, że OSTROVIA ten mecz przegrała... nie sędziowie tylko Ostrovia... i tyle... użyłem słów, które w żaden sposób nawet nie dorównują Twoim, "chore klimaty", komentując sposób relacji z meczu i reakcję na decyzję sędziego Wozniewskiego (do której, jak się potem dowiedziałem, wiele osób z obozu ostrowskiego ma wielkie pretensje)... w zamian objawiłeś po raz któryś nieprzebrane zasoby kultury osobistej starając się mnie obrazić (co jest niemożliwe, bo TACY ludzie raczej mnie kompletnie nie interesują, również inwektywy, które starają się tworzyć)... I tyle do Ciebie...
Teraz sobie możesz znowu ze mną "nie rozmawiać" w nastepnych kilku wpisach ...
DO BOJU OSTROVIA!!!
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 15:32 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mikey pisze:Uuuuu jakiż sojusz nam się tu zarysowuje, hohohoGdynanin pisze:Chełm wygrał zasłużenie.Dużo przegrywał minimalnie i teraz takie zwycięstwo się mu należało.A TERAZ BĘDZIE Z GÓRKI.....
Dziwny czlowiek z Ciebie Mikey. To ze Wy cos sobie uroiliscie w stosunku do kibicow z Gdyni to nie znaczy ze my tez mamy sie podpinac pod wasze chore klimaty. DZIEKI GDYNIANIN, POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICOW.
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Hersi pisze:Przyznam się szczerze, że po raz pierwszy widziałem taką sytuację w której to sędzia odgwizdał faul w ataku jednocześnie zaliczając 2 pkt
Jesli faul nastąpił po oddaniu rzutu (choć zazwyczaj obie sytuacje dzieją się niemal jednocześnie) to jest to normalka

you're as good as your last performance
czarny pisze:Hersi pisze:Przyznam się szczerze, że po raz pierwszy widziałem taką sytuację w której to sędzia odgwizdał faul w ataku jednocześnie zaliczając 2 pkt
Jesli faul nastąpił po oddaniu rzutu (choć zazwyczaj obie sytuacje dzieją się niemal jednocześnie) to jest to normalkaCzasem jednak przepis jest mocno naciągany...
Skoro po gwizdku to kwalifikuje się to na faul niesportowy, nieprawdaż?
- hellraiser
- Junior
Hersi pisze:czarny pisze:Hersi pisze:Przyznam się szczerze, że po raz pierwszy widziałem taką sytuację w której to sędzia odgwizdał faul w ataku jednocześnie zaliczając 2 pkt
Jesli faul nastąpił po oddaniu rzutu (choć zazwyczaj obie sytuacje dzieją się niemal jednocześnie) to jest to normalkaCzasem jednak przepis jest mocno naciągany...
Skoro po gwizdku to kwalifikuje się to na faul niesportowy, nieprawdaż?
HAHAHA DOBRY DOWCIP.....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”