Meblotap AZS Chełm - Ostrovia Ostrów Wlkp 57:56

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 13 marca 2005, 11:58

kołysanka pisze:brawo Chełm! no i trzymam mocno kciuki dzisiaj :)
Jak milo ze sa kibice ktorzy trzymaja kciuki za Meblotap. Wielkie dzieki! ;*;*
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 13 marca 2005, 13:52

Widzisz Seba, niebylo Cie wogole na meczu, nie wiesz o jaka sytuacje chodzi a sie tu sadzisz. Rozmawialem bardzo duzo na temat tej sytuacji z matim i Zizu dzis. Oni tez mieli bardzo duzo zastrzezen co do sedziowania Wozniewskiego. Z nimi sie dogaduje, a z Toba nawet juz nie mam zamiaru rozmawiac, pozniewaz Cie nie bylo przy tej sytuacji i caly h... wiesz.

Dla kibicow z Ostrova. Mati i Zizu na godzinke przed meczem beda na neciku, zostawia info na stronce, mozecie nawet spotkac sie i pogadac z nimi na naszym czacie. Tak wiec lacznosc bedzie juz od 17, a ralecja LIVE - 17:50. Zapraszamy .

http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapchelm
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 14:37 przez Matii, łącznie zmieniany 1 raz.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 13 marca 2005, 14:24

Przyznam się szczerze, że po raz pierwszy widziałem taką sytuację w której to sędzia odgwizdał faul w ataku jednocześnie zaliczając 2 pkt :shock:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 marca 2005, 14:30

To teraz chyba Ostrovia wygra ?? :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 13 marca 2005, 14:34

Hersi pisze:Przyznam się szczerze, że po raz pierwszy widziałem taką sytuację w której to sędzia odgwizdał faul w ataku jednocześnie zaliczając 2 pkt :shock:

Rzeczywiście często się nie widuje takch sytuacji. Ja widziałem może 3 lub 4 razy.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 13 marca 2005, 14:38

zmienia sie troszke adres, czata na ktorym bedzie relacja. W miare mozliwosci poprawie go wszedzie, gdzie pamietam ze go wrzucalem. Zmana jest taka http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapchelm

nie bedzie juz reklam i nikt nie bedzie floodowac, bo odrazu ban :!:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 marca 2005, 15:15

Gdynanin pisze:Chełm wygrał zasłużenie.Dużo przegrywał minimalnie i teraz takie zwycięstwo się mu należało.A TERAZ BĘDZIE Z GÓRKI.....
Uuuuu jakiż sojusz nam się tu zarysowuje, hohoho :D
Obrazek
Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 13 marca 2005, 15:16

Mikey pisze:
Gdynanin pisze:Chełm wygrał zasłużenie.Dużo przegrywał minimalnie i teraz takie zwycięstwo się mu należało.A TERAZ BĘDZIE Z GÓRKI.....

Szkoda ci?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2005, 15:22

Matii pisze:Widzisz Seba, niebylo Cie wogole na meczu, nie wiesz o jaka sytuacje chodzi a sie tu sadzisz. Rozmawialem bardzo duzo na temat tej sytuacji z matim i Zizu dzis. Oni tez mieli bardzo duzo zastrzezen co do sedziowania Wozniewskiego. Z nimi sie dogaduje, a z Toba nawet juz nie mam zamiaru rozmawiac, pozniewaz Cie nie bylo przy tej sytuacji i caly h... wiesz.

Dla kibicow z Ostrova. Mati i Zizu na godzinke przed meczem beda na neciku, zostawia info na stronce, mozecie nawet spotkac sie i pogadac z nimi na naszym czacie. Tak wiec lacznosc bedzie juz od 17, a ralecja LIVE - 17:50. Zapraszamy .

http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapchelm

Po pierwsze - jeżeli nie masz zamiaru rozmawiać ze mną (uffff... ulżyło mi), to po jakiego grzyba zwracasz się do mnie pisząc? :shock:

Po drugie - nie widziałem meczu i masz rację stwierdzając z sobie tylko właściwą kulturą, że cytuję "h... wiem"... opieram się więc na profesjonalnej, oficjalnej relacji na czacie oficjalnej strony klubu, na parkiecie którego toczy się mecz. A z tej relacji łączac fakty, mogę się dowiedzieć, że ... sędzia Wozniewski odgwizdał faul Ostrovii (nota bene co do którego WIELKIE wątpliwości mają nie tylko naoczni obserwatorzy - kibice z Ostrowa, ale również wszystkie zawodniczki Ostrovii) w ostatniej sekundzie meczu, przy remisie.... prowadzący relację grozi w nagrodę za to sędziemu Wozniewskiemu "pomachaniem ch... " ... wyrażam więc zdziwienie, że zamiast cieszyć się z decyzji sędziego, która zapewniła wygraną Meblotapowi, ktoś PUBLICZNIE piszę takie głupoty... nie oceniłem (gdybyś miał również problemy z czytaniem) w żaden sposób ZASADNOŚCI decyzji sędziego Wożniewskiego, nie pisałem również, jak sędziował i nie krytykowałem decyzji, która pozbawiła zespół, któremu kibicuję wygranej... wiem bowiem, że OSTROVIA ten mecz przegrała... nie sędziowie tylko Ostrovia... i tyle... użyłem słów, które w żaden sposób nawet nie dorównują Twoim, "chore klimaty", komentując sposób relacji z meczu i reakcję na decyzję sędziego Wozniewskiego (do której, jak się potem dowiedziałem, wiele osób z obozu ostrowskiego ma wielkie pretensje)... w zamian objawiłeś po raz któryś nieprzebrane zasoby kultury osobistej starając się mnie obrazić (co jest niemożliwe, bo TACY ludzie raczej mnie kompletnie nie interesują, również inwektywy, które starają się tworzyć)... I tyle do Ciebie...

Teraz sobie możesz znowu ze mną "nie rozmawiać" w nastepnych kilku wpisach ...

DO BOJU OSTROVIA!!!
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 15:32 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gilbert
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Gilbert » 13 marca 2005, 15:23

Mikey pisze:

Dziwny czlowiek z Ciebie Mikey. To ze Wy cos sobie uroiliscie w stosunku do kibicow z Gdyni to nie znaczy ze my tez mamy sie podpinac pod wasze chore klimaty. DZIEKI GDYNIANIN, POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICOW.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 13 marca 2005, 15:24

Mikey pisze:

ooo boshe, byahaahahahahahah

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 13 marca 2005, 15:26

Hersi pisze:Przyznam się szczerze, że po raz pierwszy widziałem taką sytuację w której to sędzia odgwizdał faul w ataku jednocześnie zaliczając 2 pkt :shock:

Jesli faul nastąpił po oddaniu rzutu (choć zazwyczaj obie sytuacje dzieją się niemal jednocześnie) to jest to normalka :wink: Czasem jednak przepis jest mocno naciągany...
Obrazek

you're as good as your last performance

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 13 marca 2005, 15:35

czarny pisze:

Jesli faul nastąpił po oddaniu rzutu (choć zazwyczaj obie sytuacje dzieją się niemal jednocześnie) to jest to normalka :wink: Czasem jednak przepis jest mocno naciągany...

Skoro po gwizdku to kwalifikuje się to na faul niesportowy, nieprawdaż?

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 13 marca 2005, 15:36

Hersi pisze:
czarny pisze:

Skoro po gwizdku to kwalifikuje się to na faul niesportowy, nieprawdaż?

HAHAHA DOBRY DOWCIP.....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 marca 2005, 15:39

Hersi - jeżeli piłka opuści rękę rzucającej zawodniczki ZANIM ta wpadnie na gracza w obronie, to w zasadzie sędzia ma prawo uznać kosza (tzn powinien to zrobić, ale niestety czasem zdarza się ta słynna interpretacja przepisów ;) ).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”