ŁKS Łódz - Lotos Gdynia 56:72 (III mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gdynanin

Postautor: Gdynanin » 13 marca 2005, 12:04

simon pisze:3 słowa "na gorąco" po meczu:

ŁKS - dobra, mocna postawa - dokąd starczyło sił...

Lotos - zadziwiająca "gra" zespołu, prawdziwa tragedia jeśli chodzi o próby gry Janygi, losy Mistrza Polski w/g mnie leżą aktualnie w rękach lekarzy i kostce Pauliny Pawlak (która utykając była na ławce - zresztą jak zdyskwalifikowana Powell - oczywiście poza protokołem), chmmm... można by nawet protestować.... :wink: Mam wrażenie, że bez "1" (bo próby Nolan na tej pozycji to kolejna katastrofa) Lotosu może zabraknąć w ogóle w finale TBL.
Całe szczęście (w aspekcie gry) że w eurolidze może grać EP - życzę Lotosowi jak najlepszego wyniku w Brnie.

Nic dodać nic ując tylko że...
EP nie pomoże w grze przeciw Brno bo jest bez formy.Pawlak raczej wielką rozgrywającą nie jest.Zespół ma dołek.Tu będzie 2-0 dla Brna ( choć chciałbym inaczej).

Gość

Postautor: Gość » 13 marca 2005, 13:13

majoneez pisze:Miałem w czasie meczu osbliwą przygodę z Panią Nolan. Kiedy wymieniona zawodniczka wyrzucała tuż obok mnie simona i mikeya piłeczkę z autu, ja właśnie proponowałem kolegom małe co nieco, czyli popjawę po meczu. Robiłem to głośno i w języku "murzyńskim", tak aby z jednej strony koledzy mogli mnie usłyszeć w tumulcie, a jednak nikt postronny nie zrozumiał. Jak się okazało - w myśl zasady "uderz w stół a nożyce się odezwą" Pani Nolan pomyslała zapewne że to z nią chciałbym iść po meczu na jednego, rezultacie obejrzeliśmy w całej krasie regularnego "fucka" :lol: :lol: :lol: Może zal jej było że ona nie może. Fe paskudnie, sam nie miogęto innemu nie dam :lol: :wink:

Jakie kłamstwa!! Po pierwsze powiedziałeś to wprost do niej kiedy wyrzucałą piłkę, a po drugie Twoje słowa brzmiały m/w tak "Może po meczu pójdziemy na drinka?" :evil: :evil: :evil: Trzeba ubarwić, bo jakby to było... :evil: :evil: :evil:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 marca 2005, 14:47

majoneez pisze:Miałem w czasie meczu osbliwą przygodę z Panią Nolan. Kiedy wymieniona zawodniczka wyrzucała tuż obok mnie simona i mikeya piłeczkę z autu, ja właśnie proponowałem kolegom małe co nieco, czyli popjawę po meczu. Robiłem to głośno i w języku "murzyńskim", tak aby z jednej strony koledzy mogli mnie usłyszeć w tumulcie, a jednak nikt postronny nie zrozumiał. Jak się okazało - w myśl zasady "uderz w stół a nożyce się odezwą" Pani Nolan pomyslała zapewne że to z nią chciałbym iść po meczu na jednego, rezultacie obejrzeliśmy w całej krasie regularnego "fucka" :lol: :lol: :lol: Może zal jej było że ona nie może. Fe paskudnie, sam nie miogęto innemu nie dam :lol: :wink:

1. Jaki to jest język "murzyński"
2. Każdy czyn ma swoje konsekwencje
3. Fajne wierszyki ktos od Was wymyślił {widać , że można kulturalnie "wyzywać" inna drużyne} wiem , że wyzywać złe słowo ale nie przychodzi mi nic innego teraz do głowy
4. Mój komentarz do zachowania Tweety Obrazek nie pochwalam tego ale jakoś trzeba się bronić przed takimi kibicami jak Ty
5. Twój post jest trochę dla mnie dziwny odnosze wrażenie , że przyszedłeś się poskarżyć na forum bo pewnie jakby Tweety nic nie zrobiła to byś o swoim teksie nic nie napisał
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 13 marca 2005, 14:52

KIBIC pisze:

4. Mój komentarz do zachowania Tweety Obrazek nie pochwalam tego ale jakoś trzeba się bronić przed takimi kibicami jak Ty

o jaaa myslalem ze kibice Lotosu to tylko propagują kulturlanych, wyzowlonych z braku agresji kibiców , do tego wpisu tak myslalem bo tka sie kreowali w mediach. Dzieki za oswiecenie ze tka nie jest.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 marca 2005, 15:05

Anonymous pisze:Jakie kłamstwa!! Po pierwsze powiedziałeś to wprost do niej kiedy wyrzucałą piłkę, a po drugie Twoje słowa brzmiały m/w tak "Może po meczu pójdziemy na drinka?" :evil: :evil: :evil: Trzeba ubarwić, bo jakby to było... :evil: :evil: :evil:
O jezu nie bij tylko !!! :lol: I nie denerwuj sie tak - złość pieknosci szkodzi :lol: :lol: :lol: Widzę ze kumatość niektórych gosci na forum wciąż jest porażająca... :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: W kwestii technicznej nie mógł tego powiedzieć wprost do niej bo przy wyrzucie piłki z autu stoi się tyłem do trybun-to tak a propo logiki i czucia pewnych klimatów, które są jak widać twoją bardzo słabą stroną :lol: :lol: :lol: A ze majonez często bungluje do nas po murzyńsku to już nasza sprawa :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 13 marca 2005, 15:07

Anonymous pisze:

Jakie kłamstwa!! Po pierwsze powiedziałeś to wprost do niej kiedy wyrzucałą piłkę, a po drugie Twoje słowa brzmiały m/w tak "Może po meczu pójdziemy na drinka?" :evil: :evil: :evil: Trzeba ubarwić, bo jakby to było... :evil: :evil: :evil:

Chyba jakiś łódzki kibic cię wydał.Oj nieładnie teraz będzie trzeba iść do kościoła ,rzucić się na kolana przed księdzem (Henryk J. to lubi) i się wyspowiadać z kłamstewka.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 marca 2005, 15:09

Anonymous pisze:Jakie kłamstwa!! Po pierwsze powiedziałeś to wprost do niej kiedy wyrzucałą piłkę, a po drugie Twoje słowa brzmiały m/w tak "Może po meczu pójdziemy na drinka?" :evil: :evil: :evil: Trzeba ubarwić, bo jakby to było... :evil: :evil: :evil:

:shock: :shock: aleeeee jaja :lol: :lol: :lol: "cozagość" :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 marca 2005, 15:11

hellraiser pisze:
Chyba jakiś łódzki kibic cię wydał.Oj nieładnie teraz będzie trzeba iść do kościoła ,rzucić się na kolana przed księdzem (Henryk J. to lubi) i się wyspowiadać z kłamstewka.
Hehhehee raczej nie łódzki, nie praktykujemy tego na Ełksie, może jakaś gdyńska ...., która się tam incognito wmieszała w tłum i az tak się zbulwersowała ze postanowiła rozpisac sie nam tu na forum :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 13 marca 2005, 15:12

Mikey pisze:
O jezu nie bij tylko !!! :lol: I nie denerwuj sie tak - złość pieknosci szkodzi :lol: :lol: :lol: Widzę ze kumatość niektórych gosci na forum wciąż jest porażająca... :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: W kwestii technicznej nie mógł tego powiedzieć wprost do niej bo przy wyrzucie piłki z autu stoi się tyłem do trybun-to tak a propo logiki i czucia pewnych klimatów, które są jak widać twoją bardzo słabą stroną :lol: :lol: :lol: A ze majonez często bungluje do nas po murzyńsku to już nasza sprawa :lol: :lol: :lol:

Mikey i co qrde zdrbiles niedobrego!!!?? :lol: Sprowokowales zawodniczke kibice Rafinerii Gdanskiej nigdy Ci tego nie zapomna :lol: ladnie to tak prowokowac??!!! Wstydzilbys sie!!! 8) Wiesz ile stracil Twoj wizerunek w ihc oczach i calej koszykarskiej Polski??!! To nic ze "profesjonalisci " czy tak ich mozna nazwac , zawodowi sportowcy pokazują w kierunku publicnzosci obraźliwie gesty. Szkoda ze nie wykonała ciosu karate w stylu Erica Cantony, wtedy dolaczyla by do grona najpopularniejszych sportowców w ostatnim czasie w Polscei przyniosla by kolejny rozglos Losotwi a przeciez zawsze mozna powiedziec to byla prowokacja :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Gość

Postautor: Gość » 13 marca 2005, 15:13

Mikey pisze:

To, że ŁKS ma przyjeb... kibiców wiedziałam, ale żeby aż tak? :?
Chodzi mi o to, że Deann była blisko nas i doskonale wiedziałeś, że to usłyszy!!
Murzyński język?? :evil: Koleś, do murzyna to Ci daleko!! hahaha!! I jedno pytanie: murzyńskim językiem może nazwiesz Twoje rozważanie wraz z zajebi.. kolegami na temat tego, czy można zdysklasyfikować Powell za to iż siedzi na ławce wraz z koszykarkami??!! hahaha!! nic dodac nic ujać! :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 marca 2005, 15:26

Widzę że przysłuchowałeś się uważnie naszej konwersacji, dlaczego zatem nie włączyłeś sie do dyskusji tam na miejscu skoro masz tak dalece odmienne zdanie. Mogłeś z nami przedyskutować wiele innych ciekawych kwestii np: na temat przerwania meczu po pierwszej kwarcie, albo traktowania kwart jak setów w siatkówce itp, itd... Mogłeś w końcu głośno wyrazić swoją dezaprobatę przeciwko nadszemu sandalicznie nagannemu zachowaniu. Przecież obojetność wobec łamaniu elemetarnych zasad człowieczeństwa to rzecz straszna, a grzech przyzwolenia niewybaczalny, Dlaczego nie powstrzymałeś nas na miejscu kiedy był jeszcze na to czas i pouczasz dopiero post factum kiedy już o zgryzoto możemy tylko rzpamiętywać swoją sromotę i upadek. Dlaczego nie wyawałeś nas ze szponów szatana skoro los dał ci taką szansę, czemu nie uratowałeś siebie w końcu od wysłuchiwania tak straszengo jadu i nie powstrzymaełś naas celnym słowem, gestem, prosbą lub przemocą. :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 marca 2005, 15:30

Anonymous pisze:
To, że ŁKS ma przyjeb... kibiców wiedziałam, ale żeby aż tak? :?
Chodzi mi o to, że Deann była blisko nas i doskonale wiedziałeś, że to usłyszy!!
Murzyński język?? :evil: Koleś, do murzyna to Ci daleko!! hahaha!! I jedno pytanie: murzyńskim językiem może nazwiesz Twoje rozważanie wraz z zajebi.. kolegami na temat tego, czy można zdysklasyfikować Powell za to iż siedzi na ławce wraz z koszykarkami??!! hahaha!! nic dodac nic ujać! :evil: :evil: :evil:
Prymitywne nadwyraz jestes dziecko (bo jeśli masz wiecej niz 12 lat to twoje załosne wypociny jeszcze gorzej świadczą o twojej umysłowej ułomności). Szkoda ze na meczu byłaś tak ciuchutko. Ale cóż to ze mordę drzeć potraficie tylko w necie to juz wie cała Polska- jesteś tchórzem takim zwykłym prostym malutkim tchórzem-to tak a propo tekstu w naszą stronę.
Ten post przeczytało juz kilkanaście osób-wszyscy skumali jaja tylko ty zdeformowane intelektualnie biedactwo jakoś nie bardzo :lol: :lol: :lol: Az dziw bierze że az tak ograniczony ktoś potrafi spłodzic jakikolwiek tekst (durny bo durny) na forum. Co do "murzyńskiego jezyka"... :lol: :lol: :lol: hmmm jak by ci to dziecko wytłumaczyc zebyś nie spociła za mocno tych dwóch zwojów mózgowych ... są takie zwroty w społeczeństwie które funkcjonuja na podstawie starych filmów, książek, audycji i znaja je wszyscy którzy troche wiecej niz 12 lat na świecie pożyli :lol: :lol: :lol: A co do dyskwalifikacji lotosu (nie powell jak to błednie-cóż za niefart :) sobie odczytałas) z uwagi na zasiadanie zdyskalifikowanej zawodniczki na ławce rezerwowych, zanim się skompromitujesz zabierając głos w tej sprawie, zapoznaj się z kilkoma martwymi w rzeczy samej, ale zawsze przepisami.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 15:42 przez Mikey, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 marca 2005, 15:39

Słusznie - trzeba było na moment przerwać robienie zdjęć i pogadać z nami...
Ps. A jak uważasz, co z tego o czym rozmawialiśmy mogło być na serio?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 marca 2005, 15:48

simon pisze:Słusznie - trzeba było na moment przerwać robienie zdjęć i pogadać z nami...
Jak to co? Wszystko! :lol: :lol: :lol: Łącznie ze wspomnianym kończeniem meczu po pierwszej kwarcie, kopaniem po kostkach, rozmową o pieluchach tetrowych, wspólnym wypiciem setki z Nolan, trenowaniem boksu z powell, piatym meczu w Gdyni itd itd. Dobrze ze nie przyszła nam do głowy rozmowa o locie trabantem w kosmos bo podjęłabys z pewnoscia niezwykle poważną polemike na ten temat :lol: :lol: :lol: (Ten trabant to ukłon w Twoją strone simon :wink:)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 13 marca 2005, 15:51

Mikey pisze:
simon pisze:Słusznie - trzeba było na moment przerwać robienie zdjęć i pogadać z nami...
Jak to co? Wszystko! :lol: :lol: :lol: Łącznie ze wspomnianym kończeniem meczu po pierwszej kwarcie, kopaniem po kostkach, rozmową o pieluchach tetrowych, wspólnym wypiciem setki z Nolan, trenowaniem boksu z powell, piatym meczu w Gdyni itd itd. Dobrze ze nie przyszła nam do głowy rozmowa o locie trabantem w kosmos bo podjęłabys z pewnoscia niezwykle poważną polemike na ten temat :lol: :lol: :lol: (Ten trabant to ukłon w Twoją strone simon :wink:)

Aż tyle bez przesady.Chcesz umrzeć od natłoku myślenia...... :( :( :(

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”