Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Gorzowie?
No ale to dobrze, że dostaniecie sponsora. Nie będzie porównywania budżetów przy ewentualnym niepowodzeniu.

progfan pisze:Pewnie PIZETJU
KSSSE AZS PWSZ PZU GORZÓW WLKP.... UFFFF!!!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
fmaster pisze:progfan pisze:Pewnie PIZETJU
KSSSE AZS PWSZ PZU GORZÓW WLKP.... UFFFF!!!!!
Muszę cię niestety zmartic ale KSSSE raczej nie bedzie juz tytularnym sponsorem... a co do PZU tez nie masz racji:) choc nazwa bedzie rowniez 3 literowa
PS (Lepiej miec dluga nazwe zespolu wliczajac czlon rodowity klubu (AZS-PWSZ) niz miec krotka nazwe tylko sponsora
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
3 literowa mówisz, nasunęło mi się PBG ale to byłby marnej jakości żart, jakby ta firma dała na żeńskiego kosza w Gorzowie a nie Poznaniu 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Nie Maras to nie to
Jak już będzie sponsor to się dowiecie... nie potrzebne te spekulacje.
Kozak w necie - pizda w świecie!

jak 3 litery to jest jeszcze MTU, HDI
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
fmaster pisze:jak 3 litery to jest jeszcze MTU, HDI
Nie bedzie to na pewno jakis wynalazek o ktorym malo kto slyszal ;] wrecz przeciwnie ;D
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
AXA pewnie.
E: jeszcze "DAS" mi do głowy przyszedł.
E: jeszcze "DAS" mi do głowy przyszedł.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
Kwestia, czy będzie to AXA, CBA, czy inne FBI jest drugorzędna, ważniejsze jest w jakim stopniu sponsor zaangażuje się finansowo w wsparcie klubu.
W PLKK jest kilku sponsorów, za którymi stoi duży kapitał (Energa, Siemens), jednak niekoniecznie znajduje to przełożenie na silne podstawy finansowe wspieranych klubów.
Także życzę Gorzowowi, by kurek był jednak mocniej odkręcony, bo to tylko może zwiększyć atrakcyjność naszej ligi:)
W PLKK jest kilku sponsorów, za którymi stoi duży kapitał (Energa, Siemens), jednak niekoniecznie znajduje to przełożenie na silne podstawy finansowe wspieranych klubów.
Także życzę Gorzowowi, by kurek był jednak mocniej odkręcony, bo to tylko może zwiększyć atrakcyjność naszej ligi:)
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Z tego co mówił Madej to budżet ma być większy niż w minionym sezonie, bliski budżetowi Lotosu. Czyli wkład tej firmy będzie na pewno większy niż Energi czy Siemensa..
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Nagroda i kopniak dla Dołganowa
Tak walne zgromadzenie akcjonariuszy podsumowało działalność dotychczasowego prezesa KSSSE Krzysztofa Dołganowa. Na jego miejsce powołany został już nowy szef, Artur Malec.
Walne zgromadzenie akcjonariuszy odwołało dotychczasowego prezesa bez podania przyczyny przyznając jednocześnie roczną nagrodę za działalność na rzecz spółki.
- Dostałem nagrodę i jednocześnie zostałem odwołany. Nie mam bladego pojęcia dlaczego tak się stało. Nikt ze mną nie rozmawiał na ten temat. Miałem jeszcze rok kadencji. Spółka jest pierwszą lub drugą specjalną strefa ekonomiczną w kraju i kończy w tej chwili duże kontrakty - tłumaczy Krzysztof Dołganow.
Odwołany prezes podziękował współpracownikom. - Mogę się cieszyć, że spółka, w której pracowałem wykreowała 15 tys. nowych stanowisk pracy. W kilku miejscach stworzyła nową rzeczywistość. Życzę spółce, w której pracują wspaniali ludzie jak najlepiej - mówi.
Były prezes nie chciał komentować wyboru na stanowisko szefa Kostrzyńsko-Słubickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, Artura Malca. - Nie znam nowego prezesa. Zamieniłem z nim parę zdań. Głęboko wierzę, że jest to przemyślana decyzja i że spółka będzie bardzo dobrze zarządzana - wjaśnia K. Dołganow.
Krzysztof Dołganow sprawował funkcję prezesa KSSSE od kwietnia 2006 r. Nie chciał zdradzić czym się będzie obecnie zajmował - Wyjeżdżam na urlop - kończy.
www.gorzow24.pl
Wkleiłem tę informację bo zastanawiam się czy będzie to miało jakiś wpływ na sponsorowanie AZS-u. Mam nadzieję że nie i strefa nadal będzie z nami.
Tak walne zgromadzenie akcjonariuszy podsumowało działalność dotychczasowego prezesa KSSSE Krzysztofa Dołganowa. Na jego miejsce powołany został już nowy szef, Artur Malec.
Walne zgromadzenie akcjonariuszy odwołało dotychczasowego prezesa bez podania przyczyny przyznając jednocześnie roczną nagrodę za działalność na rzecz spółki.
- Dostałem nagrodę i jednocześnie zostałem odwołany. Nie mam bladego pojęcia dlaczego tak się stało. Nikt ze mną nie rozmawiał na ten temat. Miałem jeszcze rok kadencji. Spółka jest pierwszą lub drugą specjalną strefa ekonomiczną w kraju i kończy w tej chwili duże kontrakty - tłumaczy Krzysztof Dołganow.
Odwołany prezes podziękował współpracownikom. - Mogę się cieszyć, że spółka, w której pracowałem wykreowała 15 tys. nowych stanowisk pracy. W kilku miejscach stworzyła nową rzeczywistość. Życzę spółce, w której pracują wspaniali ludzie jak najlepiej - mówi.
Były prezes nie chciał komentować wyboru na stanowisko szefa Kostrzyńsko-Słubickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, Artura Malca. - Nie znam nowego prezesa. Zamieniłem z nim parę zdań. Głęboko wierzę, że jest to przemyślana decyzja i że spółka będzie bardzo dobrze zarządzana - wjaśnia K. Dołganow.
Krzysztof Dołganow sprawował funkcję prezesa KSSSE od kwietnia 2006 r. Nie chciał zdradzić czym się będzie obecnie zajmował - Wyjeżdżam na urlop - kończy.
www.gorzow24.pl
Wkleiłem tę informację bo zastanawiam się czy będzie to miało jakiś wpływ na sponsorowanie AZS-u. Mam nadzieję że nie i strefa nadal będzie z nami.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
przez rok pewnie tak bo maja podpisana umowe... pozniej watpie zeby jakis FALUBAZ byl zainteresowany gorzowskim basketem...
No cóż była to decyzja polityczna niestety do wyborów samorzadowych gorzowianie poszli ogłupieni i głupi nie odrużniając parlamentu od samorzadu i wybrali kogo wybrali nie zastanawiajac się gdzie ma siedziba partia wygrywajaca i mamy co mamy ....kłutnie z prezydentem kopniak dla Strefy i prezesa na ktory zanosilo sie dawno zal.... teraz trzeba pojsc do urn i siegnac po rozum do glowy ale nie bede tu agitowal kto ma rodzine zwiazana z urzedami w naszym miescie wie oczym mowie 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Negocjacje z nowym sponsorem mają się zakończyć podobno do końca miesiąca. Wtedy też zostanie podpisana umowa...Oby. Nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać 
Artykuł z GL:
http://img180.imageshack.us/f/img180/8792/001mj.jpg
http://img180.imageshack.us/f/img180/8792/001mj.jpg
Kozak w necie - pizda w świecie!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”