Co słychać w Gorzowie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Re: Co słychać w Gorzowie?

Postautor: rzymi » 14 maja 2010, 15:28

No ale to dobrze, że dostaniecie sponsora. Nie będzie porównywania budżetów przy ewentualnym niepowodzeniu.
ObrazekObrazek

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 14 maja 2010, 15:37

progfan pisze:Pewnie PIZETJU 8)

KSSSE AZS PWSZ PZU GORZÓW WLKP.... UFFFF!!!!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 14 maja 2010, 17:52

fmaster pisze:
progfan pisze:Pewnie PIZETJU 8)

KSSSE AZS PWSZ PZU GORZÓW WLKP.... UFFFF!!!!!

Muszę cię niestety zmartic ale KSSSE raczej nie bedzie juz tytularnym sponsorem... a co do PZU tez nie masz racji:) choc nazwa bedzie rowniez 3 literowa :P

PS (Lepiej miec dluga nazwe zespolu wliczajac czlon rodowity klubu (AZS-PWSZ) niz miec krotka nazwe tylko sponsora :mrgreen: Wiem wiem... niektorzy kibice gdynscy (m.in A.Shock?) wypowiadali im ze bez roznicy komu dopinguja :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 maja 2010, 20:37

3 literowa mówisz, nasunęło mi się PBG ale to byłby marnej jakości żart, jakby ta firma dała na żeńskiego kosza w Gorzowie a nie Poznaniu 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 14 maja 2010, 21:19

Nie Maras to nie to ;) Jak już będzie sponsor to się dowiecie... nie potrzebne te spekulacje.
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 15 maja 2010, 08:34

jak 3 litery to jest jeszcze MTU, HDI

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 maja 2010, 09:28

fmaster pisze:jak 3 litery to jest jeszcze MTU, HDI

Nie bedzie to na pewno jakis wynalazek o ktorym malo kto slyszal ;] wrecz przeciwnie ;D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 15 maja 2010, 09:34

AXA pewnie.
E: jeszcze "DAS" mi do głowy przyszedł.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

dezali
Amator

Postautor: dezali » 15 maja 2010, 09:55

Kwestia, czy będzie to AXA, CBA, czy inne FBI jest drugorzędna, ważniejsze jest w jakim stopniu sponsor zaangażuje się finansowo w wsparcie klubu.

W PLKK jest kilku sponsorów, za którymi stoi duży kapitał (Energa, Siemens), jednak niekoniecznie znajduje to przełożenie na silne podstawy finansowe wspieranych klubów.

Także życzę Gorzowowi, by kurek był jednak mocniej odkręcony, bo to tylko może zwiększyć atrakcyjność naszej ligi:)

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 15 maja 2010, 10:03

Z tego co mówił Madej to budżet ma być większy niż w minionym sezonie, bliski budżetowi Lotosu. Czyli wkład tej firmy będzie na pewno większy niż Energi czy Siemensa..

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 21 maja 2010, 17:25

Nagroda i kopniak dla Dołganowa

Tak walne zgromadzenie akcjonariuszy podsumowało działalność dotychczasowego prezesa KSSSE Krzysztofa Dołganowa. Na jego miejsce powołany został już nowy szef, Artur Malec.

Walne zgromadzenie akcjonariuszy odwołało dotychczasowego prezesa bez podania przyczyny przyznając jednocześnie roczną nagrodę za działalność na rzecz spółki.

- Dostałem nagrodę i jednocześnie zostałem odwołany. Nie mam bladego pojęcia dlaczego tak się stało. Nikt ze mną nie rozmawiał na ten temat. Miałem jeszcze rok kadencji. Spółka jest pierwszą lub drugą specjalną strefa ekonomiczną w kraju i kończy w tej chwili duże kontrakty - tłumaczy Krzysztof Dołganow.

Odwołany prezes podziękował współpracownikom. - Mogę się cieszyć, że spółka, w której pracowałem wykreowała 15 tys. nowych stanowisk pracy. W kilku miejscach stworzyła nową rzeczywistość. Życzę spółce, w której pracują wspaniali ludzie jak najlepiej - mówi.

Były prezes nie chciał komentować wyboru na stanowisko szefa Kostrzyńsko-Słubickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej, Artura Malca. - Nie znam nowego prezesa. Zamieniłem z nim parę zdań. Głęboko wierzę, że jest to przemyślana decyzja i że spółka będzie bardzo dobrze zarządzana - wjaśnia K. Dołganow.

Krzysztof Dołganow sprawował funkcję prezesa KSSSE od kwietnia 2006 r. Nie chciał zdradzić czym się będzie obecnie zajmował - Wyjeżdżam na urlop - kończy.

www.gorzow24.pl

Wkleiłem tę informację bo zastanawiam się czy będzie to miało jakiś wpływ na sponsorowanie AZS-u. Mam nadzieję że nie i strefa nadal będzie z nami.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 maja 2010, 18:54

przez rok pewnie tak bo maja podpisana umowe... pozniej watpie zeby jakis FALUBAZ byl zainteresowany gorzowskim basketem...

friel
Kadet

Postautor: friel » 21 maja 2010, 23:22

No cóż była to decyzja polityczna niestety do wyborów samorzadowych gorzowianie poszli ogłupieni i głupi nie odrużniając parlamentu od samorzadu i wybrali kogo wybrali nie zastanawiajac się gdzie ma siedziba partia wygrywajaca i mamy co mamy ....kłutnie z prezydentem kopniak dla Strefy i prezesa na ktory zanosilo sie dawno zal.... teraz trzeba pojsc do urn i siegnac po rozum do glowy ale nie bede tu agitowal kto ma rodzine zwiazana z urzedami w naszym miescie wie oczym mowie :)
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 22 maja 2010, 08:32

Negocjacje z nowym sponsorem mają się zakończyć podobno do końca miesiąca. Wtedy też zostanie podpisana umowa...Oby. Nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać 8)

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 26 maja 2010, 12:15

Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”