Eve pisze:Na szczęście Twoje marzenie nie zostało zrealizowane:)
Ewa nie zrozum mnie źle,ale chyba Wisła euroligowego poziomu to dzisiaj nie zaprezentowała?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Eve pisze:Na szczęście Twoje marzenie nie zostało zrealizowane:)
matrix pisze:Eve pisze:Na szczęście Twoje marzenie nie zostało zrealizowane:)
Ewa nie zrozum mnie źle,ale chyba Wisła euroligowego poziomu to dzisiaj nie zaprezentowała?
dobra postawa Doroty Gburczyk-Sikory.
Greebo pisze: Powinny w tym roku spokojnie sie obronic, pewnie gdzieś 6-7 miejsce jest w ich zasięgu, zwłaszcza jeśli uda im sie pozyskać jakaś ciekawa rozgrywająca made in USA.
matrix pisze:Greebo pisze: Powinny w tym roku spokojnie sie obronic, pewnie gdzieś 6-7 miejsce jest w ich zasięgu, zwłaszcza jeśli uda im sie pozyskać jakaś ciekawa rozgrywająca made in USA.
taa,a podobno tak się gra,jak przeciwnik pozwala.To są pierwsze kolejki i wyniki oraz poziom sportowy zespołów może być naprawdę nieprzewidywalny....
PS.Greebo ja to samo mogę powiedzieć o podopiecznych pana Arka Konieckiego...
Greebo pisze:I co Twoj post wnosi do dyskusji na temat tego meczu?
tommiiii pisze:a ja widze mimo wszystko postep w porownaniu do zeszlego sezonu...w poprzednim Wisła takie mecze przegrywała....takie zespoły jak Artego jak chca sprawic niespodzianke to tylko na poczatku sezonu bo taki bonus moze juz sie nie powtorzyc
matrix pisze:Greebo pisze:I co Twoj post wnosi do dyskusji na temat tego meczu?
nic tylko wydawało mi się,że starasz się usprawiedliwić taką,a nie inną postawę krakowskich zawodniczek....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości