BRZESCY KIBICE
Moderator: qBK
BRZESCY KIBICE
Co sadzisz o kibicach z Brzegu ??
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
bocianmaster pisze:Poprostu prawdziwi kibice! Oddani klubowi, wierni jego tradycji, wyrozumiali dla dziewczyn. PRETORIANIE! duża pogoda ducha i mnóstwo rozpierającej energii- to są własnie brzescy kibice![]()
Bądźcie pozdrowieni !
Czy możesz to rozwinąć?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Brzescy kibice są fantastyczni, niepowtarzalni, nie dbają o gardła tylko zapalczywie dopingują drużynę, którą kochają całym sercem ODRA BRZEG ODRA BRZEG
. Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak ogromnym oddaniem kibiców. Co tu dużo "mówić", brzescy kibice są zdecydowanie najlepsi i nikt im nigdy nie dorówna. Mocne słowa, ale póki co nikt nie może ich podważyć. Pozdrawiam!!! AVE! PRETORIANIE DO BOJU!!!
Always look on the bright side of life 
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Dread pisze: Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak ogromnym oddaniem kibiców. Co tu dużo "mówić", brzescy kibice są zdecydowanie najlepsi i nikt im nigdy nie dorówna.
Słuchaj, że ktoś nie drze ryja na meczu nie znaczy, ze nie jest oddany klubowi, że nie jeździ na wyjazdy, ze nie przeżywa pewnych kwestii. I nie można mówić o tym, że jesteście najlepsi. Ludzie są różni. To że kibic przychodzi siada i poprostu ogląda mecz co jakiś czas klaszcząć nie oznacza, że jest gorszy od tych którzy robią to cały czas. Wydaje mi się, że ja jestem oddany mojej drużynie. I nie podobają mi się teksty typu: bardziej oddanych kibiców nie ma. Musisz spojrzeć jaką to miarą jest mierzone. Bo jak chodzi o serce to znam wielu, wielu bardziej oddanych fanów odemnie...i plis bez takich tekstów bo to nie ma sensu moim zdaniem...nie mamy obiektywizmu w mówieniu kto może być najbardziej oddanym kibicem swojego klubu.
Mlody
mati pisze:Dread pisze: Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak ogromnym oddaniem kibiców. Co tu dużo "mówić", brzescy kibice są zdecydowanie najlepsi i nikt im nigdy nie dorówna.
Słuchaj, że ktoś nie drze ryja na meczu nie znaczy, ze nie jest oddany klubowi, że nie jeździ na wyjazdy, ze nie przeżywa pewnych kwestii. I nie można mówić o tym, że jesteście najlepsi. Ludzie są różni. To że kibic przychodzi siada i poprostu ogląda mecz co jakiś czas klaszcząć nie oznacza, że jest gorszy od tych którzy robią to cały czas. Wydaje mi się, że ja jestem oddany mojej drużynie. I nie podobają mi się teksty typu: bardziej oddanych kibiców nie ma. Musisz spojrzeć jaką to miarą jest mierzone. Bo jak chodzi o serce to znam wielu, wielu bardziej oddanych fanów odemnie...i plis bez takich tekstów bo to nie ma sensu moim zdaniem...nie mamy obiektywizmu w mówieniu kto może być najbardziej oddanym kibicem swojego klubu.
sluchajcie ja prosze was o opinie Kibicow a nie jakies klutnie typu zle interpretujesz zdanie jezeli dread ma takie zdanie o kibicach spoko to jego zdanie i nikt nie powinien jego podwazac Mati wypowiedz sie o Kibicach a nie o poscie Dreada!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, 16:14 przez Mlody, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mlody
Mlody pisze:i to samo qiero nie podwazaj zdania bocianmastera tylko sie wypowiedz o Kibicach. z gory dziek!!!
W którym miejscu mojego pytania widzisz podważenie jego słów? A jesli chodzi o kibiców, to na tym forum wypowiadałem się nieraz, dla mnie jesteście mistrz, tylko ostatnio za dużo jest gadania, kibicowanie wystarczy.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
-
MIRAS
Moj pierwszy raz!
To moj pierwszy wpis. Mam nadzieje ze ten historyczny wpis bedzie na poziomie innych brzeskich wypowiedzi(nie mam namysli jakiegos KUBUsia z polkowic co sie miodku opil)!!!!!!!
Jutro nastanie sadny dzien ktoty zadecyduje o losie brzeskch witryn sklepowych-zart.Liczymy z calych sil na brzeskich kibiow tu dziez pretorian.[/b]
Jutro nastanie sadny dzien ktoty zadecyduje o losie brzeskch witryn sklepowych-zart.Liczymy z calych sil na brzeskich kibiow tu dziez pretorian.[/b]
-
Draft
Brzescy Kibice
Heh no postawa kibiców ODRY jest wyśmienita w Brzegu a na wyjazdach to jush całkiem
(szczególnie w drogach powrotnych
). Pozdrawiam 
- tomek_19jol
- Nowy na forum