Xyz pisze:ann pisze:(...) nikt tyle nie płacze po każdym spotkaniu co pan Elmedin (...)
Bardzo uprzejmie proszę, zdradź mi ten sekret, o której wypowiedzi Eda po meczu w Gdyni mówisz? Innymi słowy, gdzie Twoja szanowna osoba znajdowała się podczas konferencji prasowej, że do Twoich uszu dotarł płacz trenera Energi? A może taka wypowiedź była tuż po spotkaniu podczas transmisji internetowej?
Pozdrawiam
moja szanowna osoba nie znajdowała się na konferencji w Gdyni, gdyż nie jest kibicem drużyny z Torunia i nie bywa na jej wyjazdowych meczach.
uwaga o płaczu pana Omanica to była takie ogólne spostrzeżenie dot. jego pomeczowych wypowiedzi- na każdej konfie na której byłam po meczach Wisły z Energą wypowiadał się głownie na ten temat( jak widać udziela się to też niektórym kibicom i zawodniczkom z Torunia).
żeby była jasność, nie lubię jak trenerzy czy zawodniczki wypowiadają sie o pracy sędziów( dotyczy to także Wisły, o czym kilkakrotnie na tym forum pisałam).
a moje uwagi dot. meczu i zachowania toruńskiego trenera oparte są o to, co widziałam w relacji internetowej. wypowiedziałam się głównie ze względu na to, iż kibic z Torunia obecny na meczu w Gdyni zwrócił się z "uprzejmą" prośbą do innych forumowiczów aby się nie wypowiadali o czymś czego nie widzieli, cytuję
NIE BYŁES, NIE WIDZIAŁES NIE PIE...
jeżeli po tym spotkaniu Pan Omanic nie narzekał na sędziowanie to zwracam oczywiście honor(ach te kary finansowe

.
nie zmienia to jednak faktu, iż wciąż uważam, że niejedno spotkanie swoim zachowaniem już przegrał( nie tylko Toruniowi, ale także Wiśle te kilka sezonów temu...) i jeszcze wiele przed nim.
pozdrawiam również