Asia Zalesiak- Nadzieja PWSZ

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 21 marca 2005, 19:26

KIBIC pisze:

jeśli chodzi o mnie to chodziło mi o coś innego ;)

no wiem
A ja pisałem o Zalesiak i popierałem zdanie Agi w tym zakresie, bo odnośnie tej starości podpisuje się także pod twoim
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 21 marca 2005, 21:32

I poszła lawina... Nikt nie odbiera jej honorów za swietny występ ani to ze jest w stanie w koszykówce ligowej daleko zajść, chodzi o ugruntowanie zawodniczki w młodym wieku... nie chwali sie dnia przed zachodem słońca, jednak narazie ten dzien jest piekny... wiec poczekajmy co przyniosą kolejne występy...i oczywiście!! Oby tak dalej!!! PozdroFFa

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 21 marca 2005, 21:51

to po pierwsze primo, po drugie primo "hydraulicy" rzeczą oczywistą jest, że w każdym gronie znajdzie sie "taki", który ma inne zdanie ( inne ale sprowadza sie do wątku, ze pokazała sie z dobrej strony ). Wiec pokoj dla niej i dla was. Ale nie właźmy sobie na głowy stwierdzeniem, iż to był jedyny pozytywny akcent tego meczu!! Było ich kilka: Choćby fakt, że wszystkie dziewczyny trzymały taktyki narzuconej przez trenera Maciejewskiego. Można było dostrzec, że Kasia Czubak dobrze planowała każdą akcję lecz nie miała czśto wsparcia u koleżanek. Plan taktyczny jednak był zauważalny. Piłka krążyła po obwodzie a po dograniu pod sam kosz brakowało wykończenia "setek"... Rywalki natomiast przerastały naszą ambitną grę wygraną "na tablicach" Tu moze cieszyc fakt, iż skutecznie zbierała w/w Czubak.

Więc proste drodzy kibice-forumowicze... Mimo, iż zespół rozlicza się z wygranych lub porażek, to czasem warto zagłębić się w zamiary, które były WIDOCZNE!! A są nawozem sukcesu... Piszę "zamiary" bo Pabianice to jeszcze nie jest zespół z którym możemy zwyciężać samymi dobrymi chęciami w pierwszej rundzie play-off... Wszystko jednak przed dziewczynami bo myślę poraz kolejny pokazały "lwi pazur"!! amen!!!!!!

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 21 marca 2005, 22:19

Temat tyczy się Asi Zalesiak i tak niech pozostanie,
Czubak oczywiście gra bardzo ładnie zdobywa punkty jest super i o to chodzi .Jak dla mnie Zalesiak przebojowo w sobotę zdobyła swoje pierwsze punkty w extraklasie i właśnie za to jej chwała, można się spodziewać widząc jak gra że będziemy z niej mieli nie lada pociechę.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”