friel pisze: bo się nie zdrowo robi
Oj, friel - nie z przymiotnikami piszemy razem (niezdrowo)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
friel pisze: bo się nie zdrowo robi
akar pisze:friel pisze: bo się nie zdrowo robi
Oj, friel - nie z przymiotnikami piszemy razem (niezdrowo)
friel pisze:A ja mam Nadzieję że zaskoczą zimowe wzmocnienia i spuścimy Toruniowi ostre lanie i się skończy ten temat przepychanek na 2:0 i przejdziemy do następnej rywalizacji bo się nie zdrowo robi
szunaj67 pisze:Martwi mnie co innego. Jak można wygrać w Gorzowie skoro nawet w Toruniu stolikiem sędziowskim i komisarzem zawodów rządził jeden z gorzowskich kibiców??? I nieważne kim jest ten pan w gorzowskim klubie bo dzisiaj był kibicem siedzącym za ławką rezerwowych. Pierwszy raz widziałem takie hece na meczu koszykówki. Pokaz buty,bezczelności i bezkarności.
matrix pisze:szunaj67 pisze:Martwi mnie co innego. Jak można wygrać w Gorzowie skoro nawet w Toruniu stolikiem sędziowskim i komisarzem zawodów rządził jeden z gorzowskich kibiców??? I nieważne kim jest ten pan w gorzowskim klubie bo dzisiaj był kibicem siedzącym za ławką rezerwowych. Pierwszy raz widziałem takie hece na meczu koszykówki. Pokaz buty,bezczelności i bezkarności.
i to za przyzwoleniem wszystkich w tym elokwentnego,jak zwykle trenera Maciejewskiego.![]()
Łączę się w [b]bulu [/b]z kibicami Gorzowa i nie tracę nadzieji na sukces sportu,a nie cwaniactwa i "wejść"
PS.AHA Ruda jeśli to ty to fajna z Ciebie laska.Krzyśka Cegielskiego też pozdrawiam
markylipek pisze:W środe mały finał sezonu dla obu drużyn, są właściwie wg mnie dwie opcje - albo wygramy w meczu na styku albo wysoko polegniemy.
P.S.2. Kiedy bedzie wiadomo kto sędziuje w środe?
markylipek pisze:Naśmiewasz sie z prezydenta Komorowskiego??? Ojjj, bardzo brzydko!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
markylipek pisze:Najsmieszniejsze było to że łysy z Gorzowa dostał komórke od komisarza i z kims dyskutował!!!
jordan pisze:pamiętając jaka była jeszcze niedawno sytuacja w Gorzowie (a zresztą, chyba zbyt wiele się na lepsze nie zmieniło) to wiadomo, że zależy im na jak najlepszym wyniku, aby udowodnić w mieście, że kasa im się należy. w środę zrobią wszystko, żeby wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 144 gości