Fight Club
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Re: hmm
Zuza11 pisze:LoKKuS pisze:Nie no kabaret. Same wybitne osobowości!! Na czele z hydraulikami ( nie wiem, co wy jacyś zrośnięci bokami jesteście czy głowami??, bo nie wiem jak sie zwrwacac?? L. poj, czy mnogiej?? ) i następny Konstanty... nie bedę kończył, bo jeśli swój nick zapożyczyłeś od wybitnego polskiego poety urodzonego w moskwie to strzeliłeś solidną gafę...:-/ bo jego pełne nazwisko brzmi Konstatnty ILDEFONS Gałczyński a nie "Indelfons", to po pierwsze, po drugie panowie obiecuję, że przy najbliższym możliwym spotkaniu pogadamy normalnie. Nie chce mi sie wiecej ripostować. A jeśli chodzi o jej uda to nie są zbyt interesujące... PozdroFFa
Bardzo mnie rozczarowałeś swoja inteligentną gadką, dla mnie prezentujesz poziom 10-latka.
a Asia powinna podejśc na meczu i powiedzieć ci co o tobie myśli dzieciaku
100% racji dzieciak nie potrafiący zrobić nic, pisze jakieś bzdury, obraża innych.
Typowy cwaniaczek. Nic nie robi poza gadaniem.
Jeszcze nie dawano taki zapalony kibic tak wszystko organizował , od razu wiedziałem ze to zwykły krzykacz a po ostatnich wpisach już jestem tego pewien.
Nie warto z nim dyskutować bo i niby o czym skoro jego dyskusja niby ambitna polega na obrażaniu innych u uczestników forum a co już jest całkowicie nie do przyjęcia jeszcze młodej Zalesiakowej.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Re: hmm
KIBIC pisze:myślę , że moderator coś zrobi z tymi "przemyśleniami"
jednego i drugiego użytkownika![]()
KIBIC co ty jeszcze nei zauwazyles, ze moderator (nie wiem jak tam thomas) ma to wszystko w dupie. To co tutaj stukaja swiadczy tylko o poziomie uzytkownikow, nie bede go sztucznie podwyzszal. Dla mnie wstyd za bdzury, ktore pisze, bylby wystarczajcy, zeby dac sobie z tym spokuj, ale co mi tam...
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
hmm
Więc zacytuj mi prosze fragment, w którym obraziłem Zalesiakową?? Waż słowa koleś. Cofnij sobie stronki i zobacz co napisałem, czego tyczyły się moje posty. Wszyscy nagle wielcy stróże moralności..pffff buahahaha
LoKKuS pisze:Więc zacytuj mi prosze fragment, w którym obraziłem Zalesiakową?? Waż słowa koleś. Cofnij sobie stronki i zobacz co napisałem, czego tyczyły się moje posty. Wszyscy nagle wielcy stróże moralności..pffff buahahaha
Chodzi o poziom wypowiedzi wypowiedzi Twoich i Koligen-a
kyS pisze:KIBIC co ty jeszcze nei zauwazyles, ze moderator (nie wiem jak tam thomas) ma to wszystko w dupie...
nie wiem może i tak ale pewne w 100% jest to , że nie które posty z tego tematu trzeba usunać. Ja tylko to zaproponowałem bo nie jestem od pilnowania porządku ale może trzeba założyć oddzielny temat na kłótnie ??
hmm
heh, to byłby niezzły pomysł.... bo juz niektórzy chodzą się skarżyć moderatorom, ze wlasnie ktos mi powiedzial cos niemilego:( Bo sie rozpłacze, dobrze, ze mojej mamci jeszcze nikt nie naskarżył... buahaha... lole.pffffff
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”