friel pisze:Mamy 2:0 grając w 7 nieźle .
Kasia kolejny dobry mecz chcecie by rzucała ? macie co chcecie![]()
Co do dzikiej karty za "markę" mam nadzieję że się jej nie dostaje z całym szacunkiem dla Lotosu bardzo bym chciał by wylądowała taka propozycja w Gorzowie bo jest bardzooo potrzebna dla istnienia tej dyscypliny w Gorzowie bo jaki preziuuu jest wszyscy wiemy
Z całym szacunkiem ,ale nie przesadzajmy.
Najpierw jednak gratulacje dla Was za dwa zwycięstwa z Lotosem.
Z innej jednakże beczki, to zastanówmy się jaki mieliście bilans spotkań w Ojro przez dwa sezony? czyżby 5-15? Ten sezon zaczniecie tłumaczyć, że zawirowania finansow,e kontuzje itp itd. A poprzedni? Gówniany bilans 3-7 bez jakiejkolwiek wygranej na wyjezdzie w Euro przez dwa sezony?
10 spotkań na wyjeździe i zero zwycięstw.....
Lotos wprawdzie w ty sezonie w euro się wręcz schamił plugawie, ale nie zmienia to faktu, że zapisał się złotymi (albo przynajmniej srebrnymi) głoskami w historii dyscypliny. Dwa razy wicemistrzostwo Ojro, sezony z dodatnim bilansem koszy i zwycięstw ( oczywiście były sezony gdzie Winnicki i Skrzecz z całkiem niezłą kadrą zrobili miast wyniku wielkie gówno, ale tak czy siak Lotos w porównaniu z Wami i tka wygląda różowo jesli chodzi o Ojro)
Po drugie dla Lotosu brak Ojro tak samo moze oznaczać brak dyscypliny w tym mieście - sponsorzy cały czas odchodza z tego klubu, a jesli zespół nie wywalczy medalu albo miejsca w Ojro, to może być strasznie cieniutko.
Reasumując ja bym chciał żeby to Lotos grał w Euro a nie Wy. Mam też nadzieję, że odwróci losy rywalizacji i nie będzie musiał wywalczyc miejsca w Ojro bocznym i furtkami.