Odra Brzeg - CCC Polkowice 75:86

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

brzydki nzl

Postautor: brzydki nzl » 23 marca 2005, 17:22

NARVANY pisze:
Lisu pisze:Dla was może ma znaczenie czy był z jakiegoś KK, Fan Clubu czy jak to tam nazywacie ale dla inny nie! Wszyscy jesteście kibicami tego samego klubu i wszyscy ponosicie odpowiedzialność za swoje lub waszych kolegów po szalu czyny. Jak jadę na wyjazd i mam problemy z miejscowymi to za przeproszeniem wali nie to czy on należał do jakiegoś KK czy do koła gospodyń wiejskich ja miałem problemy z kibicami klubu X więc pewnie będę chciał im się zrewanżować. A swoją drogą wy (Odra) robiliście tak samo. W Polkowicach ktoś was obrzucił śnieżkami (swoją droga też mi tragedia) ktoś nawtykał wam na hali do tego doszła ochrona i spiker a wy pojechaliście po wszystkich "kibicach" z Polkowic i ogłosiliście wielką kosę!

Swoją drogą co ma wspólnego zachowanie spikera i ochrony do stosunków między kibicami? Możecie mieć pretensje do klubu a nie do kibiców a trudno mieć "kosę" z klubem bo raczej nie darzy się sympatią kibiców drużyny przeciwnej a nie sam klub.

nie byles na tych meczach to co sie wypowiadasz to co tu pisze na forum to nawet w polowie nie odzwierciedla tego co tam sie dzialo. pisales ze irytuje cie moje wypowiedzi :evil: to chyba czas zebys dokladnie poczytal swoje!!! jedzice do polkowic i sprobojcie zrobic doping i powodzenia skoro twierdzisz ze spiker nie moze wplynac na doping!

jedz sobie np na mecz Slaska do Wroclawia lub obejrzyj w tv i potem wypowiadaj sie na temat roli spikerow na meczach koszykowki

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 marca 2005, 17:27

brzydki nzl pisze:
NARVANY pisze:
Lisu pisze:Dla was może ma znaczenie czy był z jakiegoś KK, Fan Clubu czy jak to tam nazywacie ale dla inny nie! Wszyscy jesteście kibicami tego samego klubu i wszyscy ponosicie odpowiedzialność za swoje lub waszych kolegów po szalu czyny. Jak jadę na wyjazd i mam problemy z miejscowymi to za przeproszeniem wali nie to czy on należał do jakiegoś KK czy do koła gospodyń wiejskich ja miałem problemy z kibicami klubu X więc pewnie będę chciał im się zrewanżować. A swoją drogą wy (Odra) robiliście tak samo. W Polkowicach ktoś was obrzucił śnieżkami (swoją droga też mi tragedia) ktoś nawtykał wam na hali do tego doszła ochrona i spiker a wy pojechaliście po wszystkich "kibicach" z Polkowic i ogłosiliście wielką kosę!

Swoją drogą co ma wspólnego zachowanie spikera i ochrony do stosunków między kibicami? Możecie mieć pretensje do klubu a nie do kibiców a trudno mieć "kosę" z klubem bo raczej nie darzy się sympatią kibiców drużyny przeciwnej a nie sam klub.

nie byles na tych meczach to co sie wypowiadasz to co tu pisze na forum to nawet w polowie nie odzwierciedla tego co tam sie dzialo. pisales ze irytuje cie moje wypowiedzi :evil: to chyba czas zebys dokladnie poczytal swoje!!! jedzice do polkowic i sprobojcie zrobic doping i powodzenia skoro twierdzisz ze spiker nie moze wplynac na doping!

jedz sobie np na mecz Slaska do Wroclawia lub obejrzyj w tv i potem wypowiadaj sie na temat roli spikerow na meczach koszykowki

My [czytac Wisła ] jako chyba jedyni probujemy weliminowac gadanie spikera w ciagu meczu :twisted: chodiz oczywiscie o mecze koszykarzy, a
Ostatnio zmieniony 23 marca 2005, 17:29 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 23 marca 2005, 17:28

brzydki nzl pisze:
NARVANY pisze:

dla twojej wiadomosci bylem na slasku nieraz zarowno na noznej jak i na koszu wiec dobrze wiem jak tam jest! spikerzy w zaden sposob nie zagluszaja tam kibicow przyjezdnych!!!fakt ze we wrocku jest zaje... kociol sprawia ze spikerzy nie musza podglasniac na full efektow akustycznych na swoich obiektach

Gość

Postautor: Gość » 23 marca 2005, 17:40

NARVANY pisze:
brzydki nzl pisze:
NARVANY pisze:

dla twojej wiadomosci bylem na slasku nieraz zarowno na noznej jak i na koszu wiec dobrze wiem jak tam jest! spikerzy w zaden sposob nie zagluszaja tam kibicow przyjezdnych!!!fakt ze we wrocku jest zaje... kociol sprawia ze spikerzy nie musza podglasniac na full efektow akustycznych na swoich obiektach

u nas spiker rowniez nie podglasnia 'efektow akustycznych', od tego jest koles siedzacy w budzie na gorze trybuny glownej. jego zadaniem jest wlaczanie jakis tam kawalkow przed meczem i w przerwach, kiedy jakies dziewczynki wybiegaja z roznymi ukladami tanecznymi. i dla twojej wiadomosci: nie uslyszales 'full' mozliwosci naglosnienia.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 marca 2005, 17:59

Mikey pisze:Byłem w Polkowicach, tez bylismy znieważani przez róznych malinowych dziadków, ochrona tez się czepiała i spiker był ten sam i jakos nie wypowiadam "wielkiej kosy" kibicom z Polkowic. I nie pisz o jakiejś nagonce na Brzeg bo poznałem Mario, qiero, Adama i kompletnie im niczego nie zarzucam - śmieszą mnie natomiast teksty w stylu : wypowiadamy wam dozgonna kosę, bo wygolada to przezabawnie zwłaszcza ze w Polkowicach, bez urazy, żadnego młyna nie ma i tak na dobrą sprawę mozesz sobie wypowiedziec wojnę tym kilku krzykliwym dzidom- bo o ile pamietam Kuba nie wygląda mi na wielkiego ultrasa czy hoolsa, a i wojować jak widac nie zamierza :) :wink:

Bo kuba nie jest ultrasem, czy hoolsem ;-) co do wojowania, hmmm moze faktycznie nie mam zamairu, bo nie czuje potrzeby, abym był uwielbiany w brzegu przez osoby, które mnie obchodzą niewiele. Jednak mozna się ze mną dogadac - nawet będąc mieszkancem Brzegu ;-)

pozdro Mikey

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 23 marca 2005, 18:39

NARVANY pisze:...to chyba czas zebys dokladnie poczytal swoje!!! jedzice do polkowic i sprobojcie zrobic doping i powodzenia skoro twierdzisz ze spiker nie moze wplynac na doping!

Nie, to czas żebys Ty dokładnie poczytał co do Ciebie pisze! Czy ja gdzieś napisałem że spiker nie może wpłynąć na doping. W moim poprzednim poście piszę o zupełnie czymś innym więc jeżeli chcesz dalej dyskutować to przeczytaj go uważnie raz jeszcze!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 23 marca 2005, 19:09

Jakies trzy strony temu mielismy sobie dac spokoj z dalszym ciagnieciem tego tematu i za niedlugo bedzie nowy konflikt na linii Odra-Łks, nie ma sensu mowic czy ma sie kose z kims czy nie, chodzi mi tu o Polkowice bo po prostu nie lubimy ich i calego tego klubu kibicow i wszystkiego co jest z tym klubem i z firma zwiazane. A ze padlo okreslenie kosa... moznabylo rownie dobrze uzyc terminu jakiegos innego zamiennego. A to ze nie lubimy akurat Polkowic to chyba nie nasza wina ze nie jestesmy skloceni z jakimis fanatycznymi bojowkami. Mowie skonczmy ten temat bo mozna go drazyc jeszcze dlugi czas a wymierne skutki beda malo widoczne.
Aha czemu Mikey maja sluzyc teksty typu: ze jeszcze troche a nam sie narazice, chodzi mi o was. Wspomnial ktos cos slowem o jakims narazaniu. Jestescie w temacie dyskutujecie i chwala wam za to ze wymieniacie swoje poglady, bo dzieki temu mozna poznac opinie innych.
A poza tym my sie do nieprzyjazni hehe zeby nie mowic kosy nigdy jako pierwsi nie pchalismy. Pzdr.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 marca 2005, 19:21

za niedlugo bedzie nowy konflikt na linii Odra-Łks

z mojej strony napewno nie!
chodzi mi tu o Polkowice bo po prostu nie lubimy ich i calego tego klubu kibicow i wszystkiego co jest z tym klubem i z firma zwiazane.

pewnie że się zgadzam - ja też jednego klubu nie do końca lubię - a inni np. lubią bardzo...

Zgadzam się z MuFa'ą praktycznie w całej rozciągłości...

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 23 marca 2005, 21:58

Ludzie dajmy sobie na Luzz po co te klutnie dajmy sobie spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja proponuje rozwinac nowy temat Przed meczem Odra - ŁKS( i moze nie rozmawiajmy o kibicach bo zaraz jak znam zycie bedą kłutnie tylko pogadajmy co sie bedzie dzialo na parkiecie) POZDRO DLA POZNANIA I PABIANIC!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 23 marca 2005, 23:20

simon pisze:
za niedlugo bedzie nowy konflikt na linii Odra-Łks

Zgadzam się z MuFa'ą praktycznie w całej rozciągłości...

Dzieki Simon za poparcie, trzeba sprawiac zeby wiecej nas laczylo z tymi ktorymi mozna sie laczyc i zachowac wasnie we wlasnym kregu odnosnie tych ktorzy na to zasluguja.

Awatar użytkownika
tomek_19jol
Nowy na forum

Postautor: tomek_19jol » 24 marca 2005, 21:37

ludzie zakonczmy juz ten temat pozdro dla wszystkich kibicow
PRETORIANIE DO BOJU

>>>Małtynka

Postautor: >>>Małtynka » 24 marca 2005, 21:54

No więc ja mam do powiedzenia tylko tyle że dopiero zaczynam i jestem zszokowana komentami na temat "Brzeskich Kibiców"(respekt) bo wydaje mi się że jestem w miarę normalna a jakoś nie słyszałam żadnych obraźliwych wyzwisk,przyśpiewek skierowanych w stronę naszych przeciwniczek...No cóż...Propaganda działa...Komercha na maxa nie będę mówić z czyjej strony...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PeAcE<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

>>>Małtynka

Postautor: >>>Małtynka » 24 marca 2005, 21:57

Ale tak poza tym zgadzam się z sympatycznym kolegą Tomaszkiem że warto zakończyć ten temat.
Pozdro 600!!

Awatar użytkownika
>>>Małtynka<&
Nowy na forum

Postautor: >>>Małtynka<& » 24 marca 2005, 22:09

Acha!!!!I zapomniałam o najważniejszym!!!!Gorące pozdro i buziaki dla mojego kofanego Tomeczka dzięki któremu byłam na tym meczu!!!!
Dzięki Tomek!!!!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 24 marca 2005, 22:23

przepraszam bardzo ale pani Małtynka przesadza ona tu takie rzeczy wypisuje na forum nie ladnie!! ja sie zgorsze:( Tomek no zrób cosss
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”