Greebo pisze:Na twarzy Skery to ja ambicji średnio się mogę dopatrzyć (choc niewątpliwie jest tam więcej niż np po porażce Brna z nami

) za to umiejętności widać w każdym zagraniu.. Brakuje nam kogoś takiego, tak samo jak brakuje ADF czy Dubljevic (tą ostatnią rzeczywiście emocje wręcz roznoszą) Bo tak ja napisał flash, ambicja to fajna rzecz, mogąca czasami niwelować różnice w umiejętnościach, ale tylko wówczas gdy rywalki sa mnie zmotywowane. A na takich turniejach to się raczej nie zdarza.
Ogólnie bardzo smutny obraz naszej koszykówki pokazał ten turniej a najgorsze w tym wszystkim że nie widać absolutnie żadnych przesłanek na lepsza przyszłość.
No bo SKERA ma dość kamienny obraz twarzy

Ale właśnie chodzi mi o tego typu emocje - jak choćby u Dubljević ,
Wspomniałem liderki z Czarnogóry - oraz kreowaną na liderkę - Mowlik - więc różnica w podejściu jest kolosalna....
Jak już ktoś wspomniał ambicja niekiedy niweluje różnice w umiejętnościach - niestety ale u naszych średnio to było widać...
Dodatkowo - EWKA w niektórych zagraniach...przypominała tą EWKĘ sprzed 3 lat- czyli 2-3 rzuty niecelne , straty i ....zgaszona jakaś.... Nie wiem z czego to wynika...
felix pisze:Koszykarz i ty mowisz o oddzieleniu klubu od repy? gosciu zastanów sie co mowisz bo tylko krytykujesz zawodniczki z Gorzowa a co reszta pokazała? Pawlak gorsza od Dżwigalskiej( piszesz kartofle? ale ona chociaż coś rzuciła a twoja ulubienica Pawlak co??????) Skobel szarpala ale to tez wg ciebie źle bo nie rzucila ale inne nawet tego nie robiły. wiec nie pisz głupot bo ciebie to już nawet nie mozna słuchać.Idz na pierniki może ci przejdzie
Ciągle piszesz człowieku o tych których nie ma bo kontuzje lub inne sprawy, ale ja je widzialem na ostatnich ME no wspaniałe były, rewelacja 11 miejsce wielki sukces. A nawet niektóre ktore teraz grały byly w tej repie więc przestań gdybać jakby one były to było by wspaniale. I tak w to nie wierze.
Ej - jak ty możesz pisać że Pawlak - jest moją ulubienicą
Na szczęście nie tylko jak tak sądze o postawie Czubak lub Skobel - a że prawda was koli w Gorzowie.. No cóż - macie prawo być zawiedzeni . Sam bym był jakby choćby SZPILA się tak błaźniła jak Żurowska..

Sama Kasia Dźwigalska po meczu z Chorwacją - mówiła że zabrakło serca do walki.... No więc ?