Gambrinus Brno - Lotos Gdynia - EUROLIGA 3 MECZ

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ravvafan
Nowy na forum

Postautor: ravvafan » 31 marca 2005, 15:15

Marco TS pisze:
ravvafan pisze:
Marco TS]

No jelsi sie nie otarła o najlepsze to radze siegnac do rocznikow :) Jesli walka o wejscie do fazy grupowej z Realem, Interem Anderlechtem to nie sa najlepsze osiagniecia to nie wiem. To moze tak. Ile trzeba rozegrac spotkan w eliminacjach do Euroligi aby sie dostac dofazy grupowej? bo z tego co wiem to odrazu sa grupy. Tak wiec odpada faza eliminacyjna sa tak wiec 1/4 Euroligi automatycznie nie jest to ten sam poziom, gdyz w samych eliminacjach LM mozna wpasc na Real, Chelsea, Leverkusen Deportivo co w przypadku np Lotosu nie jest molziwe aby wpasc na brno, Moskwe czy inny zepsol z najwyzszej polki gdyz tej fazy nie ma ba aby dostac sie do fazy grupowej LM trzeba przejsc 3 rundy eliminacyjne wniektorych przypadkach

[/quote]
[quote="ravvafan pisze:
Ty tak mi specjalnieć ocierasz się o absurd aby mnie podenerwować. :shock: :shock: :shock: FAZY ELIMINACYJNEJ NIE MA ANI W EUROLIDZE KOSZYKÓWKI ANI SIATKÓWKI (k/m).1/4 Euroligi koszykówki to ten sam poziom co 1/4 Ligi Mistrzów 1/4 Pucharu Europy to odpowiednik 1/4 PUEFA.W eliminacjach na silne drużyny trafiają tylko europejskie cienkie Bolki (czyli np.Wisła oczywiscie w skali Europejskiej) i dopiero w 3 rundzie (po zbiciu supercienkiegobolka w 1 r i cienkiego w 2)czekają na nie rozstawione dobre drużyny typu np Walencja czy Chelsea.Więc np takie Deportivo w eliminacjach się nie przepracowuje bo trafia tylko na 1 runde z mistrzem np.Polski .A Lotos gdyby byłyb takie eliminacji i tak by w nich nie uczestniczył bo to jesna z najlepszych w Europie drużyn i mistrz kraju.Inne świetne drużyny i mistrzowie (wice) też nie grają w fazie eliminacyjnej.Bo ta jest dla cienkich bolków ewentualnie dla drużyn które zajeli np 3 czy 4 miejsce i w ostatniej rundzie czekają na cienkiego bolka.

ojoj wyklad z pilki dostalem no nie moge szkoda tylko ze g....o warty :twisted: nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscią.

Skoncz wasz wstydu sobie oszczędź. Cienkie bolki to wy jestescie bo na przestrzeniu pond 50-lat istnienia klubu jesli wogole utozsamiasz sie ze Spojnią Gdańsk to w porownaniu do wkladu spotowego Wisły czy koszykarskiego czy pilkarskiego i innych dycyplin to mozecie nam buty czyścić :twisted: Ciekawym gdziescie wy byli jak was nie bylo.

Sory ale musze pewne rzeczy sprostować.Wypunktuje ci:
1.Cienki bolki użyłem aby wprowadzić luz do dyskusji.Dlatego te najlepsze zespoły będe nazywał GRUBE BOLKI a te słabsze CIENIE BOLKI. :roll: :roll:
2.Oczywiscie ze jesteśmy cienkie bolki :wink: :wink: .Tyle że ja się nie utorzsamim ani ze Spójną ani z Lotosem.Ja kibicuje Gedani Gdańsk.A Gedania to nie Spójna,Lechia( :dupablada: :dupablada: :dupablada: a fuj).Zresztą poisałem o tym...
3.Aby ci nie było przykro i byście przestali być srednimi bolkami (koszykówka kobieca) dam 10 zł siędzu na tece aby finał Wisła-Lotos wygrała Wisła....
4.GDYBYŚ W TEJ DYSKUSJI MIAŁ RACJE TO BY CIĘ POPARŁO WIELE OSÓB.Mamy taką sytuacje ja stoje po stronie osiągnięć koszykarskiej Gdyni( :? ) ty piłkarskiej Wisły.Gdybym ja nie miał racji to by mi to wiele osób wypomniało bez wysiłku.A tak ludzie mają dysknfort albo pochwalić Gdynie (a fuj fuj fuj)albo przyznać ci racje (wstyd).Więc siedzą cicho.A WIESZ GDYBYM NIE MIAŁ RACJI NIEODPUŚCILIBY.

WYGRAŁEM WYGRAŁEM
VICTORIA RAVVA TO NAJPIĘKNIEJSZA SPORTSMENKA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 15:58

ravvafan pisze:4.GDYBYŚ W TEJ DYSKUSJI MIAŁ RACJE TO BY CIĘ POPARŁO WIELE OSÓB.Mamy taką sytuacje ja stoje po stronie osiągnięć koszykarskiej Gdyni( :? ) ty piłkarskiej Wisły.Gdybym ja nie miał racji to by mi to wiele osób wypomniało bez wysiłku.A tak ludzie mają dysknfort albo pochwalić Gdynie (a fuj fuj fuj)albo przyznać ci racje (wstyd).Więc siedzą cicho.A WIESZ GDYBYM NIE MIAŁ RACJI NIEODPUŚCILIBY.

WYGRAŁEM WYGRAŁEM[/b]

tak tlyko to forum koszykowki wiec watpie by byli tu znawcy i analitycy pilki kopanej, moze poza ŁKS-em. i dlatego siedzą cicho bo nie wiedzą o co chodzi i nie potrafią sie odnieść to tych wypowiedzi.

Pochwalic Lotos a za co?? czy jego osiagniecia przyczynily sie do wzrostu kibiców na meczach, czy wzmocnila sie liga??? NIE NIE NIE, a wklad Wisły,[jako calosc] podczas 100 lat jest nieoceniony tak samo jak Legii, Widzewa. Sukcesy to moze maja ale wkladu w rozwoj sportu to nie wnosi zadnego.

BTW: Wygrałem wygrałem i znowu wiślak Żuraw zapewnia 3 pkt i mozliwosc awansu to MS 2006 :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

ravvafan
Nowy na forum

Postautor: ravvafan » 31 marca 2005, 16:36

Marco TS pisze:
ravvafan pisze:4.GDYBYŚ W TEJ DYSKUSJI MIAŁ RACJE TO BY CIĘ POPARŁO WIELE OSÓB.Mamy taką sytuacje ja stoje po stronie osiągnięć koszykarskiej Gdyni( :? ) ty piłkarskiej Wisły.Gdybym ja nie miał racji to by mi to wiele osób wypomniało bez wysiłku.A tak ludzie mają dysknfort albo pochwalić Gdynie (a fuj fuj fuj)albo przyznać ci racje (wstyd).Więc siedzą cicho.A WIESZ GDYBYM NIE MIAŁ RACJI NIEODPUŚCILIBY.

WYGRAŁEM WYGRAŁEM[/b]

tak tlyko to forum koszykowki wiec watpie by byli tu znawcy i analitycy pilki kopanej, moze poza ŁKS-em. i dlatego siedzą cicho bo nie wiedzą o co chodzi i nie potrafią sie odnieść to tych wypowiedzi.

Pochwalic Lotos a za co?? czy jego osiagniecia przyczynily sie do wzrostu kibiców na meczach, czy wzmocnila sie liga??? NIE NIE NIE, a wklad Wisły,[jako calosc] podczas 100 lat jest nieoceniony tak samo jak Legii, Widzewa. Sukcesy to moze maja ale wkladu w rozwoj sportu to nie wnosi zadnego.

BTW: Wygrałem wygrałem i znowu wiślak Żuraw zapewnia 3 pkt i mozliwosc awansu to MS 2006 :lol:

Podobno chcą wam jeszcze za to pomnik wybudować .TO TAK JAK ZA KOMUNY.Podobno ma być to pomnik Wisły i Cracovi.ALE JAZDA SAMI TO WYMYSLILISCIE .w trójmieście powstanie pomnikArki i Lechi trzymającej się wzgodzie za ręce.ALE WAZELINA :cmok: :cmok: :cmok:
VICTORIA RAVVA TO NAJPIĘKNIEJSZA SPORTSMENKA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 31 marca 2005, 20:49

:lol: :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 21:28

Hersi pisze:

Blysnales inteligencją ho ho ho
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 21:30

ravvafan pisze:
Marco TS pisze:

WYGRAŁEM WYGRAŁEM[/b]

Podobno chcą wam jeszcze za to pomnik wybudować .TO TAK JAK ZA KOMUNY.Podobno ma być to pomnik Wisły i Cracovi.ALE JAZDA SAMI TO WYMYSLILISCIE .w trójmieście powstanie pomnikArki i Lechi trzymającej się wzgodzie za ręce.ALE WAZELINA :cmok: :cmok: :cmok:

Ciekawym gdzie Ty byles gdysmy na ulicach walczyli z ZOMO i cala komuną a za to wszystko przypieli nas do Gwardii. pewnie dopiero byles w planach. Ciekawym gdzie byles gdy jeden jedyny raz w historii Wisła z Cracovią zaatakowała konsulat ZSRR nie zgadzajac sie na komunę w Polsce no gdzie byliscie??? Ciesz sie ze nie podpieli was do Gwardii ale nie mieli za co bo pewnie byliscie posluszni jak Jaruzelskiz Kwasniewskim a teraz jadą odwiedzic ziomkow na Kremlu.

Wiec jesli chodiz o komune i postawę Wisły to sie raczj nie odzywaj bo mas zblade pojecie a takie prowokacje sa podobne to niewiernych z drugiej strony blon i mnie nie ruszają bo GTS sie przywoluje jak sie nie ma argumentów.

Bez urazy dla ŁKS-u :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 31 marca 2005, 21:36

Marco TS pisze:
Hersi pisze:

Czytając wasze posty dot. kopanej dochodzę do wniosku, że macie pojęcie o futbolu tak jak o bocce :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 21:39

Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:

Czytając wasze posty dot. kopanej dochodzę do wniosku, że macie pojęcie o futbolu tak jak o bocce :lol:

no to sie wypowiedz znawco :evil: na koszykowce sie znasz to blysnij w pilce jak mowisz ze tkai dobry jestes ciekawym moze znasz tez wyniki Klasy A grupy III ligi podkarpackiej :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 31 marca 2005, 21:58

Ja tylko jedno spostrzeżenie - jeśli Lotos wiele zrobił dla kk w Polsce (bo trzeba by zdefiniować co to znaczy wiele zrobił... - dla siebie - oczywiście, dla krajowej kk? - no wymieniajcie?) - to pewne jest, że zrobiłby dużo, dużo więcej gdyby... już dał sobie spokój z dalszym uszczęśliwianiem innych swoimi sukcesami... Krajowej kk dalece bardziej na zdrowie wyszłoby wyrównanie ligi (trudno jeśli nawet "do dołu") - 5-6 zespołów walczących o mistrza, pełne hale, więcej spotkań, szersza liga i więcej "otwartych" meczów. A tak, to jako "uszczęśliwiony" kibic kk mam w decydującym momencie ligi miesięczną przerwę, tydzień grania i znów miesiąc pauzy - paranoja! W całym sezonie mamy 25 meczów, w tym 12 u siebie - dno, dno, dno! Koniec marca i beznadziejny sparing za sparingiem żeby w ogóle pograć! dziękuję - ale 8-10 lat temu jako "nieszczęśliwy" kibic kk czułem się o wiele lepiej...

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 31 marca 2005, 22:07

Marco TS pisze:
Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:

no to sie wypowiedz znawco :evil: na koszykowce sie znasz to blysnij w pilce jak mowisz ze tkai dobry jestes ciekawym moze znasz tez wyniki Klasy A grupy III ligi podkarpackiej :twisted:

lol Czegoś takiego nie ma jak Klasa A grupy III ligi podkarpackiej :shock:
A wyniki niższych lig z okręgu podkarpackiego możesz pooglądac sobie tutaj: http://www.90minut.pl/ligireg.php?id_se ... id_okreg=8

Co ciekawe jeden z tut. forumowiczów jest redaktorem tego portalu :twisted:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 22:08

Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:

A wyniki niższych lig z okręgu podkarpackiego możesz pooglądac sobie tutaj: http://www.90minut.pl/ligireg.php?id_se ... id_okreg=8

no popatrz musiales az szukac na 90minut.pl aby sie zorientowac ze taka liga nie istnieje a ja myslalem ze Ty to wiesz :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 22:10

simon pisze:Ja tylko jedno spostrzeżenie - jeśli Lotos wiele zrobił dla kk w Polsce (bo trzeba by zdefiniować co to znaczy wiele zrobił... - dla siebie - oczywiście, dla krajowej kk? - no wymieniajcie?) - to pewne jest, że zrobiłby dużo, dużo więcej gdyby... już dał sobie spokój z dalszym uszczęśliwianiem innych swoimi sukcesami... Krajowej kk dalece bardziej na zdrowie wyszłoby wyrównanie ligi (trudno jeśli nawet "do dołu") - 5-6 zespołów walczących o mistrza, pełne hale, więcej spotkań, szersza liga i więcej "otwartych" meczów. A tak, to jako "uszczęśliwiony" kibic kk mam w decydującym momencie ligi miesięczną przerwę, tydzień grania i znów miesiąc pauzy - paranoja! W całym sezonie mamy 25 meczów, w tym 12 u siebie - dno, dno, dno! Koniec marca i beznadziejny sparing za sparingiem żeby w ogóle pograć! dziękuję - ale 8-10 lat temu jako "nieszczęśliwy" kibic kk czułem się o wiele lepiej...

Simon ja tez to wlasnie staram sie jako laik z koszykowki dowiesc ale widocznie odrazu kibica kopanej maja za malo inteligentnego ale mnie to rusza.

Druga sprawa nie wstyd Ci?? :wink: przyznales mi rację :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 31 marca 2005, 22:13

Marco TS pisze:
Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:

no popatrz musiales az szukac na 90minut.pl aby sie zorientowac ze taka liga nie istnieje a ja myslalem ze Ty to wiesz :lol:

Nie, nie musiałem tego szukać na tym portalu, takim nieukiem aż nie jestem :D

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 marca 2005, 22:15

ravvafan pisze:..,Lechia( :dupablada: :dupablada: :dupablada: a fuj)

:evil:

bez takich proszę :twisted:
Ostatnio zmieniony 31 marca 2005, 22:16 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 marca 2005, 22:15

Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:
Marco TS pisze:
Hersi pisze:

Nie, nie musiałem tego szukać na tym portalu, takim nieukiem aż nie jestem :D

taaa a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione , specjalnie mi podales linka zeby uwiarygodnic twoja wiedze dobra dobra cuda sie rozne zdarzaja jak 0:6 i 7:1 pozdro ŁKS i Legia :) ale bez przesady :D mega LOL
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”