Marco TS pisze:ravvafan pisze:Marco TS]
No jelsi sie nie otarła o najlepsze to radze siegnac do rocznikowJesli walka o wejscie do fazy grupowej z Realem, Interem Anderlechtem to nie sa najlepsze osiagniecia to nie wiem. To moze tak. Ile trzeba rozegrac spotkan w eliminacjach do Euroligi aby sie dostac dofazy grupowej? bo z tego co wiem to odrazu sa grupy. Tak wiec odpada faza eliminacyjna sa tak wiec 1/4 Euroligi automatycznie nie jest to ten sam poziom, gdyz w samych eliminacjach LM mozna wpasc na Real, Chelsea, Leverkusen Deportivo co w przypadku np Lotosu nie jest molziwe aby wpasc na brno, Moskwe czy inny zepsol z najwyzszej polki gdyz tej fazy nie ma ba aby dostac sie do fazy grupowej LM trzeba przejsc 3 rundy eliminacyjne wniektorych przypadkach
[/quote]
[quote="ravvafan pisze:Ty tak mi specjalnieć ocierasz się o absurd aby mnie podenerwować.![]()
![]()
FAZY ELIMINACYJNEJ NIE MA ANI W EUROLIDZE KOSZYKÓWKI ANI SIATKÓWKI (k/m).1/4 Euroligi koszykówki to ten sam poziom co 1/4 Ligi Mistrzów 1/4 Pucharu Europy to odpowiednik 1/4 PUEFA.W eliminacjach na silne drużyny trafiają tylko europejskie cienkie Bolki (czyli np.Wisła oczywiscie w skali Europejskiej) i dopiero w 3 rundzie (po zbiciu supercienkiegobolka w 1 r i cienkiego w 2)czekają na nie rozstawione dobre drużyny typu np Walencja czy Chelsea.Więc np takie Deportivo w eliminacjach się nie przepracowuje bo trafia tylko na 1 runde z mistrzem np.Polski .A Lotos gdyby byłyb takie eliminacji i tak by w nich nie uczestniczył bo to jesna z najlepszych w Europie drużyn i mistrz kraju.Inne świetne drużyny i mistrzowie (wice) też nie grają w fazie eliminacyjnej.Bo ta jest dla cienkich bolków ewentualnie dla drużyn które zajeli np 3 czy 4 miejsce i w ostatniej rundzie czekają na cienkiego bolka.
ojoj wyklad z pilki dostalem no nie moge szkoda tylko ze g....o wartynie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscią.
Skoncz wasz wstydu sobie oszczędź. Cienkie bolki to wy jestescie bo na przestrzeniu pond 50-lat istnienia klubu jesli wogole utozsamiasz sie ze Spojnią Gdańsk to w porownaniu do wkladu spotowego Wisły czy koszykarskiego czy pilkarskiego i innych dycyplin to mozecie nam buty czyścićCiekawym gdziescie wy byli jak was nie bylo.
Sory ale musze pewne rzeczy sprostować.Wypunktuje ci:
1.Cienki bolki użyłem aby wprowadzić luz do dyskusji.Dlatego te najlepsze zespoły będe nazywał GRUBE BOLKI a te słabsze CIENIE BOLKI.
2.Oczywiscie ze jesteśmy cienkie bolki
:
:
: a fuj).Zresztą poisałem o tym...3.Aby ci nie było przykro i byście przestali być srednimi bolkami (koszykówka kobieca) dam 10 zł siędzu na tece aby finał Wisła-Lotos wygrała Wisła....
4.GDYBYŚ W TEJ DYSKUSJI MIAŁ RACJE TO BY CIĘ POPARŁO WIELE OSÓB.Mamy taką sytuacje ja stoje po stronie osiągnięć koszykarskiej Gdyni(
WYGRAŁEM WYGRAŁEM