ann pisze:paulo2907 pisze:Swoją drogą, to skandal, żeby na dwa miesiące przed rozpoczęciem play off na głównej stronie ligi nie było terminarza tej najważniejszej fazy, a zamiast tego wyskakiwała rozpiska z wynikami z sezonu 10/11. No ale nie pierwsze i pewnie nie ostatnie to kwiatki na tej stronie.

jest już od dawna takowa rozpiska:)
http://media.plkk.pl/plkk/dokumenty/ter ... 1_2012.pdf
Dzięki za sprostowanie i poszerzenie mojej wiedzy.

Problem w tym, że na stronie PLKK jest to cholernie nieczytelne. Na zdrowy rozum wchodzi się w zakładkę "Terminarz i wyniki". OK, wyskakują poszczególne kolejki sezonu zasadniczego 11/12 z wynikami, ewentualnie terminami tych jeszcze nierozegranych kolejek, a jak ktoś chce, to może osobno w innych podzakładkach sprawdzić ostatnią, bieżącą czy następną kolejkę, ewentualnie wszystkie mecze sezonu zasadniczego 11/12 łącznie. Na końcu jest podzakładka "play off i o utrzymanie". Gdyby to ode mnie zależało, byłyby tam terminy meczów play off i play out sezonu 11/12 wraz z wyjaśnieniem: 1-8, 2-7, itp. No ale w tym miejscu trafiam na terminy i wyniki play off sezonu 10/11, co już jest zamierzchłą przeszłością, bo będąc w tym miejscu (i to zapewne nie tylko ja), interesują mnie terminy tegorocznego play off. Gdzie tu logika?! Jest to cholernie nieczytelne dla zwykłego człowieka, odwiedzającego tą stronę.
matrix pisze:paulo2907 pisze:hermes46 pisze:Paulo Dariusz09 chyba najbardziej udowodnił swoja "klase" w Toruniu przegrywajac 9 meczy ligowych pod rzad.
No nie, Dariusz R. nie był aż takim nieudacznikiem - sprawdziłem właśnie na plkk.pl i tych porażek pod rząd było siedem (przynajmniej w lidze). Stąd też ktoś go na tym forum pieszczotliwie ochrzcił Dariusz 07.
to niestety źle sprawdzałeś.

Pan Dariusz Raczyński zwinął się ze swoim warsztatem z Torunia po siódmej kolejce czyli po kolejnym przegranym meczu z Lotosem. Siedem porażek? NIE! bo tak się składa,że drużyn wówczas było 13 i w kolejce nr 2 Energa pauzowała, a więc pan Darek nie mógł wtedy nic przegrać przecież. Dariusz 06 i wszystko jasne.
Nie byłem wtedy tak na bieżąco, żeby wiedzieć, że Raczyński odszedł po meczu z Lotosem, czyli szóstej porażce (po przejrzeniu plkk.pl wiem, że była to siódma kolejka, a wcześniej w jednej Energa pauzowała). Faktem jest, że kolejny mecz Energa też przegrała, stąd może wzięło się to Dariusz 07.