Myślę, że jutro będzie bardziej wyrównany mecz.
A propos, Hersi i Kuba - o co Wam chodzi z tymi lekarzami
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
kibic kosza pisze:Teraz już wszystko jasne: Oszuści z Wisły (na czele z Ludwikiem Mięttą) rozdmuchali, jak to Skerović jest poszkodowana (złamanie kości jarzmowej!!!) tylko i wyłącznie po to by zemścić się na Lotosie (zdyskwalifikować do końca sezonu Powell) w podziękowaniu min. za to, że przez dość długi okres jednym ze sponsorów klubu TS Wisła Kraków(wtedy będącego w dość dużych kłopotach finansowych) była firma VBW Clima (p. Witkowski)!!! Jednak Ludwik to ma klasę!!!
kibic kosza pisze:Teraz już wszystko jasne: Oszuści z Wisły (na czele z Ludwikiem Mięttą) rozdmuchali, jak to Skerović jest poszkodowana (złamanie kości jarzmowej!!!) tylko i wyłącznie po to by zemścić się na Lotosie (zdyskwalifikować do końca sezonu Powell) w podziękowaniu min. za to, że przez dość długi okres jednym ze sponsorów klubu TS Wisła Kraków(wtedy będącego w dość dużych kłopotach finansowych) była firma VBW Clima (p. Witkowski)!!! Jednak Ludwik to ma klasę!!!
tylko i wyłącznie po to by zemścić się na Lotosie (zdyskwalifikować do końca sezonu Powell)

Marco TS pisze:kibic kosza pisze:Teraz już wszystko jasne: Oszuści z Wisły (na czele z Ludwikiem Mięttą) rozdmuchali, jak to Skerović jest poszkodowana (złamanie kości jarzmowej!!!) tylko i wyłącznie po to by zemścić się na Lotosie (zdyskwalifikować do końca sezonu Powell) w podziękowaniu min. za to, że przez dość długi okres jednym ze sponsorów klubu TS Wisła Kraków(wtedy będącego w dość dużych kłopotach finansowych) była firma VBW Clima (p. Witkowski)!!! Jednak Ludwik to ma klasę!!!
po 1 pajacu to sie podpisz!!
po 2 pajacu L-4 w okresie 7 dni wymagane jest aby mozna bylo rozpoczac postepowanie prokuratorskie z urzedu i do decyzji wladz PLKK ma sie to nijak
po 3 Wasze gdynskie teorie spiskowe to mi lataja gdzies tam a waszego bandyte chentie widzialym za kratkami czy to z powodztwa Skerovic czy prokuratory, wkoncu wielcy przeciwnicy chuliganstwa jestescie i za wsadzaniem tych chuliganow do wiezien wiec nie ten PitPowell tez tma powedrujeŻAŁOSNI JESTESCIE. I nie p... mi to o VWB Climie bo WISŁA z jej pieniedzmi by istniala tak jak istnieje od 100 lat mimo ze spotykały ją rozne koleje losu!
I daruj sobie pokemonie odpisywanie bo nie bde z idiota polemizowal i dyskutowal.
Seba pisze:Edzia - przestań w końcu szerzyć żenującą propagandę rodem z jakiegos tam forum i podaj konkrety. Stan "krytyczny" ???? Możesz zacytować te artykułu z netu i prasy pisane dwa tygodnie po zdarzeniu mówiące o stanie krytycznym? Jesteś lekarką? Z tego co pamietam w około 10 dni po pobiciu podano jedynie, że operacja jest niemożliwa, bo może zagrażać nerwowi wzrokowemu. 5 tygodni to okres wystarczająco długi, by zrosła się każda prawie kość, a o tym JAK, nie masz żadnych wiadomości, więc przestań wypowiadać się w tonie, jakbyś już wszystko wiedziała. Jedyne co wiesz, to fakt, że nie można było dokonywać żadnych ingerencji chirurgicznych i to, że w 5 tygodni "po" koszykarka jest w stanie biegać po boisku - co jak widzę bardzo Cię martwi. Proszę również o zacytowanie tych fragmentów w których ktoś to niby ubarwiał (rozumiem, że nie widziałaś barwnego dostatecznie zdarzenia w TV) i wyolbrzymiał - te fragmenty prosiłbym także umieścić z Twoją opinią lekarską dotyczącą stanu zdrowia zawodniczki po tych 5 tygodniach przerwy. Co do wqrzania - jedyne co mnie wkurza, to kretyńskie próby odwracania kota ogonem dochodzące od chwili pobicia z wszystkich stron związanych z Gdynią. Jakiś czas temu, po wypowiedzi p. Dydek, pisałem, że tylko czekać, jak bedziecie próbowali zrobić ofiarę z Powell i napiętnujecie Skerović - jak widać nie musiałem długo czekać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości