ŁKS Łódz - Odra Cukierki Brzeg 68:57

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 14 kwietnia 2005, 16:45

drogi Kubusiu !!! jak ci sie nie podoba ilosc ludzi z brzegu na forum to po prostu nie pisz i nie czytaj forum ... a co do meczu u was to do np ciebie nie dalo sie podejsc normalnie bo obstawiliscie nas ochrona jakbysmy conajmniej gryzli :twisted: a do Łodzi nie pojechalismy bo tak jakos wyszlo a po za tym mecz byl w tygodniu :? aha mam pytanko: czy ktos z Łodzi wybiera sie do Brzegu????
mecz jest w niedziele o 17 !!!! serdecznie zapraszam

pozdrowionka dla PRETORIAN

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 kwietnia 2005, 16:48

Anonymous pisze:daha mam pytanko: czy ktos z Łodzi wybiera sie do Brzegu????
mecz jest w niedziele o 17 !!!! serdecznie zapraszam

niewykluczone
Obrazek
Obrazek

dziki
Nowy na forum

Postautor: dziki » 14 kwietnia 2005, 17:34

Kozioł: dzięki za poradę - skorzystam i do zobaczenia w niedzielę!
Młody: Jutro prześlę Ci zdjęcia.
Ps. Ludzie, czy Wy musicie się ze sobą cały czas kłócić? Mikey... Jak Boga kocham... daj spokój!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 14 kwietnia 2005, 18:03

Kubus jeszeli cie to ciekawi dlaczego nie bylismy w Łodzi to ci powiem ze duzo czynnikow wplynelo po 1 jest to srodek tygodnia co wyklucza przyjazd znacznej ilosci osob po 2 duzo z nas ma teraz matury to jest istotne ;ppo 3 w 10 os ciezko dopingowac mam nadzieje ze to ci wystarczy a kozystajac z okazji :lol: zapraszam do brzegu Łodzian mam nadzieje ze sie bedziemy razem wspulnie bawic KIBICOWANIEM i podziwianiem pieknych kobiet bo w brzegu jest na co oko zawiesic :)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 14 kwietnia 2005, 18:07

dziki pisze:Kozioł: dzięki za poradę - skorzystam i do zobaczenia w niedzielę!
Młody: Jutro prześlę Ci zdjęcia.Ps. Ludzie, czy Wy musicie się ze sobą cały czas kłócić? Mikey... Jak Boga kocham... daj spokój!

Dzieki :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 14 kwietnia 2005, 18:09

Czy w każdym temacie trzeba się kłocić :?:
Bo ostatnio robi się to tradycją na tym forum :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 kwietnia 2005, 18:55

NARVANY pisze:no wlasnie kubus trzym ryja krotko...a co do ciebie mikey to szkoda gadac. po piersze nie jezdzimy po ca;lej polsce np nie bylismy jeszcze w gdyni. sam pisales mi mailem ze niech jak przyjade do loidzi to mi morde obijesz( jak ch... :twisted: ) wcale sie ciebie nie boje wiec wara :twisted: i nie pisz do mnie synku bo kim ty dla mnie jestes!!! daj na luz !!!

a w poznaniu byliscie :?: tak z ciekawosci tylkko pytam. :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 kwietnia 2005, 19:45

Ludziska dajcie spokój - wielki szacunek dla Brzegu ode mnie, co nie zmienia nic w kwestii tego, że np. bardzo lubię i szanuję Kubę - także pozdro!

Do Brzegu, owszem - wybieram się i ja - wstępnie.

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 14 kwietnia 2005, 20:32

pozdro simon zapraszamy do brzegu :wink: bedzie przednia zabawa pozdro dla normalnych ludzi :lol:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 14 kwietnia 2005, 20:43

Pan Narvany jest troche zbyt narwany i dotaje oficjalne ostrzeżenie i bana na 2dni żeby mu się polepszyło. To nie jest miejsce do obrażania wszystkich do okoła.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 kwietnia 2005, 21:18

Ja tylko uzupełnię wpis Viallosa tym, że właśnie skończyłem wywalać bzdury z tego wątku - tyle się nie nakasowałem od początku istnienia KKForum :( Ludzie, jeszcze tydzień temu pisaliście coś o nauce, którą wyciągneliście ze słów Papieża, a dziś już takie szopki... ehhh... Narvany - to naprawdę ostatnie ostrzeżenie! KKForum to nie miejsce na prostactwo! Proszę również inne osoby, którym zdarzyło się używać wulgaryzmów i w inny sposób naruszać regulamin o przemyślenie conajmniej kilka razy jeśli mają zamiar robić to ponownie. Mam nadzieję, że dorośliśmy do tego, żeby pisać jak ludzie...

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 14 kwietnia 2005, 21:19

Jako sympatyk brzeskiej Odry i stały bywalec forum chciałbym zabrać głos w tej 'dyskusji'. Otóż potępiam jakiekolwiek obraźliwe słowa i zdania na tym forum. W Łodzi w środę niestety nie byłem (powód - praca :( ) Byłem jednak w Łodzi kilka sezonów temu podczas meczu ŁKS-Cukierki, wówczas jeszcze nikogo z łódzkich forumowiczów nie znałem. Poznań, Gdynia, Gorzów, czy Chełm odwiedzałem przy każdej nadażajacej się okazji. Dlatego też nie są mi obce wyjazdy. Jeździło się w różne miejsca i różne były odczucia, co do ochorny, kibiców, organizacji meczów itp. itd. ale zawsze do dziś wracam myślą i są to miłe wspomnienia. Unikałem wypowiedzi na temat Pretorian, ale tym razem niestety nie mogę przejść obojętnie.. Mam propozycję (nie do odrzucenia) - chłopaki, zajmijcie się kibicowaniem, bo to wychodzi Wam na prawdę najlepiej! Tak na prawdę zbędne są niektóre teksty na tym forum..

Pozdrawiam.
..you got to lose, to know how to win..

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 kwietnia 2005, 21:21

Mlody pisze:(...) w 10 os ciezko dopingowac (...)

:shock: :shock: :shock: No teraz to żeś walnął :) hihi.. my w trzy osoby jechaliśmy przeszło 10 godzin całą noc do Starachowic, by tam zdzierać gardło na mistrzostwach Polski kadetek, a w ekstraklasie 10 osób to za mało, żeby pomóc swoim koszykarkom dopingiem? :shock: Oj pozmieniały się obyczaje od kiedy nas TAM nie ma :) ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 14 kwietnia 2005, 22:05

MY kibice Odry nas jest wiecej niz 10 os a u nas jest tak !!!!!!!! W JEDNOSCI SILA :) Pozdro

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 14 kwietnia 2005, 22:09

MARIO pisze:Jako sympatyk brzeskiej Odry i stały bywalec forum chciałbym zabrać głos w tej 'dyskusji'. Otóż potępiam jakiekolwiek obraźliwe słowa i zdania na tym forum. W Łodzi w środę niestety nie byłem (powód - praca :( ) Byłem jednak w Łodzi kilka sezonów temu podczas meczu ŁKS-Cukierki, wówczas jeszcze nikogo z łódzkich forumowiczów nie znałem. Poznań, Gdynia, Gorzów, czy Chełm odwiedzałem przy każdej nadażajacej się okazji. Dlatego też nie są mi obce wyjazdy. Jeździło się w różne miejsca i różne były odczucia, co do ochorny, kibiców, organizacji meczów itp. itd. ale zawsze do dziś wracam myślą i są to miłe wspomnienia. Unikałem wypowiedzi na temat Pretorian, ale tym razem niestety nie mogę przejść obojętnie.. Mam propozycję (nie do odrzucenia) - chłopaki, zajmijcie się kibicowaniem, bo to wychodzi Wam na prawdę najlepiej! Tak na prawdę zbędne są niektóre teksty na tym forum..
Pozdrawiam.

Swiete slowa !!!!!!!!!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”