mecz jest w niedziele o 17 !!!! serdecznie zapraszam
pozdrowionka dla PRETORIAN
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
NARVANY pisze:no wlasnie kubus trzym ryja krotko...a co do ciebie mikey to szkoda gadac. po piersze nie jezdzimy po ca;lej polsce np nie bylismy jeszcze w gdyni. sam pisales mi mailem ze niech jak przyjade do loidzi to mi morde obijesz( jak ch...) wcale sie ciebie nie boje wiec wara
i nie pisz do mnie synku bo kim ty dla mnie jestes!!! daj na luz !!!
Mlody pisze:(...) w 10 os ciezko dopingowac (...)
MARIO pisze:Jako sympatyk brzeskiej Odry i stały bywalec forum chciałbym zabrać głos w tej 'dyskusji'. Otóż potępiam jakiekolwiek obraźliwe słowa i zdania na tym forum. W Łodzi w środę niestety nie byłem (powód - praca) Byłem jednak w Łodzi kilka sezonów temu podczas meczu ŁKS-Cukierki, wówczas jeszcze nikogo z łódzkich forumowiczów nie znałem. Poznań, Gdynia, Gorzów, czy Chełm odwiedzałem przy każdej nadażajacej się okazji. Dlatego też nie są mi obce wyjazdy. Jeździło się w różne miejsca i różne były odczucia, co do ochorny, kibiców, organizacji meczów itp. itd. ale zawsze do dziś wracam myślą i są to miłe wspomnienia. Unikałem wypowiedzi na temat Pretorian, ale tym razem niestety nie mogę przejść obojętnie.. Mam propozycję (nie do odrzucenia) - chłopaki, zajmijcie się kibicowaniem, bo to wychodzi Wam na prawdę najlepiej! Tak na prawdę zbędne są niektóre teksty na tym forum..
Pozdrawiam.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości