19 kolejka FGE
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
19 kolejka FGE
Sobota, 26.01.2013
15:00 Widzew Łódź - Wisła Kraków
16:00 Artego Bydgoszcz - AZS Rzeszów
17:45 CCC Polkowice - AZS PWSZ Gorzów
Niedziela, 27.01.2013
17:00 Energa Toruń - Centrum Wzgórze Gdynia
sorry za spóźnienie z tematem
15:00 Widzew Łódź - Wisła Kraków
16:00 Artego Bydgoszcz - AZS Rzeszów
17:45 CCC Polkowice - AZS PWSZ Gorzów
Niedziela, 27.01.2013
17:00 Energa Toruń - Centrum Wzgórze Gdynia
sorry za spóźnienie z tematem

Re: 19 kolejka FGE
Pytanie do Rzymiego:
Co sie z Wami dzieje? Jakos Was nie widzialem na meczu. Pojawila sie jakas 15 osoba grupa, która wytrwała do konca pierwszej polowy.
A wracajac do meczu no cóż odbył sie
Co sie z Wami dzieje? Jakos Was nie widzialem na meczu. Pojawila sie jakas 15 osoba grupa, która wytrwała do konca pierwszej polowy.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Dokładnie mecz się odbył.Zadowoleni są jedynie kibice sukcesu i sprzedawcy zapiekanek,popcornu i bodajże gofrów.Bardzo dużo ludzi jadło coś podczas meczu.Czy byli aż tak głodni?Czy jedli z nudów.Ludzie ogarnijcie się!Ta liga upada a ktoś chce powiększenia?Po co? Żeby słaby mógł z kimś wygrywać. 
sebus 80
w kinie byli 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Pytanie do Rzymiego:
Rzymi był na meczu (nawet z nim trochu rozmawiałem
Tina na wycieczke do Radia Maryja przyjechała. Az dziwne ze Krysia na kolanach do Niej nie chodziła
Jakos nikt nie zauwazyl obecnosc na meczu Magdaleny Rzeźnik
Jezeli był to jakos Go nie zauwazylem.
Jezeli był to jakos Go nie zauwazylem.
-
Arek Lotos
- Nowy na forum
Rzymi nie udziela sie już kibicowsko .Co do naszej grupy 15 osobowej nie mieliśmy nawet żadnego bębna bo nie mogliśmy wejść na swoja hale i go zabrać .Wytrwaliśmy z dopingiem do końca pierwszej połowy. Po tym mieliśmy dość kto był to widział i wie co i jak wyglądało
zauważyłem hermes zauważyłem
i nie tylko ją!!!
Liga coraz nudniejsza się staje. Jedni pauzują. Inni przekładają. Normalnej kolejki ze świecą teraz szukać. 
Czwarta drużyna gra z siódmą i jest przepaść, co ja piszę szósta gra z siódmą i jest nie inaczej. A gdzie zaciekła walka o utrzymanie?
Panie i panowie w PLKK myślcie, jak to uzdrowić, bo jak tak dalej pójdzie to CCC i Wisła dokoptują do np. ligi jednego z państw byłych republik radzieckich, a reszta w amatorkę i ligę dzikich drużyn się pobawi. Szkoda.
Czwarta drużyna gra z siódmą i jest przepaść, co ja piszę szósta gra z siódmą i jest nie inaczej. A gdzie zaciekła walka o utrzymanie?
Panie i panowie w PLKK myślcie, jak to uzdrowić, bo jak tak dalej pójdzie to CCC i Wisła dokoptują do np. ligi jednego z państw byłych republik radzieckich, a reszta w amatorkę i ligę dzikich drużyn się pobawi. Szkoda.
Pojawiła się 15-osobowa grupa ale nas nie widziałeś? Nie rozumiem
pozdrawiam

Rzymi ja tez sie nie bawie w Toruniu ruch kibicowski. Matrixa na meczu nie widzialem. Ostatnio na mecze wpadam na ostatnia chwile i zaraz po ostatnim gwizdku robie z hali wypad.
Rzymi chodzilo mi oto ze jakos zaprzestałes zabawe w doping
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:Rzymi ja tez sie nie bawie w Toruniu ruch kibicowski. Matrixa na meczu nie widzialem. Ostatnio na mecze wpadam na ostatnia chwile i zaraz po ostatnim gwizdku robie z hali wypad.
Rzymi byl kibicem Lotosu, Centrum Wzgorze to jest inny twór... nawet barwy klubowe zmienili.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”