19 kolejka FGE

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

19 kolejka FGE

Postautor: rzymi » 27 stycznia 2013, 11:23

Sobota, 26.01.2013
15:00 Widzew Łódź - Wisła Kraków
16:00 Artego Bydgoszcz - AZS Rzeszów
17:45 CCC Polkowice - AZS PWSZ Gorzów
Niedziela, 27.01.2013
17:00 Energa Toruń - Centrum Wzgórze Gdynia

sorry za spóźnienie z tematem
ObrazekObrazek

hermes46
Kadet

Re: 19 kolejka FGE

Postautor: hermes46 » 27 stycznia 2013, 20:28

Pytanie do Rzymiego:
Co sie z Wami dzieje? Jakos Was nie widzialem na meczu. Pojawila sie jakas 15 osoba grupa, która wytrwała do konca pierwszej polowy.

A wracajac do meczu no cóż odbył sie :roll:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

sebus 80
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: sebus 80 » 27 stycznia 2013, 20:40

Dokładnie mecz się odbył.Zadowoleni są jedynie kibice sukcesu i sprzedawcy zapiekanek,popcornu i bodajże gofrów.Bardzo dużo ludzi jadło coś podczas meczu.Czy byli aż tak głodni?Czy jedli z nudów.Ludzie ogarnijcie się!Ta liga upada a ktoś chce powiększenia?Po co? Żeby słaby mógł z kimś wygrywać. :lol:
sebus 80

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 27 stycznia 2013, 21:41

w kinie byli :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 27 stycznia 2013, 21:48

hermes46 pisze:Pytanie do Rzymiego:
Co sie z Wami dzieje? Jakos Was nie widzialem na meczu. Pojawila sie jakas 15 osoba grupa, która wytrwała do konca pierwszej polowy.

Rzymi był na meczu (nawet z nim trochu rozmawiałem 8) ) Bardzo przyjemny człowiek. Zespół Gdyni busem przyjechał, a prezesa Mietka ani widu ani słychu. Oj czasy się zmieniają. Było kiedyś San Francisco. Jedyna nadzieja w tej młodzieży jest. Tina z Krakowa nawet czarterem przyleciała. 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 27 stycznia 2013, 22:08

Tina na wycieczke do Radia Maryja przyjechała. Az dziwne ze Krysia na kolanach do Niej nie chodziła :lol: Jakos nikt nie zauwazyl obecnosc na meczu Magdaleny Rzeźnik
Jezeli był to jakos Go nie zauwazylem.

Arek Lotos
Nowy na forum

Postautor: Arek Lotos » 28 stycznia 2013, 17:41

Rzymi nie udziela sie już kibicowsko .Co do naszej grupy 15 osobowej nie mieliśmy nawet żadnego bębna bo nie mogliśmy wejść na swoja hale i go zabrać .Wytrwaliśmy z dopingiem do końca pierwszej połowy. Po tym mieliśmy dość kto był to widział i wie co i jak wyglądało

szunaj67
Nowy na forum

Postautor: szunaj67 » 28 stycznia 2013, 20:07

zauważyłem hermes zauważyłem :lol: i nie tylko ją!!!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 stycznia 2013, 20:53

Liga coraz nudniejsza się staje. Jedni pauzują. Inni przekładają. Normalnej kolejki ze świecą teraz szukać. 8)
Czwarta drużyna gra z siódmą i jest przepaść, co ja piszę szósta gra z siódmą i jest nie inaczej. A gdzie zaciekła walka o utrzymanie? :shock:
Panie i panowie w PLKK myślcie, jak to uzdrowić, bo jak tak dalej pójdzie to CCC i Wisła dokoptują do np. ligi jednego z państw byłych republik radzieckich, a reszta w amatorkę i ligę dzikich drużyn się pobawi. Szkoda.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 stycznia 2013, 22:17

Pojawiła się 15-osobowa grupa ale nas nie widziałeś? Nie rozumiem :( jak napisał kolega Arek - nie udzielam się kibicowsko jednak na meczu byłem. Może dlatego mnie nie zauważyłeś bo na pikników nikt nie zwraca uwagi... :) Chociaż Matrix mnie wypatrzył (dziękuję za miłe słowa) i chwilę porozmawialiśmy z czego bardzo się cieszę. Miło było w końcu Cię poznać drogi Matrixie.

pozdrawiam
ObrazekObrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 29 stycznia 2013, 20:39

Rzymi ja tez sie nie bawie w Toruniu ruch kibicowski. Matrixa na meczu nie widzialem. Ostatnio na mecze wpadam na ostatnia chwile i zaraz po ostatnim gwizdku robie z hali wypad.
Rzymi chodzilo mi oto ze jakos zaprzestałes zabawe w doping

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 stycznia 2013, 22:33

hermes46 pisze:Rzymi ja tez sie nie bawie w Toruniu ruch kibicowski. Matrixa na meczu nie widzialem. Ostatnio na mecze wpadam na ostatnia chwile i zaraz po ostatnim gwizdku robie z hali wypad.
Rzymi chodzilo mi oto ze jakos zaprzestałes zabawe w doping

Rzymi byl kibicem Lotosu, Centrum Wzgorze to jest inny twór... nawet barwy klubowe zmienili.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”