Odra Brzeg - ŁKS Łódź (rewanż) 78-71 (po dogrywce)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 17 kwietnia 2005, 19:06

o żesz ..........., ja ............, i ............, nie żebym się denerwował, ale......... się działo, że .......... i tyle.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 kwietnia 2005, 19:08

qiero pisze:o żesz ..........., ja ............, i ............, nie żebym się denerwował, ale......... się działo, że .......... i tyle.

Żeby każdy tak przeklinał, jak Ty by było o wiele sympatyczniej na Forum ;) :D :D :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 17 kwietnia 2005, 19:10

Widzisz Qiero nawet z góry wygrany mecz da sie przegrać -sama cos o tym wiem :? ,ale mniejsza z tym..Niech ktoś z obecnych na meczu streści przebieg meczu,ale.. tak na spokojnie :wink:
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, 19:11 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 17 kwietnia 2005, 19:10

wszystko fajnie tylko ze statsow na plkk to ja nie wiem w jakim skladzie my konczylismy :) bo skoro siostry i Szopen spadly za faule to zostaja 4 zawodniczki bo reszta ma zera wpisane w minutach na boisku :)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 17 kwietnia 2005, 19:19

ten mecz byl najlepszym meczem w sezonie naprawde! dreszczowiec jak sam sk...syn ale gratuluje Lodzi z honorem potrafimy (kibice Brzegu) przyjac ta porazke naprawde jeszcze raz szczere gratulacje!pozdrawiam rowniez 3 lodzian ktorzy przyjechali na mecz !!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 17 kwietnia 2005, 19:40

GRATULACJE dla lodzi...naprawde przepiekne widowisko. na trybunach tez bylo pieknie...szkoda naprawde. panowie odwalilismy kawal dobrej roboty dalismy z siebie 110% a i tak to nie wystarczylo...CZY WYGRYWAWSZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM TO ODRA I NA DOBRE I NA ZLE

Awatar użytkownika
>>>Małtynka<&
Nowy na forum

Postautor: >>>Małtynka<& » 17 kwietnia 2005, 19:56

No trzeba przyznać że meczyk był piękny...Szkoda że cukiereczki nie utrzymały się przez cały mecz tak jak w pierwszej kwarcie...No ale trudno się mówi.Może następna wygrana będzie należała do nas...Ale sędziowie też dawali radę.Szczególnie w drugiej i trzeciej kwarcie.No cóż-nie ma sprawiedliwości...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PeAcE<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 17 kwietnia 2005, 20:01

Brzeskie koszykarki po dogrywce pokonały u siebie ŁKS 78:71, ale mimo wygranej to przeciwniczki zagrają o miejsca 5.-6. Cukierkom pozostanie walka o miejsce siódme z AZS-em Gorzów Wielkopolski

O zwycięstwie w rywalizacji zadecydowało pierwsze spotkanie, wygrane przez ŁKS Łódź 68:57. U siebie brzeżanki musiały więc wygrać różnicą dwunastu punktów. Początek pojedynku należał do Cukierków, po sześciu minutach prowadziły już 19:5, a całą pierwszą kwartę wygrały różnicą 25 punktów i wydawało się, że jest po meczu. Niestety, łodziankom udało się narzucić swój styl gry i od drugiej kwarty zaczęły odrabiać straty. Już w trzeciej wynik był korzystny dla ŁKS-u, od tego momentu mecz przebiegał cały czas na styku 11 punktów potrzebnych do zwycięstwa w rywalizacji. Najwięcej emocji było w końcówce spotkania. Na 5 sekund przed końcem, przy wyniku 70:60, za trzy niecelnie rzuciła Olena Proszczenko, ŁKS próbował zebrać piłkę, ale ta - odbita przez jedną z łodzianek - opuściła pole gry. Do końca pozostało 0,7 sekundy. Cukierki zaczęły z autu, a sfaulowana została Martyna Koc. Trafiła pierwszy osobisty, jednak drugi był niecelny. O zwycięstwie w rywalizacji zadecydować musiała więc dogrywka. Tu podobnie jak w meczu najwięcej emocji dostarczyła końcówka. Przy 10 punktach przewagi na 8 sekund przed końcem ponownie niecelnie rzuciła Proszczenko, piłkę przejęły łodzianki i to one zdobyły kolejne punkty.

- Przegraliśmy ten dwumecz już w Łodzi i paradoksalnie w pierwszej kwarcie. Za szybko myśleliśmy, że jest po meczu - przyznał trener Cukierków Krzysztof Kubiak. - Nie mam pretensji do Martyny Koc, mam za to do Proszczenko, to za bardzo doświadczona zawodniczka, aby popełnić takie błędy - dodaje.

Podobnie jak w zeszłym sezonie, Cukierki zagrają o siódme miejsce Torell Basket Ligi. Początek rywalizacji już w środę.

Adam Konarski "GW"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 kwietnia 2005, 20:02

>>>Małtynka<& pisze:Ale sędziowie też dawali radę.Szczególnie w drugiej i trzeciej kwarcie.No cóż-nie ma sprawiedliwości...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PeAcE<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Możesz rozwinąc wątek?
Obrazek
Obrazek

Adam
Żak

Postautor: Adam » 17 kwietnia 2005, 20:14

Sędziowanie było OK - ani przesadnie złe ani całkowicie bezbłędne. Postawa brzeskich kibiców - krótko - BRAWO CHŁOPAKI.

Dwumecz można było wygrać, szkoda, że tak się nie stało. Dziękuję Martynie za tę dogrywkę - gdyby nie ona przegralibyśmy w regulaminowym czasie gry. Emocje udzieliły się chyba wszytskim, a fani po tym meczu na pewno się od koszykarek nie odwrócą.

Trzeba za tydzień godnie pożegnać dziewczyny i mieć nadzieję, że w zbliżonym składzie zobaczymy je znowu w sierpniu...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 kwietnia 2005, 20:18

Noooo baardzo fajna Niedziela, bardzo - dzięki za to...

Gadałem z "Dzikim on tour" - w sumie wszystko prawie już wiem, ale czekam z niecierpliwością na przed i za - kulisową relację.
Pozdrawiam brzeskich fanów - dzięki za gratulki i powodzenia w ostatnich meczach - oby sezon zakończył się dla Was (należącym się bardzo) niezwykle miłym akcentem...

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 17 kwietnia 2005, 20:21

a wlasnie apeluje do LODZIAN jezeli z nami wygraliscie to nie chce slyszec ze nie macie 5 miejsca bede trzymal za was kciuki !!!!!!!!!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 17 kwietnia 2005, 21:31

Adam pisze:Sędziowanie było OK - ani przesadnie złe ani całkowicie bezbłędne. Postawa brzeskich kibiców - krótko - BRAWO CHŁOPAKI.

Dwumecz można było wygrać, szkoda, że tak się nie stało. Dziękuję Martynie za tę dogrywkę - gdyby nie ona przegralibyśmy w regulaminowym czasie gry. Emocje udzieliły się chyba wszytskim, a fani po tym meczu na pewno się od koszykarek nie odwrócą.

Trzeba za tydzień godnie pożegnać dziewczyny i mieć nadzieję, że w zbliżonym składzie zobaczymy je znowu w sierpniu...

Pozdrawiam

Zgadza się, sędziowie starali się być naprawdę sprawiedliwymi.
I też zgadza się, że w sierpniu chciałbym zobaczyć nasze zawodniczki
w ... tylko zbliżonym składzie. :evil:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 17 kwietnia 2005, 22:41

pietroc pisze:wszystko fajnie tylko ze statsow na plkk to ja nie wiem w jakim skladzie my konczylismy :) bo skoro siostry i Szopen spadly za faule to zostaja 4 zawodniczki bo reszta ma zera wpisane w minutach na boisku :)

Agnieszka Golemska pojawiła się na boisku w dogrywce - widocznie chłopaki w statystykach znowu zaspali... cóż - mecz był świetnym widowiskiem. Wielkie brawa należą się dla wszystkich dziewczyn które wniosły cegiełkę do dzisiejszego spotkania. Lepszy okazał się ŁKS i chwała mu za to (ktoś w końcu musiał ulec). Pozdrawiam Dzikiego, którego miałem przyjemność poznać. Życzę powodzenia w walce o 5 miejsce - wbrew wszystkim przeciwnościom losu należy Wam się! My powalczymy 'tylko' o siódemkę. Wielkie gratulki dla dziewczyn z Odry za walkę! To się liczy - będzie dobrze! Pozdro'

PS. Kibice dzisiaj spisali się rewalacyjnie. Zaskoczył mnie nawet końcowy tekst w znanej piosence: " Odra wygra nie ma...bata " :wink:
Pozdro dla Młodego!
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 17 kwietnia 2005, 23:14

MARIO pisze:
pietroc pisze:wszystko fajnie tylko ze statsow na plkk to ja nie wiem w jakim skladzie my konczylismy :) bo skoro siostry i Szopen spadly za faule to zostaja 4 zawodniczki bo reszta ma zera wpisane w minutach na boisku :)

Agnieszka Golemska pojawiła się na boisku w dogrywce - widocznie chłopaki w statystykach znowu zaspali... cóż - mecz był świetnym widowiskiem. Wielkie brawa należą się dla wszystkich dziewczyn które wniosły cegiełkę do dzisiejszego spotkania. Lepszy okazał się ŁKS i chwała mu za to (ktoś w końcu musiał ulec). Pozdrawiam Dzikiego, którego miałem przyjemność poznać. Życzę powodzenia w walce o 5 miejsce - wbrew wszystkim przeciwnościom losu należy Wam się! My powalczymy 'tylko' o siódemkę. Wielkie gratulki dla dziewczyn z Odry za walkę! To się liczy - będzie dobrze! Pozdro'

PS. Kibice dzisiaj spisali się rewalacyjnie. Zaskoczył mnie nawet końcowy tekst w znanej piosence: " Odra wygra nie ma...bata " :wink:
Pozdro dla Młodego!

dzieki stary :) ja rowniez pozdrawiam dzikiego!! dla informacji gralem na srodkowym bebnie!!! nie wiem czy pamietasz ale po meczu przed sala konferencyjna ci gratulowalem pozdro !! i dzieki za zdjecia!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”