Fantasy PLKK 14/15 - draft i wymiany - II liga

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Re: Fantasy PLKK 14/15 - draft i wymiany - II liga

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 27 października 2014, 22:22

Koszykarz (Toruń) pisze:za panią HALL , ktora i tak mi nie pasuje do koncepcji , bo na 3-4 musze miec dwie Polki.... a mam Glorie na 5 , wiec za Hall poprosze MISIEK ktore wzmocni rotacje POLEK na 3-4 (mam Dąbek , Makowską i Miloszewską poki co) a na 1-2 zawsze panie z USA (bo mam Ellenberg , Brooks i Butler)

Ale kogo to interesuję kogo masz w rotacji? W tym temacie wymienia się zawodniczki, więc nie chciałbym oglądać Twoich wypocin tylko dlatego, że chcesz sobie nabić ilość napisanych postów.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 28 października 2014, 08:55

A.R.C.H.I. ball pisze:
Koszykarz (Toruń) pisze:za panią HALL , ktora i tak mi nie pasuje do koncepcji , bo na 3-4 musze miec dwie Polki.... a mam Glorie na 5 , wiec za Hall poprosze MISIEK ktore wzmocni rotacje POLEK na 3-4 (mam Dąbek , Makowską i Miloszewską poki co) a na 1-2 zawsze panie z USA (bo mam Ellenberg , Brooks i Butler)

Ale kogo to interesuję kogo masz w rotacji? W tym temacie wymienia się zawodniczki, więc nie chciałbym oglądać Twoich wypocin tylko dlatego, że chcesz sobie nabić ilość napisanych postów.

Czlowieku czy Ty sie dobrze CZUJESZ ??? Przy wymianie zawodniczek , cy napisze dwa slowa , czy dwadziescia , to roznicy nie robi , to jest i tak JEDEN POST ! Wiec jak mozesz mnie o takie coś oskarzac ?

Druga sprawa ze ty mi tu ODPISUJAC , sam chyba sobie chcesz nabijac posty...BEZ ODBIORU :evil: :evil: :evil: :evil:

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 października 2014, 15:55

Koszykarz (Toruń) pisze:
A.R.C.H.I. ball pisze:

Czlowieku czy Ty sie dobrze CZUJESZ ??? Przy wymianie zawodniczek , cy napisze dwa slowa , czy dwadziescia , to roznicy nie robi , to jest i tak JEDEN POST ! Wiec jak mozesz mnie o takie coś oskarzac ?

Druga sprawa ze ty mi tu ODPISUJAC , sam chyba sobie chcesz nabijac posty...BEZ ODBIORU :evil: :evil: :evil: :evil:

Nie, na pewno nie nabijam sobie postów w przeciwieństwie do Ciebie. Pomijając już inne fakty oznajmiam Ci, ze w najbliższy weekend jest kolejna kolejka TBLK, więc będę widział znowu te Twoje domysły, wypociny, jak również kłótnie z którymkolwiek użytkownikiem zalogowanym na tym forum, no i oczywiście Twoje racje na każdy temat, taki drugi Łabędź - jeśli wiesz o kogo mi chodzi - podpowiem Ci, nie chodzi mi o zwierzę.

Dobra rada:
naucz się pisać na klawiaturze, czy to komputerowej czy jakiekolwiek tam w tym "pierniku, Koperniku" posiadasz, bo w języku polskim, a mianowicie w znakach interpunkcyjnych typu kropka, przecinek (.,) nie dajemy spacji przed nimi.

Awatar użytkownika
ROWRafik
Amator

Postautor: ROWRafik » 30 października 2014, 20:02

Potwierdzam ;)
http://www.basketrow.pl/

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 31 października 2014, 16:07

Ok, zatwierdzam wymianę.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 31 października 2014, 18:31

Moze jest ktoś zainteresowany pozyskaniem kogos z duetu Eureka Brooks - Heather Butler , czekam na propozycje, rozpatrze i polskie i zagraniczne opcje :))

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 03 listopada 2014, 20:51

za kontuzjowaną Misiek poprosze Tomialowicz G

adrenalina
Amator

Postautor: adrenalina » 12 listopada 2014, 07:51

Dorota Mistygacz F zapraszam za Ewelinę Galę F

OjTam
Młodzik

Postautor: OjTam » 18 listopada 2014, 00:18

Za Alicja Bednarek G poproszę Katarzyna Dźwigalska G

adrenalina
Amator

Postautor: adrenalina » 18 listopada 2014, 22:50

kiedy jakieś licytacje?

OjTam
Młodzik

Postautor: OjTam » 20 listopada 2014, 15:04

Z tego co mi wiadomo po 8 kolejce

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 listopada 2014, 06:00

Licytacja do czwartku godz 20-ej

Lejla Bejtić G (Bośnia i Hercegowina)
Angel Robinson G (USA)
Tiffany Brown G (USA)
Bojana Vulić F/C (Serbia)
Leah Metcalf G (USA)
Darxia Morris G/F (USA)
Arina Bilotserkivska G (Ukraina)

Przypominam że oferując zawodniczkę podajemy jej średn eval w dotychczasowych spotkaniach, oraz nr kolejkiw ktorym była wystawiona do gry w fantasy.

Oddana prze zwycięzcę licytacji zawodniczka trafia na kolejna, już tylko 1-dniową licytację, według tych samych zasad. W licytacji tej nie będzie mógł brać udziału były właściciel tej zawodniczki.

Uwaga techniczna! Jeśli ktoś zaoferuje zawodniczkę tuz przed końcem licytacji, to zostaje ona automatycznie przedłużona o 5 minut. (czyli jeśli licytacja ma się skończyć o 22-ej, a ktoś zaoferuje zawodniczkę o 21:58, to licytacja zostaje przedłużona do 22:03)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

OjTam
Młodzik

Postautor: OjTam » 26 listopada 2014, 00:22

Za Leah Metcalf G proponuję Elżbieta Mukosiej G/F średni eval 4.1 wystawiona w kolejce numer 2.

Za Angel Robinson G proponuję Emina Demirović F/C średni eval 9.7 wystawiona w kolejce numer 3.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 27 listopada 2014, 20:15

Angel Robinson G (USA) -> Oj Tam
Leah Metcalf G (USA) -> Krysti

Do jutra do godz 21-ej (w nawiasie osoba wyłączona z licytacji danej zawodniczki)

Kinga Bandyk F/C (Krysti)
Emina Demirović F/C (Bosnia i Hercegowina) (OjTam)

adrenalina
Amator

Postautor: adrenalina » 27 listopada 2014, 21:17

Za Leah Metcalf daję Darę Taylor eval 8, która grała min. w 3 kolejce
Za Darxię Morris przekazuję Terezę Peckovą z 5 kolejki 7,3 eval

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”