Koszykarz (Toruń) pisze:A.R.C.H.I. ball pisze:Koszykarz (Toruń) pisze:za panią HALL , ktora i tak mi nie pasuje do koncepcji , bo na 3-4 musze miec dwie Polki.... a mam Glorie na 5 , wiec za Hall poprosze MISIEK ktore wzmocni rotacje POLEK na 3-4 (mam Dąbek , Makowską i Miloszewską poki co) a na 1-2 zawsze panie z USA (bo mam Ellenberg , Brooks i Butler)
Ale kogo to interesuję kogo masz w rotacji? W tym temacie wymienia się zawodniczki, więc nie chciałbym oglądać Twoich wypocin tylko dlatego, że chcesz sobie nabić ilość napisanych postów.
Czlowieku czy Ty sie dobrze CZUJESZ ??? Przy wymianie zawodniczek , cy napisze dwa slowa , czy dwadziescia , to roznicy nie robi , to jest i tak JEDEN POST ! Wiec jak mozesz mnie o takie coś oskarzac ?
Druga sprawa ze ty mi tu ODPISUJAC , sam chyba sobie chcesz nabijac posty...BEZ ODBIORU

Nie, na pewno nie nabijam sobie postów w przeciwieństwie do Ciebie. Pomijając już inne fakty oznajmiam Ci, ze w najbliższy weekend jest kolejna kolejka TBLK, więc będę widział znowu te Twoje domysły, wypociny, jak również kłótnie z którymkolwiek użytkownikiem zalogowanym na tym forum, no i oczywiście Twoje racje na każdy temat, taki drugi Łabędź - jeśli wiesz o kogo mi chodzi - podpowiem Ci, nie chodzi mi o zwierzę.
Dobra rada:
naucz się pisać na klawiaturze, czy to komputerowej czy jakiekolwiek tam w tym "pierniku, Koperniku" posiadasz, bo w języku polskim, a mianowicie w znakach interpunkcyjnych typu kropka, przecinek (.,) nie dajemy spacji przed nimi.