PZU Polfa-CCC Polkowice II mecz-co wy na to?????

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

PZU Polfa-CCC Polkowice II mecz-co wy na to?????

Postautor: BasketFan » 24 kwietnia 2005, 19:03

Co wy na tą grę?Według mnie to ta druzyna sie już skończyła. :x

Gość

Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, 19:52

Juz dawno powiedzialem pierwszy trener aut temu panu dziekujemy a pozniej pomyslimy kogo zmienic

USZAT
Nowy na forum

Postautor: USZAT » 25 kwietnia 2005, 08:29

Takiego meczu w wykonaniu naszych dziewczyn jeszcze u siebie nie widziałem!
Walczyć, Włókniarz walczyć!!!!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 25 kwietnia 2005, 10:32

Mecz słabiutki w wykonaniu naszych pań. Oddany praktycznie bez walki - jedynie Karla przejawiała ochotę do gry (wielkie słowa uznania za to co zrobiła). Jednak trenera to jeszcze nie skreślajmy.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 kwietnia 2005, 11:36

A co tu pisać??? Każdy kto był to widział :twisted: :twisted: :twisted: . Po prostu żenada!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 25 kwietnia 2005, 12:51

Kowalik pisze:Mecz słabiutki w wykonaniu naszych pań. Oddany praktycznie bez walki - jedynie Karla przejawiała ochotę do gry (wielkie słowa uznania za to co zrobiła). Jednak trenera to jeszcze nie skreślajmy.

Zgadzam się z tym stwierdzeniem,że jedyna Karla weszła na boisko i powiedziała swoją grą "k.... , tak nie może być".Choć kontuzjowana,pokazała ambicję i sportową złość, której zabrakło pozostałym zawodniczkom. Nie wiem co się stało z Elką Trześniewską. Czy jej się tu już nie chce grać?.Czy miała okres? To co pokazała było żałosne.Ogólnie gra naszych zawodniczek chwały im nie przyspożyła. Przegrać to nie wstyd,ale przegrać po takiej grze... :oops:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 kwietnia 2005, 05:46

Bądżmy dobrej myśli, chociaż po takim meczu jest ciężko.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

gosc

Postautor: gosc » 26 kwietnia 2005, 09:34

Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 kwietnia 2005, 09:47

gosc pisze:Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.

No właśnie. Gdybyśmy wygrali.....
Jednak przegraliśmy i to na własne życzenie. Nie było widać że jesteśmy zdecydowanie słabsi, powiedziałbym że nawet lepsi byliśmy i przegraliśmy! Zawodniczki i trenerzy popełnili błędy i uważam że należy je wytykać!!!
Jeśli zaś chodzi o batalię o brąz. Oczywiście, nie jesteśmy bez szans!!! Powiem więcej. Jesteśmy nawet w stanie wygrać oba mecze w Polkowicach. Tylko właśnie. CZY PABIANICKIE KOSZYKARKI MAJĄ JESZCZE AMBICJĘ I CHCĄ WALCZYĆ ????? Oby tak.
Co do Trześniewskiej to przyznam że im bliżej końca sezonu, tym bardziej mnie zawodzi i rozczarowuje!!! Mam tylko nadzieję że nie ma w tym żadnych podtekstów :twisted:

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2005, 10:16

czy zawita ktos z Pabianic na mecze w piątek i sobote?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 kwietnia 2005, 10:46

Kuba pisze:czy zawita ktos z Pabianic na mecze w piątek i sobote?

Nie wiem!!! A nawet gdybym wiedział to bym Ci nie powiedział :lol: , bo znów byś dał znać swoim kolegom, a oni usiedli by koło nas i przez cały mecz by nas zagłuszali bębnami!!!

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2005, 10:56

Szymon pisze:
Kuba pisze:czy zawita ktos z Pabianic na mecze w piątek i sobote?

Nie wiem!!! A nawet gdybym wiedział to bym Ci nie powiedział :lol: , bo znów byś dał znać swoim kolegom, a oni usiedli by koło nas i przez cały mecz by nas zagłuszali bębnami!!!

zawsze siedzą tam, gdzie siedzieli gdy byliście u nas ;-)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 kwietnia 2005, 11:14

Ojjjj.... nie prawda :!: :!: :!: W zeszłym sezonie, w rundzie zasadniczej siedzieli po drugiej stronie :!:

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2005, 11:59

Szymon pisze:Ojjjj.... nie prawda :!: :!: :!: W zeszłym sezonie, w rundzie zasadniczej siedzieli po drugiej stronie :!:

w zeszłym sezonie ;-) od tego sadzają ich po tej stronie kosza, przy której jest ławka przyjezdnych. pozdrawiam ;-)

gosc

Postautor: gosc » 26 kwietnia 2005, 13:52

Szymon pisze:
gosc pisze:Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.

No właśnie. Gdybyśmy wygrali.....
Jednak przegraliśmy i to na własne życzenie. Nie było widać że jesteśmy zdecydowanie słabsi, powiedziałbym że nawet lepsi byliśmy i przegraliśmy! Zawodniczki i trenerzy popełnili błędy i uważam że należy je wytykać!!!
Jeśli zaś chodzi o batalię o brąz. Oczywiście, nie jesteśmy bez szans!!! Powiem więcej. Jesteśmy nawet w stanie wygrać oba mecze w Polkowicach. Tylko właśnie. CZY PABIANICKIE KOSZYKARKI MAJĄ JESZCZE AMBICJĘ I CHCĄ WALCZYĆ ????? Oby tak.
Co do Trześniewskiej to przyznam że im bliżej końca sezonu, tym bardziej mnie zawodzi i rozczarowuje!!! Mam tylko nadzieję że nie ma w tym żadnych podtekstów :twisted:

Daleki jestem od krytykowania myśli trenerskiej i wytykania błędów bo nie znam się tak dobrze na koszu. Mogę powiedzieć jako kibic.... w ostatnim meczu dali .....ciała. Jestem jednak zwolennikiem rozliczania zespołu po sezonie. Jeśli będzie brąz to za jakiś czas można będzie powiedzieć: grały słabo w końcówce ale jest medal i to jest najważniejsze. Jeśli przegrają i zajmą 4 miejsce to będzie napewno porażka i wtedy faktycznie można będzie krytykować.

Wróć do „Archiwum”