PZU Polfa-CCC Polkowice II mecz-co wy na to?????
Moderator: Moderatorzy
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
PZU Polfa-CCC Polkowice II mecz-co wy na to?????
Co wy na tą grę?Według mnie to ta druzyna sie już skończyła. 
-
Gość
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Mecz słabiutki w wykonaniu naszych pań. Oddany praktycznie bez walki - jedynie Karla przejawiała ochotę do gry (wielkie słowa uznania za to co zrobiła). Jednak trenera to jeszcze nie skreślajmy.
Zgadzam się z tym stwierdzeniem,że jedyna Karla weszła na boisko i powiedziała swoją grą "k.... , tak nie może być".Choć kontuzjowana,pokazała ambicję i sportową złość, której zabrakło pozostałym zawodniczkom. Nie wiem co się stało z Elką Trześniewską. Czy jej się tu już nie chce grać?.Czy miała okres? To co pokazała było żałosne.Ogólnie gra naszych zawodniczek chwały im nie przyspożyła. Przegrać to nie wstyd,ale przegrać po takiej grze...
-
gosc
Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
gosc pisze:Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.
No właśnie. Gdybyśmy wygrali.....
Jednak przegraliśmy i to na własne życzenie. Nie było widać że jesteśmy zdecydowanie słabsi, powiedziałbym że nawet lepsi byliśmy i przegraliśmy! Zawodniczki i trenerzy popełnili błędy i uważam że należy je wytykać!!!
Jeśli zaś chodzi o batalię o brąz. Oczywiście, nie jesteśmy bez szans!!! Powiem więcej. Jesteśmy nawet w stanie wygrać oba mecze w Polkowicach. Tylko właśnie. CZY PABIANICKIE KOSZYKARKI MAJĄ JESZCZE AMBICJĘ I CHCĄ WALCZYĆ ????? Oby tak.
Co do Trześniewskiej to przyznam że im bliżej końca sezonu, tym bardziej mnie zawodzi i rozczarowuje!!! Mam tylko nadzieję że nie ma w tym żadnych podtekstów
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Kuba pisze:czy zawita ktos z Pabianic na mecze w piątek i sobote?
Nie wiem!!! A nawet gdybym wiedział to bym Ci nie powiedział, bo znów byś dał znać swoim kolegom, a oni usiedli by koło nas i przez cały mecz by nas zagłuszali bębnami!!!
zawsze siedzą tam, gdzie siedzieli gdy byliście u nas
-
gosc
Szymon pisze:gosc pisze:Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.
No właśnie. Gdybyśmy wygrali.....
Jednak przegraliśmy i to na własne życzenie. Nie było widać że jesteśmy zdecydowanie słabsi, powiedziałbym że nawet lepsi byliśmy i przegraliśmy! Zawodniczki i trenerzy popełnili błędy i uważam że należy je wytykać!!!
Jeśli zaś chodzi o batalię o brąz. Oczywiście, nie jesteśmy bez szans!!! Powiem więcej. Jesteśmy nawet w stanie wygrać oba mecze w Polkowicach. Tylko właśnie. CZY PABIANICKIE KOSZYKARKI MAJĄ JESZCZE AMBICJĘ I CHCĄ WALCZYĆ ????? Oby tak.
Co do Trześniewskiej to przyznam że im bliżej końca sezonu, tym bardziej mnie zawodzi i rozczarowuje!!! Mam tylko nadzieję że nie ma w tym żadnych podtekstów
Daleki jestem od krytykowania myśli trenerskiej i wytykania błędów bo nie znam się tak dobrze na koszu. Mogę powiedzieć jako kibic.... w ostatnim meczu dali .....ciała. Jestem jednak zwolennikiem rozliczania zespołu po sezonie. Jeśli będzie brąz to za jakiś czas można będzie powiedzieć: grały słabo w końcówce ale jest medal i to jest najważniejsze. Jeśli przegrają i zajmą 4 miejsce to będzie napewno porażka i wtedy faktycznie można będzie krytykować.