CCC Polkowice - PZU Polfa Pabianice live (3mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 kwietnia 2005, 08:41

Kuba pisze:Polkowiczanki zdominowały walkę pod koszami - wygrały w tym elemencie gry aż 35:21, grały zespołowo i konsekwentnie w ataku.

Może ktoś mi wytłumaczy jak zespół mający trzy wysokie zawodniczki przegrywa tak wysoko walkę na deskach :?: To już było widać w Pabianicach. Malutka Kłosińska zbierała piłki gdy wokół niej były Leo i Elizabeth. Musimy dzisiaj poprawić ten element gry jeśli jescze marzymy o medalu :!: :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2005, 08:46

Kowalik pisze:
Kuba pisze:Polkowiczanki zdominowały walkę pod koszami - wygrały w tym elemencie gry aż 35:21, grały zespołowo i konsekwentnie w ataku.

Może ktoś mi wytłumaczy jak zespół mający trzy wysokie zawodniczki przegrywa tak wysoko walkę na deskach :?: To już było widać w Pabianicach. Malutka Kłosińska zbierała piłki gdy wokół niej były Leo i Elizabeth. Musimy dzisiaj poprawić ten element gry jeśli jescze marzymy o medalu :!: :!: :!:

No fakt, troche to śmiesznie wygląda, kiedy Kłosińska zbiera w meczu 12 piłek, podczas gdy w sumie Trześniewska+Toma+Krystofova zbierają 12 ....

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 kwietnia 2005, 09:15

Kuba pisze:
Kowalik pisze:

No fakt, troche to śmiesznie wygląda, kiedy Kłosińska zbiera w meczu 12 piłek, podczas gdy w sumie Trześniewska+Toma+Krystofova zbierają 12 ....

To nie jest śmieszne tylko żałosne. Chociaż to pewnie zależy z której strony na to patrzymy :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 kwietnia 2005, 09:24

Kuba pisze:
Jak z relacją z dnia dzisiejszego? Viallos ma zjawić się w Polkowicach, więc do kogo mam dzwonić z wynikiem (ja, bądź Viallos)?

Możecie dzwonić do mnie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2005, 09:41

Kowalik pisze:To nie jest śmieszne tylko żałosne. Chociaż to pewnie zależy z której strony na to patrzymy :lol:

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ;-) Ja chętnie oglądałbym takie obrazki częściej ;-)

obiektywny

Postautor: obiektywny » 30 kwietnia 2005, 09:44

Sędziowanie jest do bani i to chyba powszechnie wiadomo Tak jak mowilem - czesc fauli odgwizdanych niesłusznie, ale sporo było też tych nieodgwizdanych. z obu stron.
A kim Ty Kuba niby jestes zeby oceniac prace sedziow??uwazam ze Wasze wypowiedzi po wiekszosci meczow sa strasznie monotematyczne (chodzi o sedziowanie). jestescie kibicami ktorzy oceniaja ich nie majac pojecia o sedziowaniu ani kwalifikacji by to czynic. proponuje choc raz stanac na jakimkolwiek meczu z gwizdkiem... pozdrawiam

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2005, 09:48

obiektywny pisze:
Sędziowanie jest do bani i to chyba powszechnie wiadomo Tak jak mowilem - czesc fauli odgwizdanych niesłusznie, ale sporo było też tych nieodgwizdanych. z obu stron.
A kim Ty Kuba niby jestes zeby oceniac prace sedziow??uwazam ze Wasze wypowiedzi po wiekszosci meczow sa strasznie monotematyczne (chodzi o sedziowanie). jestescie kibicami ktorzy oceniaja ich nie majac pojecia o sedziowaniu ani kwalifikacji by to czynic. proponuje choc raz stanac na jakimkolwiek meczu z gwizdkiem... pozdrawiam

obiektywny - w meczach z CCC zawsze wszystko jest winą sędziów. jeszcze sie nie nauczyłes ? O poziomie polskiego sędziowania była mowa juz nie raz, wiec nie wydaje mi się, abym musiał wchodzic z tobą w dyskusję. To jest forum ogólnopolskie, wiec wolno mi wypowiadać swoje zdanie na temat panów z gwizdkami. jezeli się to komuś nie podoba - trudno, nie musi. Jeżeli coś jest słabe, to trzeba to wymienić, naprawic ulepszyć, a sędziowanie w Polsce jest słabe....

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 kwietnia 2005, 09:50

Kuba pisze:
Kowalik pisze:To nie jest śmieszne tylko żałosne. Chociaż to pewnie zależy z której strony na to patrzymy :lol:

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ;-) Ja chętnie oglądałbym takie obrazki częściej ;-)

Ja w to nie wątpie :lol: :lol: .

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 kwietnia 2005, 09:53

obiektywny pisze:

Nie zupełnie się z Tobą zgadzam. Jeśli ktoś chodzi na mecze kilkanaście lat to jakieś pojęcie ma o sędziowaniu. A poza tym, jak napisał Kuba, nawet jeśli bym nie miał najmniejszego pojęcia o tym to i tak mam prawo do własnego zdania i do wypowiadania go.

obiektywny

Postautor: obiektywny » 30 kwietnia 2005, 10:12

Kuba pisze:
obiektywny pisze:

obiektywny - w meczach z CCC zawsze wszystko jest winą sędziów. jeszcze sie nie nauczyłes ? O poziomie polskiego sędziowania była mowa juz nie raz, wiec nie wydaje mi się, abym musiał wchodzic z tobą w dyskusję. To jest forum ogólnopolskie, wiec wolno mi wypowiadać swoje zdanie na temat panów z gwizdkami. jezeli się to komuś nie podoba - trudno, nie musi. Jeżeli coś jest słabe, to trzeba to wymienić, naprawic ulepszyć, a sędziowanie w Polsce jest słabe....

pozdrawiam
rozumiem Wasze rozgoryczenie po przegranych meczach ale gdzie widzisz wine sedziow w meczach CCC z gdynia, brzegiem czy chocby sobotnim w pabianicach??chodzi mi tu o mecze ktore dziewczyny "wygraly" by w ostatniej minucie jednak oddac zwyciestwa w glupi sposob. i co ma zrobic taki facet z gwizdkiem...?a mecz z wisla wygrany przez CCC 1 pkt.?w koncowce sedzia z konca boiska odgwizduje faul,ktory jest na srodku boiska na marczesi i ta daje zwyciestwo druzynie.i mowisz ze sedziowie sa zawsze na nie w meczach CCC. nie chce zebys odebral to jako moja obrone panow w szarych koszulkach bo tak nie jest i nie uwazam tez ze sa nieomylni.popelniaja bledy ale Wy (stali bywalcy tego forum i kibice roznych druzyn z kraju) kazda porazke zwalacie na sedziow.ilekroc czytam wypowiedzi po jakims przegranym meczu badz nawet relacje w trakcie, zawsze to samo.dla Was - sedziowanie do bani!jakie by nie bylo i kto by nie sedziowal. i nie chodzi mi o to ze macie sie na ten temat nie wypowiadac.po to jest to forum. tyle tylko ze jeszcze ani raz nikt nie napisal ze przegralismy bo cos tam,ale sedziowanie stalo na niezlym poziomie.wtedy wyszedlby Wasz obiektywizm. jeszcze raz pozdro dla kibicow z pabianic i kuby.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2005, 10:18

Obiektywny, ale mówiąc: "w meczach z CCC zawsze wszystko jest winą sędziów" mialem na mysli, ze wlasnie nasze WYGRANE są zawsze winą sędziów. tak się jakos układa, ze jak sie przegrywa z CCC, to 90% przypadków to przez sędziów.... Nie szukam winy w sędziach po porażkach z Gdynią. Mecze były na styku - niestety przegrane. Szkoda. Z Brzegiem to co innego, ale było to już omawiane ;-)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 kwietnia 2005, 10:21

Teraz jesteś niesprawiedliwy. Nie raz i nie dwa pisaliśmy, że sedziowanie było złe w obie strony a porażki wynikały z czego innego. Czytaj ciut dokładniej.
Pozdro

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2005, 10:23

Kowalik pisze:Teraz jesteś niesprawiedliwy. Nie raz i nie dwa pisaliśmy, że sedziowanie było złe w obie strony a porażki wynikały z czego innego. Czytaj ciut dokładniej.
Pozdro

Kowalik, ja tu nie mówię akurat o meczach z Wami. Patrz np. taki mecz z Odrą...(sędziowie, spiker, ochrona, kibice) ;-)

pozdro

obiektywny

Postautor: obiektywny » 30 kwietnia 2005, 10:25

Kowalik pisze:Teraz jesteś niesprawiedliwy. Nie raz i nie dwa pisaliśmy, że sedziowanie było złe w obie strony a porażki wynikały z czego innego. Czytaj ciut dokładniej.
Pozdro
no wlasnie Kowalik.... zawsze zle! w obie czy jedna strone ale zle :)

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 kwietnia 2005, 10:29

obiektywny pisze:
Pozdro
no wlasnie Kowalik.... zawsze zle! w obie czy jedna strone ale zle :)

Niektórych jest ciężko zadowolić :lol: .

Ale chyba i tak dobrze , że dostrzegamy to, że porażki nie są wyłącznie winą sędziów :D .

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”