FINAŁ: LOTOS - WISŁA (3 mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 18:45

Marco TS pisze:
Szymon pisze:Marco, uważam że na trybunach nie będziecie mieli kogo rozwalać!!!! :lol:
Bo nie sądzę żeby sprawiło Wam satysfakcje "rozwalenie" tych popierdółek! :?: :lol:

eee ja nie mowię tutaj o takim rozwalaniu bo to nawet by ani 0,1 pkt do ligi chuliganow nie bylo a wrecz chyba ujemne by byly :lol: :lol: :lol:

Mialem na mysli doping, moze jakas oprawa, transparenty itp :)

PS: BTW Lotos przyjeźdza zawsze z jakims "sprzetem" zwlaszcza drewnianym :lol:

Na szczęście wiemy, że ten drewniany sprzęt to oni mogą sobie wsadzić w d....

Zresztą co ja tam wiem :lol: , jestem tylko kibicem z Pabianic a najlepsi kibice jak wiadomo są nad morzem :lol: :lol:

A swoją drogą to ciekawe czy pan prezes K podgrzał już odpowiedniop to morze :lol: :lol: (zainteresowani wiedzą o czym mówie :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 maja 2005, 21:04

Faktycznie, morze miał podgrzewać, ale sądzę że mu się nie uda :lol: :lol: :lol: .

Co do kwestii trybunowych. Marco, ja nie miałem na mysli nic poza dopingiem i oprawą meczu!!!! Uważam że śledzie, poza "drewnianym sprzętem" nic nie zaprezentują! Nie stać ich na to!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Liq

Postautor: Liq » 01 maja 2005, 21:13

Marco TS pisze:PS: BTW Lotos przyjeźdza zawsze z jakims "sprzetem" zwlaszcza drewnianym :lol:

To oni nie przystąpili do paktu Poznańskiego ? :wink:

A to skubańce i kozaki :lol:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 21:45

No to może pomówmy na co ich stać :?: Jakos nic mi nie przychodzi do głowy :lol: :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 maja 2005, 22:16

- Ręce z pewnością drżą przy szowinistycznej krakowskiej publiczności. Gra Pani w WNBA, tam też kibice tak reagują na meczach?

- Na Zachodzie sport jest tylko sportem. Na mecze przychodzą rodziny, atmosfera jest wspaniała. Do tej pory w Polsce było tak samo. Ale to, co się teraz dzieje na meczach w Krakowie, przekracza wszelkie granice. Nigdy kibice koszykarscy nie zachowywali się tak, jak piłkarscy. Teraz atmosfera na trybunach jest bliższa chamstwu niż kibicowaniu

Welcome to Reymonta :twisted:

Ciekawym co tej ............. przeszkadzalo i co bylo chamskiego. Transparencik zabolał?? Bo mial zabolec :lol:

Dydek jutro ma przej........ :lol: ciezko jej bedzie sie gralo.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 maja 2005, 22:21

Marco TS pisze:
- Ręce z pewnością drżą przy szowinistycznej krakowskiej publiczności. Gra Pani w WNBA, tam też kibice tak reagują na meczach?

- Na Zachodzie sport jest tylko sportem. Na mecze przychodzą rodziny, atmosfera jest wspaniała. Do tej pory w Polsce było tak samo. Ale to, co się teraz dzieje na meczach w Krakowie, przekracza wszelkie granice. Nigdy kibice koszykarscy nie zachowywali się tak, jak piłkarscy. Teraz atmosfera na trybunach jest bliższa chamstwu niż kibicowaniu

Ciekawym co tej ............. przeszkadzalo i co bylo chamskiego. Transparencik zabolał?? Bo mial zabolec :lol:

wiesz co napisze jedno uważałem Cię za mądra osobe
ale z tego wpisu wynika , że jesteś głupi {delikatnie pisząc}
nie wiem co jest podniecającego w wyzywaniu zawodniczek {czytaj kobiet} i myślę , że waszym zawodniczką też się źle w takiej hali gra
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 maja 2005, 22:23

Kibic - ja tylko tak z ciekawości, bo mam nadzieję, że rozwiejesz moje wątpliwości ;) Skerovic w Gdyni oczywiście przywitano brawami? :)

Pozdrowionka.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 maja 2005, 22:24

Seba pisze:Kibic - ja tylko tak z ciekawości, bo mam nadzieję, że rozwiejesz moje wątpliwości ;) Skerovic w Gdyni oczywiście przywitano brawami? :)

Pozdrowionka.

gwizdami jest chyba różnica?? :roll:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 maja 2005, 22:26

A co we wpisie Marco powyższym pozwala Ci stwierdzić, że jest cytuję "głupi" ?

Dzięki za odpowiedz co do Skerovic - nie byłem, więc nie ciagne tematu... miło jej się jednak na pewno tez nie grało, a swoje uslyszała również jak sądzę.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 maja 2005, 22:28

W sumie zgadzam się z KIBICEM. Wyzywanie zawodniczek raczej jest prostackie, zwłaszcza tych które nigdy niczym nie przyczyniły sie do złej atmosfery. Co do innych bokserek i tych zawodniczek które je publicznie wspierają udzielając nieprzemyślanych wywiadów...hmmm, no może czasem warto przytrzeć im nosa. Ja juz bym wolał zeby ktoś wyżywał sie na mnie niz na moich zawodniczkach, dlatego gdy na kogoś wjeżdzam to raczej na fanów niż na zawodniczki (no moze poza Powell, ale to był przypadek kliniczny) :wink:
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 maja 2005, 22:30

oki... w sumie nieistotne... koniec tematu z mojej strony :) Chciałem tylko delikatnie zwrócić uwagę, że wszystko zależy od punktu siedzenia :)

Miłego finału jutro :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 maja 2005, 22:36

w sumie to mnie poniosło ale jakby ktoś nie zauważył Powell już nie gra więc tylko inne zawodniczki cierpią a nie wszystkie się wypowiadały na wiadomy temat {z resztą i one na takie traktowanie nie zasługują} i jak czytam posty w tym temacie to niestety nerwy wziely góre nad rozumem ;) :?

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 03 maja 2005, 22:39

KIBIC pisze:
Marco TS pisze:

wiesz co napisze jedno uważałem Cię za mądra osobe
ale z tego wpisu wynika , że jesteś głupi {delikatnie pisząc}
nie wiem co jest podniecającego w wyzywaniu zawodniczek {czytaj kobiet} i myślę , że waszym zawodniczką też się źle w takiej hali gra

Po 1) wstawilem kropki zeby kazdy sobie mogl dopisac co chce w to miesjce jakbym chcial kogos obrazic to bym wpisał k....a, p....a itd

Po2) akurat twoje zdanie na moj temat to mnie deliktanie mowiac nieinteresuje a dosadnie mowiac pie......., i nie ma dla mnie znaczenia co mysli taki pokemon jak Ty o mojej osobie :lol: Zanim Dydek zacznie nazywac wszystkich kibiców chamami niech sie zastanowi bo nie wydaje mi sie aby ferless był chamem pika pika czu bez odbioru :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 maja 2005, 22:44

Do Kibica:

:) No właśnie... i oto mi chodzi ;) Ty patrzysz ze swojej perspektywy, czytasz reakcję na to, co napisała Dydek drugiej strony i Cię ponosi... chociaż Marco napisał właściwie i tak mało agresywnie, i to, czego można się było spodziewać. Drugiej stronie pobito zawodniczkę, oskarżano publicznie o oszustwa z symulowaniem jej złego stanu zdrowia, wymyślano rzucanie przez cały mecz w trenera czymś tam - i jak oni mają zareagować:) hehe... i to jest własnie typowy "punkt siedzenia". A Skerovic... hmmm... dostała po twarzy, wylądowała w szpitalu, a w Gdyni sam wiesz jak ją przywitali - wróg publiczny nr 1 ;) Z jej punktu widzenia - typowe chamstwo na trybunach, z Waszego - zasłużona reakcja (choć po prawdzie chyba za to, że Powell tak straszny los spotkał). Podobnie mozna oceniac sytuację w drugą stronę... A ja ciągle nie rozumiem, jaki cel mają zawodniczki i trenerzy z Gdyni jeszcze bardziej zaogniając atmosferę takimi dziwnymi i nieprzemyslanymi (chyba) wywiadami :roll: hmmm... prawdziwa zagadka... przecież wiadomo, jaka może być reakcja drugiej strony, że na pewno nie polepszy taki wywiad całej sytuacji. Delikatnie mówiąc to jest balansowanie po dość cienkiej linie... I oby NIC nikomu głupiego nie wpadło do głowy :( ehh

Ps. I żeby nie było - jestem ZDECYDOWANIE przeciwny jakiemukolwiek obrażaniu zawodniczek na meczach!!! Niestety zdaję sobie sprawę, że nerwy zawodzą czasem tak na parkiecie, jak i na KKForum... jak i na trybunach ;)

Ps2. Zresztą ja już się lepiej zamknę - wiadomo, że jestem nieobiektywnym szowinistą ;) hihi... a serio - jakoś od połowy sezonu ciężko mi się przekonać do Gdyni :? I jeszcze wydarzenie podczas naszego ćwierćfinału... brzydki faul jednej z Gdynianek przy bodajże 25 punktach straty, po którym nasza najlepsza zawodniczka przywaliła głową (dokładnie zębami) w parkiet :cry: Na bank mam spaczona perspektywę ;) Jeśli Kibic nazwiesz mnie głupim, się nie obrażę w tej sytuacji.. hihi;)

Liq

Postautor: Liq » 04 maja 2005, 01:56

Tyle że tak, Marco nie zwyzywał tej jakże inteligetnej zawodniczki jedynego słusznego i właściwego klubu koszykarskiego o wdzięcznej, choć troche olejowej, nazwie LOTOS... Ani tez na meczach w Krakowe zawodniczki tego jedynego słusznego i właściwego klubu koszykarskiego o wdzięcznej, choć troche olejowej, nazwie LOTOS nie były wyzywane, no przynajmniej nie przez młyn, za pojedyńcze przypadki nie będziemy się tłumaczyć...

Więc nie wiem o co Ci biega Kibic :roll:

Ale ale, chcą sie z nami bawić, nie ma sprawy. Dla mnie bomba, tak nakręcili u nas ludzi że mecz zapowiada się fascynująco ( na trybunach )

Zapraszamy koleżanke Dydek na Reymonta :twisted: Napewno nie będzie czuła się jak w domu :twisted:

to pisałem ja - kibic szowinista, który urządzi wam jutro piekło :twisted:

Welcome to Reymonta ! :twisted:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”