PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice live (5 mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 maja 2005, 10:30

Ja również dziękuje zawodniczkom za walkę i ambicje oraz sportową złość jakiej im napewno nie brakowało, jednak to wszystko było zbyt mało na niesamowicie skoncentrowany i waleczny zepół CCC.
Wielkie gratulacje dla polkowiczanek które w końcu sięgnęły po upragniony medal - trzeba obiektywnie przyznać że w 5 meczach to one korzystniej się zaprezentowały, że wspomnę tylko o 1 meczu pomiędzy drużynami który minimalnie przegrały - można powiedzieć na swoje życzenie.
Co do wczorajszego meczu - nie pamiętam abym oglądał tak długie spotkanie bez dogrywki - walka trwała ponad 2 godziny. Tak samo nie pamiętam aby tablica była aż tak czerwona od fauli - niech to świadczy o dramatyźmie tych zawodów - nawet na 2min przed końcem pabianiczanki niepogodzone z losem próbowały walczyć, choć nawet wtedy strata nie schodziła do mniej niż 10pkt.
Kluczowe były 2 pierwsze kwarty w czasie których to polkowicki team prezentował się lepiej - z łatwością zdobywał punkty co niestety naszym koszykarkom przychodziło z wielkim trudem (np: po 2 swoich zbiórkach w ataku). Do końca meczu kontrolował przebieg wydarzeń na boisku i nie dał sobie wydrzeć zwycięstwa. Dziwić może postawa trenerów naszego teamu, tak jak ktoś wspomniał - dlaczego nie brali czasów jak nam nie szło :roll:
Co do zawodniczek - ciężko kogokolwiek wyróżniać - napewno słabiej niż zawsze Karla (mało podań, niecelne trójki), pozatym każda miała akcje lepsze i gorsze.

dziki
Nowy na forum

Postautor: dziki » 04 maja 2005, 10:59

Witaj Kuba! Gratuluję sukcesu. Mam nadzieję, że przełoży się on przede wszytskim na zwiększenie zainteresowania koszykówką w Twoim mieście. Pozdrów wszyskich znajomych.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 maja 2005, 11:32

a ze nie słyszeliście hmmm no własnie te bębny... Nie w sile sztuka panowie Czas coś urozmaicić i postawic na jakość

Bo chodzi o to, czy idzie o doping, czy o hałas… Jeśli bębny pomagają w dopingu – to choć zdania są podzielone, mogą być. Jeśli jednak to one stanowią „doping” – to jeszcze lepiej byłoby zabrać na mecz szlifierkę, frezarkę – albo rozdawać „kibicom” szkło i styropian… - zresztą nie piszę więcej, bo jeszcze podrzucę komuś „pomysła”…

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 maja 2005, 11:49

Ja napisze tylko tyle:

GRATULACJE DLA POLKOWIC - MEDAL IM SIĘ NALEŻAŁ :!: :!:

DZIĘKUJE ZAWODNICZKOM WŁÓKNIARZA ZA CAŁY SEZON :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 maja 2005, 13:09

dziki pisze:Witaj Kuba! Gratuluję sukcesu. Mam nadzieję, że przełoży się on przede wszytskim na zwiększenie zainteresowania koszykówką w Twoim mieście. Pozdrów wszyskich znajomych.

Dzięki Dziki ;-) Pozdrowię na pewno!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 maja 2005, 14:39

simon pisze:
a ze nie słyszeliście hmmm no własnie te bębny... Nie w sile sztuka panowie Czas coś urozmaicić i postawic na jakość

Bo chodzi o to, czy idzie o doping, czy o hałas… Jeśli bębny pomagają w dopingu – to choć zdania są podzielone, mogą być. Jeśli jednak to one stanowią „doping” – to jeszcze lepiej byłoby zabrać na mecz szlifierkę, frezarkę – albo rozdawać „kibicom” szkło i styropian… - zresztą nie piszę więcej, bo jeszcze podrzucę komuś „pomysła”…

Gratulacje dla Polkowic.

No tak niestety coraz mniej jest ekip w kraju na koszykowce ktore dopingują siłą głosu , ktore spiewają przyspiewski slawiące swój klub. Coz takie czasy komercja. Naszczęscie sa kluby w ktorych tradycja zobowiązuje i zadne "g....o" w postaci piszczalek, trabek deseczeki innego rodzaju sprzetu nie bedzie stanowilo dopingu. Jelsi chodzi o beben to on ma sluzyc do pomocy przy dyktowaniu tempa lub wybijaniu rytmu lub stanowic tło dla dopingu. Nie trzeba trabek i piszalek aby przeszkadzac zawodniczkom, myśle ze mysmy to udowodnili tydzien temu na Lotosie i dzisiaj udowodnimy to jeszcze raz.

PS: Ciekawym z jakim sprzetem dzis sie Lotos pojawi :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ZIOMMM
Nowy na forum

Postautor: ZIOMMM » 04 maja 2005, 15:03

skandal cepy maja medal :evil: :evil: chce jedynie pogratulowac Pabianicom ze walczyly do konca najlepiej ujal to DON IGLATA : "Pada deszcz, komary gryzą roznosząc syf, malarię i AIDS - ale najgorsze stało się w Pabianicach". a co do dopingu ccc to nie ma sensu dalej drazyc tego tematu bo cala polska wie jaki on jest :twisted: :twisted: Pzdr dla Wlokniarza
DUMNI PO WYGRANEJ, WIERNI PO PRZEGRANEJ...TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!!!

Mędrzec

Postautor: Mędrzec » 04 maja 2005, 15:16

Co do zajścia .JA WIDZIAŁEM.no cóz wolałbym zobaczyć zamiast Pantelejewą ,Powell.mogło się dziać.Pantelejewa nie sprowoowała tego zajcia tylko wpadła rozpędzona na 2 trenera CCC a ten ją popchnął.

Co do dopingu.NIECH KAŻDY KIBICUJE JAK CHCE.Kibice CCC nie kibicują aby zrobić przyjemnoć innym kibicą Marco TS czy kibicą Polfy.Więc o........lcie się od nich co obchodzi was ich doping

Co do wyniki NIESTETY POLFA PORAŻKE MA W GENACH.Co pojawia się zespoł który jest w stanie zlać im dupe to to robi.TU POTREZBNA JEST REWOLUCJA(bo gdyby np. Lotos tak grał w Eurolidze to by do dzisiaj nie wyszedł z 8 zespołowej starej grupy))[/url]

Edytowano ze względu na słownictwo

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 maja 2005, 15:41

Mędrzec pisze:Co do dopingu.NIECH KAŻDY KIBICUJE JAK CHCE.Kibice CCC nie kibicują aby zrobić przyjemnoć innym kibicą Marco TS czy kibicą Polfy.Więc o.......lcie się od nich co obchodzi was ich doping
Jeśli nie chcesz być wykasowywany to zmień ton bo nie jesteś u siebie w zagrodzie. Co do robienia przyjemności innym kibicom, jesteśmy na forum chocby po to zeby oceniać siebie wzajemnie, chwalić za cos pozytywnego i ganić za kichę. Do momentu w którym komentarz jest cenzuralny i nie zawiera kłamstwa nikt nikomu nie bedzie tu czegokolwiek zakazywał, tymbardziej ty :?
Obrazek
Obrazek

Mędrzec

Postautor: Mędrzec » 04 maja 2005, 15:48

Mikey pisze:
Mędrzec pisze:Co do dopingu.NIECH KAŻDY KIBICUJE JAK CHCE.Kibice CCC nie kibicują aby zrobić przyjemnoć innym kibicą Marco TS czy kibicą Polfy.Więc p... się od nich co obchodzi was ich doping
Jeśli nie chcesz być wykasowywany to zmień ton bo nie jesteś u siebie w zagrodzie. Co do robienia przyjemności innym kibicom, jesteśmy na forum chocby po to zeby oceniać siebie wzajemnie, chwalić za cos pozytywnego i ganić za kichę. Do momentu w którym komentarz jest cenzuralny i nie zawiera kłamstwa nikt nikomu nie bedzie tu czegokolwiek zakazywał, tymbardziej ty :?

.Usłyszałeś słowo od..dolić się i poczułęś się zniesmaczony.Widziałęm tu gorsze słowa i czasami nie z zagrodu ale z chlewu I jAKOŚ CI NIE PRZESZKADZAŁY.Nie strasz mnie chłopcze.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 maja 2005, 16:11

Bana mu i juz! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 maja 2005, 16:43

Mędrzec pisze:
Mikey pisze:
Mędrzec pisze:Co do dopingu.NIECH KAŻDY KIBICUJE JAK CHCE.Kibice CCC nie kibicują aby zrobić przyjemnoć innym kibicą Marco TS czy kibicą Polfy.Więc o.......lcie się od nich co obchodzi was ich doping

.Usłyszałeś słowo od..dolić się i poczułęś się zniesmaczony.Widziałęm tu gorsze słowa i czasami nie z zagrodu ale z chlewu I jAKOŚ CI NIE PRZESZKADZAŁY.Nie strasz mnie chłopcze.
ja cie syneczku nie strasze, sami bedziemy decydowac co komu wolno na forum a co nie, nikt sie nie bedzie na ciebie oglądał, wykasujemy cie i juz, temat skończony.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 04 maja 2005, 16:50

trzystan nzl pisze:Edzia nadal jest sliczna(pozdro).Przeprosilem ja jeszcze raz za wpis buraka z Polkowic,mysle ze sie juz nie gniewa,bo ladnie nas pozegnala gratulujac medalu.
Zycze Wam obyscie zatrzymali sponsorow,najlepsze zawodniczki i do zobaczenia za rok w finale.

Dzięki za pozdro! Także pozdrawiam! I jeszcze raz gratuluję medalu!!! A nie gniewałam się w ogóle. I zapomniałeś napisać, że pożegnałam Was wszystkich także klaksonem 8)

Eh.., ja również mam nadzieję, że nie rozpadnie się nasza drużyna. Że te naj zawodniczki uda się zatrzymać.
A finał, gdzie miasta drużyn w skrócie pisze się P-ce, byłby miły 8) :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 04 maja 2005, 17:09

Mędrzec pisze:
Mikey pisze:
Mędrzec pisze:Co do dopingu.NIECH KAŻDY KIBICUJE JAK CHCE.Kibice CCC nie kibicują aby zrobić przyjemnoć innym kibicą Marco TS czy kibicą Polfy.Więc p... się od nich co obchodzi was ich doping

Lotosiak skończ te gierki słowne, raz jesteś z Krakowa, teraz z Polkowic, a i tak wiadomo komu kibicujesz więc przestań podszywać się pod różne osoby. :?
No i ten dzisiejszy nick :shock: nijak nie pasuje :lol:

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 04 maja 2005, 17:30

Co nerwy puszczają pajacu :lol: :lol: :lol: Rozumiem, ciężko być zdemaskowanym :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”