Dlaczego przegraliśmy z Wisłą?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Re: dlaczego przegralismy

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 16:34

sympatyk pisze:Powód pierwszy i najważniejszy - to fatalny trener. Gdyby był doskonałym fachowcem został by w męskiej koszykówce. Tymczasm zostal wyrzucony z roboty w czarnych słupsk za brak wyników. Po prostu jest stary i nie potrafi poprawodzic meczu.
Rok temu w druzynie nie bylo panti, tomy, julki, da costy perlinskiej, itp wynalazków, a Irek potrafił w czterech meczach ograć Polkowice, ktory w tych rozgrywkach wzmocniła tylko Olga Żytomirska. Nic dodać nic ująć.
Fatalna postawa zawodmniczek w koncowce sezonu to wylącznie zle przygotowanie druzyny przez Aleksandrwoicza. Należy sie tylko dziwić, że prezes MKT nie postapil jak jego koledzy z Krakowa i nie wyrzucił na bruk Aleksandrwicza. Mięta nie chciał Konieckiego i teraz ma pewny srebny medal. My kochamy Tadka i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zostaniemy poza pudłem.

Troszkę wiary w te dziewczyny. Medal będzie. A jeden błąd (chociaż w kluczowym momencie) nie powinien spowodować zmiany na stanowisku trenera.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: dlaczego przegralismy

Postautor: Szymon » 01 maja 2005, 17:54

sympatyk pisze:Powód pierwszy i najważniejszy - to fatalny trener. Gdyby był doskonałym fachowcem został by w męskiej koszykówce. Tymczasm zostal wyrzucony z roboty w czarnych słupsk za brak wyników. Po prostu jest stary i nie potrafi poprawodzic meczu.
Rok temu w druzynie nie bylo panti, tomy, julki, da costy perlinskiej, itp wynalazków, a Irek potrafił w czterech meczach ograć Polkowice, ktory w tych rozgrywkach wzmocniła tylko Olga Żytomirska. Nic dodać nic ująć.
Fatalna postawa zawodmniczek w koncowce sezonu to wylącznie zle przygotowanie druzyny przez Aleksandrwoicza. Należy sie tylko dziwić, że prezes MKT nie postapil jak jego koledzy z Krakowa i nie wyrzucił na bruk Aleksandrwicza. Mięta nie chciał Konieckiego i teraz ma pewny srebny medal. My kochamy Tadka i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zostaniemy poza pudłem.

Hmmmm....... jakis Ty mądry jesteś!!! Może poprowadzisz w takim razie drużynę???
Choc prawdę powiedziawszy nie wyobrażam sobie tego. Piszesz badziewia, więc strach pomysleć jak byś drużyne poprowadził!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 18:47

Może lepiej żeby ten "znawca" koszykówki nie prowadził naszej drużyny. Jak chce się sprawdzić to niech wyjedzie do trójmiasta :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 06 maja 2005, 16:02

z wisla przegralismy bo braklo nam sily na koniec meczu a nasze koszykarki tez chyba zawczesnie juz se myslaly ze wygraja. ja caly czas jestem jeszcze w takim duzym szoku ze chej!
ale doping nawet niezly zesmy zrobili. dawalismy czadu na maxa! fajnie bylo tylko szkoda ze nie wyglismy.

Wróć do „Archiwum”