nawet siatkarki jesli juz maja obcisłą "dolna czesc garderoby" to maja luzne i swobodne koszulki, a z tego zo widzialem na zdjeciach to te koszykarki maja na sobie jakies jednoczęściówki
Przymusowy striptiz Bibrzyckiej
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
te stroje sa po prostu OBLEŚNE. zdjecia przedstawione powyzej tylko mnie utwierdzily z tym przekonaniu
to wygląda jak-nie przymierzajac- stroj plywacki Otylii Jedrzejczak
o ile do plywania sie takie cos nadaje(bo jest tez pewnie bardziej aerodynamiczne) to do biegania z pilka moim zdaniem na pewno nie
nawet siatkarki jesli juz maja obcisłą "dolna czesc garderoby" to maja luzne i swobodne koszulki, a z tego zo widzialem na zdjeciach to te koszykarki maja na sobie jakies jednoczęściówki
w takim czyms to nawet skora nie chce oddychac 
reloaded :]
Mytek pisze:te stroje sa po prostu OBLEŚNE. zdjecia przedstawione powyzej tylko mnie utwierdzily z tym przekonaniuto wygląda jak-nie przymierzajac- stroj plywacki Otylii Jedrzejczak
o ile do plywania sie takie cos nadaje(bo jest tez pewnie bardziej aerodynamiczne) to do biegania z pilka moim zdaniem na pewno nie
![]()
nawet siatkarki jesli juz maja obcisłą "dolna czesc garderoby" to maja luzne i swobodne koszulki, a z tego zo widzialem na zdjeciach to te koszykarki maja na sobie jakies jednoczęściówkiw takim czyms to nawet skora nie chce oddychac
A może Ty jesteś troche o innych poglądach i dlatego te dziewczyny Ci się nie podobają w tych seksownych strojach
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Mytek pisze:te stroje sa po prostu OBLEŚNE. zdjecia przedstawione powyzej tylko mnie utwierdzily z tym przekonaniuto wygląda jak-nie przymierzajac- stroj plywacki Otylii Jedrzejczak
![]()
nawet siatkarki jesli juz maja obcisłą "dolna czesc garderoby" to maja luzne i swobodne koszulki, a z tego zo widzialem na zdjeciach to te koszykarki maja na sobie jakies jednoczęściówkiw takim czyms to nawet skora nie chce oddychac
A może Ty jesteś troche o innych poglądach i dlatego te dziewczyny Ci się nie podobają w tych seksownych strojach![]()
![]()
jestem hetero jesli o to Ci chodzi
reloaded :]
simon pisze:
te stroje sa brzydkie że nasze zawodniczki powinny zmienić stroje
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Edzia pisze:Ech, faceci, faceci.
Koszykarki to nie modelki, a mecz to nie pokaz modyOne mają świetnie grać, a nie wywoływać zachwyt (wśród męskiej części publiczności) swym wyglądem na meczu
![]()
mylisz się
zresztą można dobrze grać i ładnie wyglądać
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Mylę się co do czego?
Oczywiście, że można dobrze GRAĆ a przy tym dobrze WYGLĄDAĆ, ale chłopaki
bez przesadyzmu! Takie skąpe stroje, obcisłe, uwypuklające co lepsze miejsca to nie na halę ale na plażę!! No chyba, że zmieniamy miejsce rozgrywania spotkań

Oczywiście, że można dobrze GRAĆ a przy tym dobrze WYGLĄDAĆ, ale chłopaki
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Edzia pisze:Mylę się co do czego?![]()
Oczywiście, że można dobrze GRAĆ a przy tym dobrze WYGLĄDAĆ, ale chłopakibez przesadyzmu! Takie skąpe stroje, obcisłe, uwypuklające co lepsze miejsca to nie na halę ale na plażę!! No chyba, że zmieniamy miejsce rozgrywania spotkań
![]()
![]()
Hmmmm... jeżeli podczas mistrzostw świata conajmniej trzy zespoły narodowe występują w takich strojach, cała liga australijska, większość zespołów ligowych w Brazylii może ładnie wyglądać, to naprawdę nie rozumiem, co w tym złego. Tak szczerze mówiąc, to nie bardzo rozumiem, gdzie te stroje są SKĄPE

Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Edzia
- Junior
Żadna zbrodnia, Seba, ale to jest nieeleganckie. Koszykarki mają grać, a nie się prezentować ładnie
Ja np nie chciałabym w takim czymś grać
A co do tego, że gdzie indziej to się przyjęło i zawodniczki grają w takich strojach. Heh, no cóż, w Australii czy Brazylii jest gorąco, może te stroje mają lepszą "klimę"?
No a poza tym, jeśli byłoby to u nas, to faceci nie mogliby na mecze zakładać stroju swej ulubionej koszykarki
A co do tego, że gdzie indziej to się przyjęło i zawodniczki grają w takich strojach. Heh, no cóż, w Australii czy Brazylii jest gorąco, może te stroje mają lepszą "klimę"?
No a poza tym, jeśli byłoby to u nas, to faceci nie mogliby na mecze zakładać stroju swej ulubionej koszykarki
"Oto jest miłość.
Hmm... te stroje są nieeleganckie?
Moim zdaniem o wiele bardziej niż obecne "worki". Hmmm.. Edzia widziałaś na własne oczy jakiś mecz z udziałem zespołów w takich strojach? Czemu koszykarki nie mogą i grać, i prezentować się ładnie? A po za tymi "ciepłymi" krajami podczas mistrzostw świata w Berlinie w 1998 roku w takich strojach wystąpiły również zawodniczki gospodyń - Niemek.
Pozdrowionka
Ps. Skąd wiesz, że by Ci się nie spodobały jeśli nie przymierzałaś?

Pozdrowionka
Ps. Skąd wiesz, że by Ci się nie spodobały jeśli nie przymierzałaś?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Edzia
- Junior
Widziałam w TV i wiem jedno - NIE PODOBAJĄ MI SIĘ!!!!!!
Zdania nie zmienię za nic! za żadne argumenty, skarby itepe!
Zdania nie zmienię za nic! za żadne argumenty, skarby itepe!
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 22:03 przez Edzia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Oto jest miłość.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”