Przymusowy striptiz Bibrzyckiej

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 11:43

te stroje sa po prostu OBLEŚNE. zdjecia przedstawione powyzej tylko mnie utwierdzily z tym przekonaniu :D to wygląda jak-nie przymierzajac- stroj plywacki Otylii Jedrzejczak :? o ile do plywania sie takie cos nadaje(bo jest tez pewnie bardziej aerodynamiczne) to do biegania z pilka moim zdaniem na pewno nie 8)
nawet siatkarki jesli juz maja obcisłą "dolna czesc garderoby" to maja luzne i swobodne koszulki, a z tego zo widzialem na zdjeciach to te koszykarki maja na sobie jakies jednoczęściówki :? w takim czyms to nawet skora nie chce oddychac :idea:
reloaded :]

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 maja 2005, 12:05

Mytek pisze:te stroje sa po prostu OBLEŚNE. zdjecia przedstawione powyzej tylko mnie utwierdzily z tym przekonaniu :D to wygląda jak-nie przymierzajac- stroj plywacki Otylii Jedrzejczak :? o ile do plywania sie takie cos nadaje(bo jest tez pewnie bardziej aerodynamiczne) to do biegania z pilka moim zdaniem na pewno nie 8)
nawet siatkarki jesli juz maja obcisłą "dolna czesc garderoby" to maja luzne i swobodne koszulki, a z tego zo widzialem na zdjeciach to te koszykarki maja na sobie jakies jednoczęściówki :? w takim czyms to nawet skora nie chce oddychac :idea:

A może Ty jesteś troche o innych poglądach i dlatego te dziewczyny Ci się nie podobają w tych seksownych strojach :lol: :?: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 07 maja 2005, 12:24

Mytek, moze wolalbys zeby w EBL mieli takie stroje :)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 13:43

Kowalik pisze:
Mytek pisze:te stroje sa po prostu OBLEŚNE. zdjecia przedstawione powyzej tylko mnie utwierdzily z tym przekonaniu :D to wygląda jak-nie przymierzajac- stroj plywacki Otylii Jedrzejczak :? o ile do plywania sie takie cos nadaje(bo jest tez pewnie bardziej aerodynamiczne) to do biegania z pilka moim zdaniem na pewno nie 8)

A może Ty jesteś troche o innych poglądach i dlatego te dziewczyny Ci się nie podobają w tych seksownych strojach :lol: :?: :lol:

jestem hetero jesli o to Ci chodzi :D a te stroje sa po prostu fefe i tyle. zdania nie zmienie :)
reloaded :]

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 maja 2005, 13:50

simon pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

te stroje sa brzydkie że nasze zawodniczki powinny zmienić stroje
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 07 maja 2005, 14:13

:lol: :lol: no no pan Szybilski w takim stroju :shock: widziałem go w normalnym koszykarskim... to i tak było za wiele :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 07 maja 2005, 15:13

Ech, faceci, faceci. :roll:
Koszykarki to nie modelki, a mecz to nie pokaz mody :!: One mają świetnie grać, a nie wywoływać zachwyt (wśród męskiej części publiczności) swym wyglądem na meczu :!: :P
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 maja 2005, 15:25

Edzia pisze:Ech, faceci, faceci. :roll:
Koszykarki to nie modelki, a mecz to nie pokaz mody :!: One mają świetnie grać, a nie wywoływać zachwyt (wśród męskiej części publiczności) swym wyglądem na meczu :!: :P

mylisz się :lol:
zresztą można dobrze grać i ładnie wyglądać :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 07 maja 2005, 15:31

Mylę się co do czego? :roll:

Oczywiście, że można dobrze GRAĆ a przy tym dobrze WYGLĄDAĆ, ale chłopaki :!: bez przesadyzmu! Takie skąpe stroje, obcisłe, uwypuklające co lepsze miejsca to nie na halę ale na plażę!! No chyba, że zmieniamy miejsce rozgrywania spotkań 8) :lol: :P
"Oto jest miłość.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 maja 2005, 18:11

Mytek nie wie co dobre! Ja taki mnich sie zachowuje, paranoja :shock: :shock: :shock: :shock:
Jeszcze nie moge wstac z krzesla po wypowiedziach mytka, no zszokowal mnie doszczetnie! Odszczakaj to Mytek bo widze ze nauka robi swoje! :lol: :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2005, 18:16

Edzia pisze:Mylę się co do czego? :roll:

Oczywiście, że można dobrze GRAĆ a przy tym dobrze WYGLĄDAĆ, ale chłopaki :!: bez przesadyzmu! Takie skąpe stroje, obcisłe, uwypuklające co lepsze miejsca to nie na halę ale na plażę!! No chyba, że zmieniamy miejsce rozgrywania spotkań 8) :lol: :P

Hmmmm... jeżeli podczas mistrzostw świata conajmniej trzy zespoły narodowe występują w takich strojach, cała liga australijska, większość zespołów ligowych w Brazylii może ładnie wyglądać, to naprawdę nie rozumiem, co w tym złego. Tak szczerze mówiąc, to nie bardzo rozumiem, gdzie te stroje są SKĄPE :shock: Te dziewczyny po prostu, oprócz tego, że znakomicie grają w koszykówkę (Australijki i Brazylijki), to na dodatek PIĘKNIE się prezentują na parkiecie. Czy to zbrodnia?

Obrazek
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 07 maja 2005, 18:38

Żadna zbrodnia, Seba, ale to jest nieeleganckie. Koszykarki mają grać, a nie się prezentować ładnie :P Ja np nie chciałabym w takim czymś grać :?
A co do tego, że gdzie indziej to się przyjęło i zawodniczki grają w takich strojach. Heh, no cóż, w Australii czy Brazylii jest gorąco, może te stroje mają lepszą "klimę"? 8)
No a poza tym, jeśli byłoby to u nas, to faceci nie mogliby na mecze zakładać stroju swej ulubionej koszykarki :lol:
"Oto jest miłość.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2005, 18:47

Hmm... te stroje są nieeleganckie? :shock: Moim zdaniem o wiele bardziej niż obecne "worki". Hmmm.. Edzia widziałaś na własne oczy jakiś mecz z udziałem zespołów w takich strojach? Czemu koszykarki nie mogą i grać, i prezentować się ładnie? A po za tymi "ciepłymi" krajami podczas mistrzostw świata w Berlinie w 1998 roku w takich strojach wystąpiły również zawodniczki gospodyń - Niemek.

Pozdrowionka

Ps. Skąd wiesz, że by Ci się nie spodobały jeśli nie przymierzałaś? ;) :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 07 maja 2005, 19:05

Widziałam w TV i wiem jedno - NIE PODOBAJĄ MI SIĘ!!!!!!

Zdania nie zmienię za nic! za żadne argumenty, skarby itepe! :evil:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 22:03 przez Edzia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 maja 2005, 20:24

A mnie tam się podobają takie stroje :D . I nie mam nic przeciwko żeby dziewczyny grały w bardziej obcisłych trykotach :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”