Doping

Moderator: Moderatorzy

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 06 maja 2005, 16:09

no ico, chyba sie ruszylo cos wreszcie i doping zaczyna isc w dobra strone. no niebedzie chyba tak zle skoro szymon i kowalik do nas wrocili. spotykamy sie w nowym sezonie i dajemy czadu od samego poczatku!
a imam nadzeje ze zrobicie te szaliki i bedziemy mieli kolorowy sektor. i powiem ze jakis pozadny beben by sie tez przydal.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 06 maja 2005, 21:06

mlody kibic pisze:no ico, chyba sie ruszylo cos wreszcie i doping zaczyna isc w dobra strone. no niebedzie chyba tak zle skoro szymon i kowalik do nas wrocili. spotykamy sie w nowym sezonie i dajemy czadu od samego poczatku!
a imam nadzeje ze zrobicie te szaliki i bedziemy mieli kolorowy sektor. i powiem ze jakis pozadny beben by sie tez przydal.

No skoro są chętni na te szale to pewnie je zrobimy w końcu :lol: :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 maja 2005, 21:30

Młody kibicu. Szaliki powinny być, więc się nie martw, sektor będzie kolorowy. Bęben też można załatwić, ale w tej kwestii potrzebna by była jakaś ściepa!
A czy ja w naszym sektorze się pojawię w nowym sezonie???? Kto to wie ??? Sam się zastanawiam co dalej. Mam szczerze powiedziawszy mętlik w głowie po ostatnich wydarzeniach i rozmowach :? :roll: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 maja 2005, 21:59

Sektor to będzie kolorowy jak go sobie pomalujemy. Bo jak na razie to jakoś tego nie widze. Dwadzieścia osób (marzenie) na krzyż i to tylko na najważnieszych meczach to troche za mało :( .

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 maja 2005, 22:40

Stary, teraz to p... głupoty!!!! Nie ważne ile, ważna jakość!!!! Pamiętasz co w Ostrovie pokazaliśmy??? Było nas AŻ DWÓCH i co????
Powtarzam raz jeszcze. Według mnie nie ważna ilość tylko jakość!!! Ja osobiście wolałbym 10 osób oddanych na maksa niż 50-ciu pozorantów i statystów!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 maja 2005, 22:55

Ależ ja jestem tego samego zdania :!: :!: :!:

I pamiętam co było w Ostrowie :lol: :lol: :lol: .

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 maja 2005, 23:09

No to jak jesteś tego samego zdania to po cholere wypisujesz o malowaniu itp :?: :?: . Nasz mlody kibic (i nie tylko) wykazuje zapał i chęć działania a Ty wypisujesz pod jego adresem takie dołujące teksty! Trochę optymizmu Kolego! Trzeba tych "młodych wilczków" zachęcać a nie dołować!!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 maja 2005, 23:38

Możemy ich zachęcać. Ja tam jestem jak najbardziej za..... Tylko co my będziemy robić w przyszłym sezonie :?: :?: :?: Któż to wie :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 maja 2005, 23:54

Hmmm..... do przyszłego sezonu daleko jeszcze.... co to będzie? Kto to wie??? :?
Ale można zawsze w przerwie między sezonami zrobić jakiś obóz przygotowawczy, poinstruować, potrenować, przeszkolić itp.itd.

A jeśli do nowego sezonu dotrwamy, to wszystko (lub nic :wink: ) może się zdarzyć 8) :? :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 08 maja 2005, 09:37

Mówisz obóz przygotowawczy... Niezła myśl :lol: . Tylko gdzie, jak i kiedy :?: :lol: :?:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 maja 2005, 16:16

Szymon pisze:Młody kibicu. Szaliki powinny być, więc się nie martw, sektor będzie kolorowy. Bęben też można załatwić, ale w tej kwestii potrzebna by była jakaś ściepa!
A czy ja w naszym sektorze się pojawię w nowym sezonie???? Kto to wie ??? Sam się zastanawiam co dalej. Mam szczerze powiedziawszy mętlik w głowie po ostatnich wydarzeniach i rozmowach :? :roll: :?:

idz do naszych kibicow CCC napewno sie znajdzie beben<pozdro>

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 16 maja 2005, 23:47

ginda pisze:

Dzięki, ale nie skorzystamy! Przecież gdybyśmy wzięli od Was bęben, to by się załamał Wasz "doping" :lol: :lol: :lol: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 17 maja 2005, 17:45

Szymon pisze:
ginda pisze:

Dzięki, ale nie skorzystamy! Przecież gdybyśmy wzięli od Was bęben, to by się załamał Wasz "doping" :lol: :lol: :lol: :!:

A my byśmy byli najgorszymi bandytami w lidze :lol: .

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Doping

Postautor: Gwynbleidd » 03 lipca 2005, 11:39

scooby_12 pisze:chodź do sezonu jeszcze daleko, to proponował bym juz zacząć jakies przygotowania (gł. oprawa meczu) !!!!!!
Trzeba jak nalepszy doping.I jezeli Ala nie bedzie jescze grala to cos oczywiscie specjalnego dla niej.Np. Ala Niemartw SIe Z Kolanem Bedzie Dobrze, Zagrasz Jeszcze Nie Raz i Mistrzostwo Zdobedziesz Dla Nasz!! :!:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 03 lipca 2005, 12:04

Michał szkoda że nie byłes na 5 meczu PZU Polfa Pabianice - Wisła Kraków.Tam to był doping tylko niestety Polfa przegrała :(
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Wróć do „Archiwum”