Doping
Moderator: Moderatorzy
-
mlody kibic
no ico, chyba sie ruszylo cos wreszcie i doping zaczyna isc w dobra strone. no niebedzie chyba tak zle skoro szymon i kowalik do nas wrocili. spotykamy sie w nowym sezonie i dajemy czadu od samego poczatku!
a imam nadzeje ze zrobicie te szaliki i bedziemy mieli kolorowy sektor. i powiem ze jakis pozadny beben by sie tez przydal.
a imam nadzeje ze zrobicie te szaliki i bedziemy mieli kolorowy sektor. i powiem ze jakis pozadny beben by sie tez przydal.
mlody kibic pisze:no ico, chyba sie ruszylo cos wreszcie i doping zaczyna isc w dobra strone. no niebedzie chyba tak zle skoro szymon i kowalik do nas wrocili. spotykamy sie w nowym sezonie i dajemy czadu od samego poczatku!
No skoro są chętni na te szale to pewnie je zrobimy w końcu
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Młody kibicu. Szaliki powinny być, więc się nie martw, sektor będzie kolorowy. Bęben też można załatwić, ale w tej kwestii potrzebna by była jakaś ściepa!
A czy ja w naszym sektorze się pojawię w nowym sezonie???? Kto to wie ??? Sam się zastanawiam co dalej. Mam szczerze powiedziawszy mętlik w głowie po ostatnich wydarzeniach i rozmowach

A czy ja w naszym sektorze się pojawię w nowym sezonie???? Kto to wie ??? Sam się zastanawiam co dalej. Mam szczerze powiedziawszy mętlik w głowie po ostatnich wydarzeniach i rozmowach
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Stary, teraz to p... głupoty!!!! Nie ważne ile, ważna jakość!!!! Pamiętasz co w Ostrovie pokazaliśmy??? Było nas AŻ DWÓCH i co????
Powtarzam raz jeszcze. Według mnie nie ważna ilość tylko jakość!!! Ja osobiście wolałbym 10 osób oddanych na maksa niż 50-ciu pozorantów i statystów!!!
Powtarzam raz jeszcze. Według mnie nie ważna ilość tylko jakość!!! Ja osobiście wolałbym 10 osób oddanych na maksa niż 50-ciu pozorantów i statystów!!!

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
No to jak jesteś tego samego zdania to po cholere wypisujesz o malowaniu itp
. Nasz mlody kibic (i nie tylko) wykazuje zapał i chęć działania a Ty wypisujesz pod jego adresem takie dołujące teksty! Trochę optymizmu Kolego! Trzeba tych "młodych wilczków" zachęcać a nie dołować!!!!

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmmm..... do przyszłego sezonu daleko jeszcze.... co to będzie? Kto to wie???
Ale można zawsze w przerwie między sezonami zrobić jakiś obóz przygotowawczy, poinstruować, potrenować, przeszkolić itp.itd.
A jeśli do nowego sezonu dotrwamy, to wszystko (lub nic
) może się zdarzyć

Ale można zawsze w przerwie między sezonami zrobić jakiś obóz przygotowawczy, poinstruować, potrenować, przeszkolić itp.itd.
A jeśli do nowego sezonu dotrwamy, to wszystko (lub nic

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Młody kibicu. Szaliki powinny być, więc się nie martw, sektor będzie kolorowy. Bęben też można załatwić, ale w tej kwestii potrzebna by była jakaś ściepa!
A czy ja w naszym sektorze się pojawię w nowym sezonie???? Kto to wie ??? Sam się zastanawiam co dalej. Mam szczerze powiedziawszy mętlik w głowie po ostatnich wydarzeniach i rozmowach![]()
![]()
idz do naszych kibicow CCC napewno sie znajdzie beben<pozdro>
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Doping
Trzeba jak nalepszy doping.I jezeli Ala nie bedzie jescze grala to cos oczywiscie specjalnego dla niej.Np. Ala Niemartw SIe Z Kolanem Bedzie Dobrze, Zagrasz Jeszcze Nie Raz i Mistrzostwo Zdobedziesz Dla Nasz!!scooby_12 pisze:chodź do sezonu jeszcze daleko, to proponował bym juz zacząć jakies przygotowania (gł. oprawa meczu) !!!!!!
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie: