A brak podpisu świadczy tylko o braku kultury i odwagi cywilnej.
Szajek: "Mam wizję drużyny"
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Sugerujesz że patrzyłem na grę Karli "na nie trzeźwo"
Suche statystyki wszystkiego nie odzwierciedlają. Kolejna kwestia. Jaką prawdę piszesz??? Ile meczy widziałeś z jej udziałem??? Jeden?? Dwa?? A może trzy??
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Alexxx
Zawodniczek rzeczywiście jest trochę do wzięcia.
Dużą ochotę do gry przejawiają w AZS-ie Trafimowa i Kress z Wisły a i Kenig myśli o odejściu ,
Mądra , Górczak i Żurkowska z Ostrovii ,
Leciejewska z SMS-u , Waligórska z Polkowic ,
No i pilnować trzeba tego co AZS posiada bo słyszałem o zainteresowaniu i zapotrzebowaniu na takie zawodniczki jak Karpinska,Idczak czy Mrozińska
Dużą ochotę do gry przejawiają w AZS-ie Trafimowa i Kress z Wisły a i Kenig myśli o odejściu ,
No i pilnować trzeba tego co AZS posiada bo słyszałem o zainteresowaniu i zapotrzebowaniu na takie zawodniczki jak Karpinska,Idczak czy Mrozińska
-
Gość
Alexxx pisze:Zawodniczek rzeczywiście jest trochę do wzięcia.
Ehhehhehe
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Alexxx pisze:Zawodniczek rzeczywiście jest trochę do wzięcia.
Natalia Trafimowa bedzie u nas mysle bardzo mile z powrotem widziana
reloaded :]
Po primo: W sprawie Idczak niech glos zabierze Seba.
Po drugie: Mrozinska z tego co wiem jest zwiazana z Poznaniem i uczelnia i raczej nie bedzie odchodzila do Pabianic który bedzie musial przebudowywac sklad po tegorocznym 4 miejscu. Wiec jej odejscie moim zdaniem odpada.
Po trzecie: Karpinska jesli juz miala by gdzis odchodzi to raczej tylko do Lotosu ale ten nie przejawia raczej checi do jej pozyskania. Wisla zachowa krajowe zawodniczki.
Po drugie: Mrozinska z tego co wiem jest zwiazana z Poznaniem i uczelnia i raczej nie bedzie odchodzila do Pabianic który bedzie musial przebudowywac sklad po tegorocznym 4 miejscu. Wiec jej odejscie moim zdaniem odpada.
Po trzecie: Karpinska jesli juz miala by gdzis odchodzi to raczej tylko do Lotosu ale ten nie przejawia raczej checi do jej pozyskania. Wisla zachowa krajowe zawodniczki.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wera Idczak: chyba jeszcze ciut za mloda na opuszczenie Poznania
Wcale bym tego nie powiedział. Daję głowę, że ma wiele propozycji. Taki jest sport- drużyny chcą sobie zawodniczki wychowywać od początku dobrze zapowiadającej się kariery.
Mądra , Górczak i Żurkowska z Ostrovii
hmm... nie daję głowy co zrobi Ilona. Co do Dominiki to jest dość możliwy transfer ponieważ podejrzewam, że chce zostać w Poznaniu. Chociaż jakby Krupa została to 'Mała' będzie miała mało minut na parkiecie.
Co do Karoliny Żurkowskiej to nie wydaje mi się, żeby myślała o powrocie do Poznania- choć nie mówimy nie- być może w jakiejś ostateczności.
Jednak jak mówie to są tylko moje przypuszczenia. Tak naprawdę jak jest to chyba same zainteresowane i być może trener Szajek wiedzą.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”