Szajek: "Mam wizję drużyny"

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 maja 2005, 21:47

Sugerujesz że patrzyłem na grę Karli "na nie trzeźwo" :?: :?: :?: Suche statystyki wszystkiego nie odzwierciedlają. Kolejna kwestia. Jaką prawdę piszesz??? Ile meczy widziałeś z jej udziałem??? Jeden?? Dwa?? A może trzy??
A brak podpisu świadczy tylko o braku kultury i odwagi cywilnej.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Alexxx

Postautor: Alexxx » 12 maja 2005, 22:24

Zawodniczek rzeczywiście jest trochę do wzięcia.
Dużą ochotę do gry przejawiają w AZS-ie Trafimowa i Kress z Wisły a i Kenig myśli o odejściu ,
Mądra , Górczak i Żurkowska z Ostrovii ,
Leciejewska z SMS-u , Waligórska z Polkowic ,
No i pilnować trzeba tego co AZS posiada bo słyszałem o zainteresowaniu i zapotrzebowaniu na takie zawodniczki jak Karpinska,Idczak czy Mrozińska

Gość

Postautor: Gość » 12 maja 2005, 22:52

Alexxx pisze:Zawodniczek rzeczywiście jest trochę do wzięcia.
Dużą ochotę do gry przejawiają w AZS-ie Trafimowa i Kress z Wisły a i Kenig myśli o odejściu ,
No i pilnować trzeba tego co AZS posiada bo słyszałem o zainteresowaniu i zapotrzebowaniu na takie zawodniczki jak Karpinska,Idczak czy Mrozińska

Ehhehhehe :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 13 maja 2005, 09:30

Alexxx pisze:Zawodniczek rzeczywiście jest trochę do wzięcia.

Natalia Trafimowa bedzie u nas mysle bardzo mile z powrotem widziana :D co do reszty wislaczek to mysle ze narazie nie ma jeszcze sponsora i nie ma co myslec o "drogich" zawodniczkach, z reszta nalezy sie skupic mysle nad tym zeby utrzymac dotychczsowy(bdb i zgrany) sklad. Ola Karpińska: mam nadzieje ze zostanie w swoim miescie, Wera Idczak: chyba jeszcze ciut za mloda na opuszczenie Poznania, poza tym to nie jest "nasza" zawodniczka, Natalia Mrozińska: mam nadzieje ze tez zostanie(100dia) i zadna Polfa nam "Mrozika" nie zabierze :D
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 maja 2005, 15:17

Po primo: W sprawie Idczak niech glos zabierze Seba.
Po drugie: Mrozinska z tego co wiem jest zwiazana z Poznaniem i uczelnia i raczej nie bedzie odchodzila do Pabianic który bedzie musial przebudowywac sklad po tegorocznym 4 miejscu. Wiec jej odejscie moim zdaniem odpada.

Po trzecie: Karpinska jesli juz miala by gdzis odchodzi to raczej tylko do Lotosu ale ten nie przejawia raczej checi do jej pozyskania. Wisla zachowa krajowe zawodniczki.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 13 maja 2005, 16:20

Wera Idczak: chyba jeszcze ciut za mloda na opuszczenie Poznania

Wcale bym tego nie powiedział. Daję głowę, że ma wiele propozycji. Taki jest sport- drużyny chcą sobie zawodniczki wychowywać od początku dobrze zapowiadającej się kariery.

Mądra , Górczak i Żurkowska z Ostrovii

hmm... nie daję głowy co zrobi Ilona. Co do Dominiki to jest dość możliwy transfer ponieważ podejrzewam, że chce zostać w Poznaniu. Chociaż jakby Krupa została to 'Mała' będzie miała mało minut na parkiecie.
Co do Karoliny Żurkowskiej to nie wydaje mi się, żeby myślała o powrocie do Poznania- choć nie mówimy nie- być może w jakiejś ostateczności.
Jednak jak mówie to są tylko moje przypuszczenia. Tak naprawdę jak jest to chyba same zainteresowane i być może trener Szajek wiedzą.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”