Przed meczem: AZS Poznań vs kibice AZS Poznań ()

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 17 maja 2005, 18:57

Bury pisze:generalnie jak chcecie to mozecie sie jutro wybrac ze mna na sale na 18... tylko trzeba bedzie rzucic jakies drobne. Pozdrowionka

gdzie ta sala i jakie drobne jak mozna spytac :?: :roll: :oops: :? :)

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 17 maja 2005, 21:18

sala jest w gimnazjum 33,a drobne to mysle ze max 5 zeta, to jeszcze zalezy ile osob bylo by chetnych.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 maja 2005, 22:25

Bury pisze:sala jest w gimnazjum 33,a drobne to mysle ze max 5 zeta, to jeszcze zalezy ile osob bylo by chetnych.

a po ile tam biora za godzine?
hmmm...mysle ze najlepiej jak si eumowimy na weekend jakos bo u mnie teraz sesja sie zbliza i jak narazie to kolo na kole i kolem pogania...
np: u Łukasza i Marasa pewnie tez...
reloaded :]

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 18 maja 2005, 05:14

Nie wiem ile tam biora za godzine, ale na miesiac placimy cos ok. 120 złotych, za 1,5h grania. A co do weekendu to w sobote bede na szaszlyku, wiec jedynie pasuje mi niedziela...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 maja 2005, 11:58

Mytek pisze:
Bury pisze:sala jest w gimnazjum 33,a drobne to mysle ze max 5 zeta, to jeszcze zalezy ile osob bylo by chetnych.

hmmm...mysle ze najlepiej jak si eumowimy na weekend jakos bo u mnie teraz sesja sie zbliza i jak narazie to kolo na kole i kolem pogania...

Chyba sobie kolego zartujesz! Co ma mi sie zblizac! Z reka w nocniku sie obudziles :shock: :shock:

W sumie mozna by z Burym jechac na partyjke kosza! Tylko chetni musza byc. Bez przesady nie bedziemy do weekendu czekac.
A oprócz nas i ciebie to ktos tez bedzie gral w tym gimnazjum??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 18 maja 2005, 13:30

bedzie ok. 5 osob wiec jak chcecie to mozecie jechac.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 maja 2005, 13:44

Byrek zamiast się tutaj wyżalać co masz do nauki albo co ci się zbliża lepiej byś się faktycznie uczył a nie pisał jakieś pierdy na forum! :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 maja 2005, 13:50

Sorry miało być Mytek ale i tak wiesz żę to do Ciebie! Zbyt długo mnie nie byłu tu i już zapominam powoli :D

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 18 maja 2005, 13:53

MirU <poznań> pisze:Sorry miało być Mytek ale i tak wiesz żę to do Ciebie! Zbyt długo mnie nie byłu tu i już zapominam powoli :D

generalnie znam dobry srodek na skleroze... tylko jak on sie nazywal... :)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 maja 2005, 14:03

Dobra to podrzuć mi go na najbliższy trening :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 maja 2005, 18:36

MARAS pisze:
Mytek pisze:

Chyba sobie kolego zartujesz! Co ma mi sie zblizac! Z reka w nocniku sie obudziles :shock: :shock:

W sumie mozna by z Burym jechac na partyjke kosza! Tylko chetni musza byc. Bez przesady nie bedziemy do weekendu czekac.
A oprócz nas i ciebie to ktos tez bedzie gral w tym gimnazjum??

no chyba masz zamiar wrocic na geologie, prawda??? "co ma mi sie zblizac?"- a no egzamin wstepny:] a tak w ogole to juz sie przyzwyczailem ze byles studentem niedaleko mnie i tak mi juz zostalo : :D

MirU <poznań> pisze:Byrek zamiast się tutaj wyżalać co masz do nauki albo co ci się zbliża lepiej byś się faktycznie uczył a nie pisał jakieś pierdy na forum!

o mnie sie nie boj, o mnie sie nie martw, ja sobie rade dam...

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 18 maja 2005, 19:18

Mytek tak szczerze mowiac to twoje uzalanie sie nad soba tez mnie zaczyna denerwowac. Rozumiem ze masz duzo nauki ale nie musisz sie tym tak chwailc. A z drugiej strony to jestem ciekawy czy jeszcze wogole zajmujesz sie załatwianiem tego meczu. Bo wydaje mi sie ze jak masz nauke to i tak nie mozesz gra wiec nie zalatwiasz nic tak jak to bylo za ostatnim razem!!!! I przestan cytowc cytowane wypowiedzi sam cos napisz!!!! moderator co nie??

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 maja 2005, 19:50

Nie pisz ze szczegolami na co ja chce isc bo do konca to ty tez prawdy nie znasz wiec nie ...! :twisted:

Lepiej zabierz sie za zalatwianie meczu z Krupa a nie wyzalaj sie tutaj :evil:

Edit: zmieniono ze wzgledu na slownictwo.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 maja 2005, 20:40

MAJOREK pisze:Mytek tak szczerze mowiac to twoje uzalanie sie nad soba tez mnie zaczyna denerwowac. Rozumiem ze masz duzo nauki ale nie musisz sie tym tak chwailc. A z drugiej strony to jestem ciekawy czy jeszcze wogole zajmujesz sie załatwianiem tego meczu. Bo wydaje mi sie ze jak masz nauke to i tak nie mozesz gra wiec nie zalatwiasz nic tak jak to bylo za ostatnim razem!!!! I przestan cytowc cytowane wypowiedzi sam cos napisz!!!! moderator co nie??

teraz posluchal mnie chlopcze uwaznie: jest to forum i moge napisac troche w ramach tzw: "offtopicu", a to co napisalem z pewnoscia nie przeslonilo glownej idei tego tematu. a po drugie: mam czekac na wiadomosc do konca tego tygodnia(roboczego) i tak tez robie. jak juz gdzies wczesniej napisalem nie mozemy sie narzucać. jesli nie dostane wiadomosc do weekendu to sie odezwe, sam zostalem w ten sposob poinstruowany. wystarczy czy nie? bo mam wrazenie ze niecierpliwisz sie jak dzieciak ktory chce dostac od matki cukierka. nasze zawodniczki(te ktore sa w kadrze) maja teraz badania wydolnosciowe, a czesc z nich(tzn. te ktore sa studentkami) tez pewnie maja teraz nauke. a teraz napisze specjalnie capslockami zeby dotarlo do wszystkich: MAMY SLOWO PANI KAPITAN, KTORA SAMA POWIEDZIALA ZE "PAMIETA" TAK WIEC TROCHE WYROZUMIALOSCI PROSZE!!!!!

co do pogrubionego: nie bedziesz mi dyktowal co mam cytowac a co nie. moderowanie nie polega na tym ze sie nie cytuke niczego albo na tym ze sie wszystkoo usuwa. usuwam tylko w ostatecznosc, ewentualnie zmieniam, tak jak zrobione to zostalo z postem MARASA wyzej.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 maja 2005, 20:55

MARAS pisze:Nie pisz ze szczegolami na co ja chce isc bo do konca to ty tez prawdy nie znasz wiec nie ...! :twisted:

Lepiej zabierz sie za zalatwianie meczu z Krupa a nie wyzalaj sie tutaj :evil:

Edit: zmieniono ze wzgledu na slownictwo.

Co mi tu zmieniasz do jasnej ciasnej :twisted: :twisted: :twisted:
Zezwolilem na to :?:

I Majorek ma racje sam jak dzieciuch sie zachowujesz. Masz 20 lat chlopie troche zmadrzyj :evil: :evil:

Wróć do „AZS Poznań”