Bury pisze:generalnie jak chcecie to mozecie sie jutro wybrac ze mna na sale na 18... tylko trzeba bedzie rzucic jakies drobne. Pozdrowionka
gdzie ta sala i jakie drobne jak mozna spytac
Bury pisze:sala jest w gimnazjum 33,a drobne to mysle ze max 5 zeta, to jeszcze zalezy ile osob bylo by chetnych.
Mytek pisze:Bury pisze:sala jest w gimnazjum 33,a drobne to mysle ze max 5 zeta, to jeszcze zalezy ile osob bylo by chetnych.
a po ile tam biora za godzine?
hmmm...mysle ze najlepiej jak si eumowimy na weekend jakos bo u mnie teraz sesja sie zbliza i jak narazie to kolo na kole i kolem pogania...
np: u Łukasza i Marasa pewnie tez...
MARAS pisze:Mytek pisze:Bury pisze:sala jest w gimnazjum 33,a drobne to mysle ze max 5 zeta, to jeszcze zalezy ile osob bylo by chetnych.
a po ile tam biora za godzine?
hmmm...mysle ze najlepiej jak si eumowimy na weekend jakos bo u mnie teraz sesja sie zbliza i jak narazie to kolo na kole i kolem pogania...
np: u Łukasza i Marasa pewnie tez...
Chyba sobie kolego zartujesz! Co ma mi sie zblizac! Z reka w nocniku sie obudziles![]()
![]()
W sumie mozna by z Burym jechac na partyjke kosza! Tylko chetni musza byc. Bez przesady nie bedziemy do weekendu czekac.
A oprócz nas i ciebie to ktos tez bedzie gral w tym gimnazjum??
MirU <poznań> pisze:Byrek zamiast się tutaj wyżalać co masz do nauki albo co ci się zbliża lepiej byś się faktycznie uczył a nie pisał jakieś pierdy na forum!
MAJOREK pisze:Mytek tak szczerze mowiac to twoje uzalanie sie nad soba tez mnie zaczyna denerwowac. Rozumiem ze masz duzo nauki ale nie musisz sie tym tak chwailc. A z drugiej strony to jestem ciekawy czy jeszcze wogole zajmujesz sie załatwianiem tego meczu. Bo wydaje mi sie ze jak masz nauke to i tak nie mozesz gra wiec nie zalatwiasz nic tak jak to bylo za ostatnim razem!!!! I przestan cytowc cytowane wypowiedzi sam cos napisz!!!! moderator co nie??
MARAS pisze:Nie pisz ze szczegolami na co ja chce isc bo do konca to ty tez prawdy nie znasz wiec nie ...!![]()
Lepiej zabierz sie za zalatwianie meczu z Krupa a nie wyzalaj sie tutaj
Edit: zmieniono ze wzgledu na slownictwo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości