FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Postautor: Seba » 18 maja 2005, 23:08

:) Najwyższa pora chyba już rozpocząć podgrzewanie atmosfery ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Zołnierz

Re: FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Postautor: Zołnierz » 19 maja 2005, 10:13

Seba pisze::) Najwyższa pora chyba już rozpocząć podgrzewanie atmosfery ;)

Znaczy co Seba? Bierzemy grilla?

Centralnie Osę w samą ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

osa

Postautor: Gość » 20 maja 2005, 12:21

murowanych faworytow nie ma....wygra najlepszy no chyba ze sedziowie pomoga gdyni bo to w koncu ich teren :o i tak jestem za OSA bo to super dziewczynki,buzka dla was!!!! trzymam kciuki

KIBIC
Junior

Re: osa

Postautor: KIBIC » 20 maja 2005, 14:17

Anonymous pisze:murowanych faworytow nie ma....wygra najlepszy no chyba ze sedziowie pomoga gdyni bo to w koncu ich teren :o i tak jestem za OSA bo to super dziewczynki,buzka dla was!!!! trzymam kciuki

nie przesadzaj i tak wiadomo , że dziewczyny z Gdyni wygraja i to dzięki swoim umiejętnoścom a nie dlatego , że w Gdyni są finały.

Ps. żeby nie było nieporozumień uważam , że inne zespoły też dobrze grają ale i tak zespół z Gdyni jest najlepszy
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 maja 2005, 14:37

:) Taaaaa... zwłaszcza mi się ta "najlepszość" podobała, kiedy dostały 100:64 od Olimpii :lol: ... 11:0, 19:2, 38:14 ... wiadomo, że finały w Gdyni nic a nic im nie mogą pomóc, bo gdzie indziej też by wygrały... na przykład w Poznaniu... tak jak kilka tygodni temu ;)

Ale podoba mi się Twoje podejście - oby wszyscy w Gdyni tacy pewni siebie byli... będzie łatwiej nam albo Osie :)

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 20 maja 2005, 23:12

Seba pisze::) Taaaaa... zwłaszcza mi się ta "najlepszość" podobała, kiedy dostały 100:64 od Olimpii :lol: ... 11:0, 19:2, 38:14 ... wiadomo, że finały w Gdyni nic a nic im nie mogą pomóc, bo gdzie indziej też by wygrały... na przykład w Poznaniu... tak jak kilka tygodni temu ;)

Ale podoba mi się Twoje podejście - oby wszyscy w Gdyni tacy pewni siebie byli... będzie łatwiej nam albo Osie :)

Najpierw z pełnym szacunkiem Gdynianki grają półfinał :shock: Dlaczego już tak łatwo widzicie je w finale - najpierw muszą się uporać z SKS 12 W-wa, które dosyć szybko skazuje się na czwarte miejsce - ktoś się może nieźle poślizgnąć :lol: :roll: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 maja 2005, 23:24

Seven - chciałbym... będę trzymał kciuki, ale... widziałem ten zespół w Krakowie... Również z pełnym szacunkiem, bo w końcu pierwsza czwórka w Polsce, to duży wynik, ale... jakoś nie potrafię sobie wyobrazić scenariusza o którym wspomniałeś :? Choć w tych rozgrywkach WSZYSTKO jest możliwe, więc DO BOJU SKS w półfinale ;)))

Pozdrawiam i do zobaczenia na finałach:)

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 20 maja 2005, 23:40

Seba pisze:Seven - chciałbym... będę trzymał kciuki, ale... widziałem ten zespół w Krakowie... Również z pełnym szacunkiem, bo w końcu pierwsza czwórka w Polsce, to duży wynik, ale... jakoś nie potrafię sobie wyobrazić scenariusza o którym wspomniałeś :? Choć w tych rozgrywkach WSZYSTKO jest możliwe, więc DO BOJU SKS w półfinale ;)))

Pozdrawiam i do zobaczenia na finałach:)

Seba, widziałeś ten zespół w JEDNYM z pełnym szacunkiem meczu i to bez najlepszego strzelca, który jak wiesz został wyeliminowany w meczu z Wisełką ( dochodzi do zdrowia i na pewno zagra). Poza tym już graliśmy u faworyta i z faworytem... :lol: Nie chciałbym podważać także Twoich umiejętności obserwacyjnych ( wiele Twoich postów na tym forum było trafionych) ale zapominasz o jednym koszykówka to sport, który składa się z efektownego i zauważlnego ataku ale także z niedocenianej i mało popularnej OBRONY. Wiele zespołów już się zderzyło ze ścianą SKS-u ( Elita, Huragan Wołomin, Pogoń Siedlce, Kutno i w końcu Wisełka i Bytom, a i Olimpia wcale tak dużo punktów SKS-owi nie rzuciła, mimo, że dużą część meczu grały rezerwami, bo nastąpił szybki odjazd...)Na złość NIEDOWIARKOM - DO BOJU SKS!!! :lol: Pozdrowienia i miłego oglądactwa :D :D :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 maja 2005, 23:52

Masz oczywiście 100% racji - mecz ze słabym Bytomiem, choć to była raczej antypropaganda momentami koszykówki, na pewno nie pokazuje prawdziwych możliwości tego zespołu... skoro pokonał Wisłę, to... ;) No ja niestety widziałem tylko ten jeden mecz.. i nie odniosłem pozytywnego wrażenia :? Więc już NIC nie mówię, na temat tego zespołu i czekam na to rzeczywiste oblicze SKSu ;) Obyśmy się spotkali w finale... ;)

A co do obrony - święta prawda! To najważniejsza sprawa w koszykówce i właśnie tym Olimpia nadrabia sporo braków - zwłaszcza ten najważniejszy - warunków fizycznych ;) SKSowi dużo punktów nie rzuciła, bo naogół dużo nie rzuca - własnie te około 75-78 "oczek" to norma... czasem zdarzają się miłe odstępstwa od niej ;) Czasem też mniej miłe - 54 przeciwko Bytomiowi :shock: ... A obrona... SKS rzucił nam 38 ;)

Myślę, że znajdzie się chwilka na sali, by podyskutować o tej obronie :) My w Gdyni wylądujemy już w piątek - trenerzy planują jeszcze wieczorem trening na sali turniejowej... rywalki będą miały tę przewagę, że zdążyły się "wstrzelać" w kosze... a my (Olimpia i SKS) w treningową salę Wisły :D :D :D ;)

Pozdrowionka!

mala

Postautor: mala » 21 maja 2005, 22:48

osa da rade, bo to dziewczyny z ikra!! powodzenia dla wszystkich :P

Gość

Postautor: Gość » 21 maja 2005, 23:05

mala pisze:osa da rade, bo to dziewczyny z ikra!! powodzenia dla wszystkich :P

tu akurat raczej watpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pazdzioch

finaly

Postautor: pazdzioch » 25 maja 2005, 17:44

Osa moze doslownie nie ma ikry ale ma żądło.
Ja tylko powiem ze SKS Warszawa mile (tak jest w moim odczuciu) zaskoczyla syskich znajdujac sie w finale, gdy graly w cwiercfinale i polfinale nikt na nie nie stawial oprocz ich kibicow...
Olimpia zasluzenie jest w pierwszej 4 (tazke moim zdaniem)...
Gdynia hmmm wygrala syskie mecze w pofinale...
My przegralysmy z Gdynia i jestesmy w pierwszej 4...
Moim zdaniem syskie druzyny ktore sie znalazly w pierwszej 4 maja szanse na final i zasluzyly na niego bo pracowalysmy caly sezon na to... a jak to sie skonczy to sie okaze juz niebawem...( juz sie nie moge doczekac :P)
Kazdy liczy na swoj zespol...
Chcialabym tylko zeby te zawody byly rozegrane fair play...
Pozdrowienia i powodzenia syskim przeciwniczka
SEE YA IN HELL<Gdynia> WILL BE VERY VERY HOT!!! ajjj :P

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 maja 2005, 08:43

No to ja chwile przed wyjazdem. Zobaczymy co to będzie zapowiadają się ciekawe zawody. Hehe- no i wieczór też ciekawy. To ja robię wyjazd. I nie mam swojego faworyta w tych rozgrywkach. Powiem tylko- Niech wygra lepszy (i może to być Olimpia :D ).
Czyli Panowie- dozobaczenia w sobotę jakoś koło ranka w Gdyni. Seba jakby co telefon do mnie macie więc nawigujcie. Pozdrooooo

basketos

Postautor: basketos » 26 maja 2005, 12:01

zapowiadają się emocjonujące spotkania. Tak było też w półfinale wcześniejszym w Gdyni. nie mam nic przeciwko temu, żeby w finale znów zagrali ze sobą Gdynia i Zgorzelec

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » 26 maja 2005, 13:21

basketos ja tez nie mam nic przeciwko temu :P hehe
ale ja kto sie sysko ulozy to sie okaze :) te finaly beda naprawde gorace !! :P
see ya in hell<Gdynia> wil by very very hot :P ajjj

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”