FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)
Moderator: Moderatorzy
FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Zołnierz
Re: FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)
Seba pisze::) Najwyższa pora chyba już rozpocząć podgrzewanie atmosfery
Znaczy co Seba? Bierzemy grilla?
Centralnie Osę w samą ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: osa
Anonymous pisze:murowanych faworytow nie ma....wygra najlepszy no chyba ze sedziowie pomoga gdyni bo to w koncu ich tereni tak jestem za OSA bo to super dziewczynki,buzka dla was!!!! trzymam kciuki
nie przesadzaj i tak wiadomo , że dziewczyny z Gdyni wygraja i to dzięki swoim umiejętnoścom a nie dlatego , że w Gdyni są finały.
Ps. żeby nie było nieporozumień uważam , że inne zespoły też dobrze grają ale i tak zespół z Gdyni jest najlepszy
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Ale podoba mi się Twoje podejście - oby wszyscy w Gdyni tacy pewni siebie byli... będzie łatwiej nam albo Osie
Seba pisze::) Taaaaa... zwłaszcza mi się ta "najlepszość" podobała, kiedy dostały 100:64 od Olimpii... 11:0, 19:2, 38:14 ... wiadomo, że finały w Gdyni nic a nic im nie mogą pomóc, bo gdzie indziej też by wygrały... na przykład w Poznaniu... tak jak kilka tygodni temu
Ale podoba mi się Twoje podejście - oby wszyscy w Gdyni tacy pewni siebie byli... będzie łatwiej nam albo Osie
Najpierw z pełnym szacunkiem Gdynianki grają półfinał
Seven - chciałbym... będę trzymał kciuki, ale... widziałem ten zespół w Krakowie... Również z pełnym szacunkiem, bo w końcu pierwsza czwórka w Polsce, to duży wynik, ale... jakoś nie potrafię sobie wyobrazić scenariusza o którym wspomniałeś
Choć w tych rozgrywkach WSZYSTKO jest możliwe, więc DO BOJU SKS w półfinale
))
Pozdrawiam i do zobaczenia na finałach:)
Seba pisze:Seven - chciałbym... będę trzymał kciuki, ale... widziałem ten zespół w Krakowie... Również z pełnym szacunkiem, bo w końcu pierwsza czwórka w Polsce, to duży wynik, ale... jakoś nie potrafię sobie wyobrazić scenariusza o którym wspomniałeśChoć w tych rozgrywkach WSZYSTKO jest możliwe, więc DO BOJU SKS w półfinale
))
Seba, widziałeś ten zespół w JEDNYM z pełnym szacunkiem meczu i to bez najlepszego strzelca, który jak wiesz został wyeliminowany w meczu z Wisełką ( dochodzi do zdrowia i na pewno zagra). Poza tym już graliśmy u faworyta i z faworytem...
Masz oczywiście 100% racji - mecz ze słabym Bytomiem, choć to była raczej antypropaganda momentami koszykówki, na pewno nie pokazuje prawdziwych możliwości tego zespołu... skoro pokonał Wisłę, to...
No ja niestety widziałem tylko ten jeden mecz.. i nie odniosłem pozytywnego wrażenia
Więc już NIC nie mówię, na temat tego zespołu i czekam na to rzeczywiste oblicze SKSu
Obyśmy się spotkali w finale...
A co do obrony - święta prawda! To najważniejsza sprawa w koszykówce i właśnie tym Olimpia nadrabia sporo braków - zwłaszcza ten najważniejszy - warunków fizycznych
SKSowi dużo punktów nie rzuciła, bo naogół dużo nie rzuca - własnie te około 75-78 "oczek" to norma... czasem zdarzają się miłe odstępstwa od niej
Czasem też mniej miłe - 54 przeciwko Bytomiowi
... A obrona... SKS rzucił nam 38
Myślę, że znajdzie się chwilka na sali, by podyskutować o tej obronie
My w Gdyni wylądujemy już w piątek - trenerzy planują jeszcze wieczorem trening na sali turniejowej... rywalki będą miały tę przewagę, że zdążyły się "wstrzelać" w kosze... a my (Olimpia i SKS) w treningową salę Wisły
Pozdrowionka!
A co do obrony - święta prawda! To najważniejsza sprawa w koszykówce i właśnie tym Olimpia nadrabia sporo braków - zwłaszcza ten najważniejszy - warunków fizycznych
Myślę, że znajdzie się chwilka na sali, by podyskutować o tej obronie
Pozdrowionka!
-
Gość
-
pazdzioch
finaly
Osa moze doslownie nie ma ikry ale ma żądło.
Ja tylko powiem ze SKS Warszawa mile (tak jest w moim odczuciu) zaskoczyla syskich znajdujac sie w finale, gdy graly w cwiercfinale i polfinale nikt na nie nie stawial oprocz ich kibicow...
Olimpia zasluzenie jest w pierwszej 4 (tazke moim zdaniem)...
Gdynia hmmm wygrala syskie mecze w pofinale...
My przegralysmy z Gdynia i jestesmy w pierwszej 4...
Moim zdaniem syskie druzyny ktore sie znalazly w pierwszej 4 maja szanse na final i zasluzyly na niego bo pracowalysmy caly sezon na to... a jak to sie skonczy to sie okaze juz niebawem...( juz sie nie moge doczekac
)
Kazdy liczy na swoj zespol...
Chcialabym tylko zeby te zawody byly rozegrane fair play...
Pozdrowienia i powodzenia syskim przeciwniczka
SEE YA IN HELL<Gdynia> WILL BE VERY VERY HOT!!! ajjj
Ja tylko powiem ze SKS Warszawa mile (tak jest w moim odczuciu) zaskoczyla syskich znajdujac sie w finale, gdy graly w cwiercfinale i polfinale nikt na nie nie stawial oprocz ich kibicow...
Olimpia zasluzenie jest w pierwszej 4 (tazke moim zdaniem)...
Gdynia hmmm wygrala syskie mecze w pofinale...
My przegralysmy z Gdynia i jestesmy w pierwszej 4...
Moim zdaniem syskie druzyny ktore sie znalazly w pierwszej 4 maja szanse na final i zasluzyly na niego bo pracowalysmy caly sezon na to... a jak to sie skonczy to sie okaze juz niebawem...( juz sie nie moge doczekac
Kazdy liczy na swoj zespol...
Chcialabym tylko zeby te zawody byly rozegrane fair play...
Pozdrowienia i powodzenia syskim przeciwniczka
SEE YA IN HELL<Gdynia> WILL BE VERY VERY HOT!!! ajjj
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
No to ja chwile przed wyjazdem. Zobaczymy co to będzie zapowiadają się ciekawe zawody. Hehe- no i wieczór też ciekawy. To ja robię wyjazd. I nie mam swojego faworyta w tych rozgrywkach. Powiem tylko- Niech wygra lepszy (i może to być Olimpia
).
Czyli Panowie- dozobaczenia w sobotę jakoś koło ranka w Gdyni. Seba jakby co telefon do mnie macie więc nawigujcie. Pozdrooooo
Czyli Panowie- dozobaczenia w sobotę jakoś koło ranka w Gdyni. Seba jakby co telefon do mnie macie więc nawigujcie. Pozdrooooo
-
basketos
-
pazdzioch
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”