"Krupa" w Polfie ???

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

kula
Amator
Kontaktowanie:

"Krupa" w Polfie ???

Postautor: kula » 24 maja 2005, 10:49

Reprezentacyjna rozgrywająca Beata Krupska Tyszkiewicz podpisała wczoraj kontrakt z zespołem PZU Polfy Pabianice. 35-letnia Krupska-Tyszkiewicz (164 cm wzrostu), występująca ostatnio w AZS Poznań, podpisała roczny kontrakt z opcja przedłużenia na następne lata.

Popularna „Krupa” występuje na pozycji rzucającego obrońcy . W sezonie 2004/2005 w W 26 spotkaniach zdobyła 290 punktów oraz zaliczała średnio 5,3 zbiórek w meczu. Była też czwartą zawodniczką ekstraklasy w rzutach z dystansu.

Łukasz Klin
www.sportowefakty.pl
www.sports.pl

Ps Pani Beato dziękuję za wspaniałe dwa lata gry w Poznaniu . Za wygrane i te przegrane mecze. Za ciepło z pani sereducha za radość z gry, którą ma pani w sercu. Powodzenia w nowym klubie . Mam nadezieje , że dozzzzzobaczenia niebawem .

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 24 maja 2005, 12:08

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

NO ALE CÓŻ TAKI JEST SPORT! ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM KLUBIE I DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKO!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 maja 2005, 17:43

ja takze przylaczam sie do przedmowcow, wszystkiego dobrego w Polfie, pani Beato :!: :!: :!:

szkoda, Krupa byla najwazniejszym filarem naszej druzyny :cry: to juz nie bedzie taki sam zespol co poprzednio :?

PS: lukasz, twoje wiadomosci(smutne) sa pewne?
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 maja 2005, 20:57

Niewierze w te bzdety :twisted:
Dzwonie do niej! :cry: :cry:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 24 maja 2005, 21:32

tez mi sie w to nie chce wierzyc, ale coz takie jest zycie...
Bardzo dziekuje pani Kapitan za sezony spedzone w Poznaniu, mam nadzieje, ze bedzie je mile wspominac, no i moze jeszcze kiedys powroci do Poznania :)
A w nowych barwach zycze wielu sukcesow, rowniez zycze wszystkiego dobrego w powrocie do reprezentacji i wielu sukcesow z nia, tak aby radowalo sie serce kazdego kibica koszykowki kobiecej.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 maja 2005, 22:41

Gdzie będzie w przyszłym sezonie grać Beata Krupska-Tyszkiewicz? Prezes Polfy Pabianice twierdzi, że w jego drużynie, zawodniczka zapewnia, że żadnego kontraktu jeszcze nie podpisała.

I kto ma racje :? :? :? :? :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

player

Postautor: player » 26 maja 2005, 16:50

MARAS pisze:Niewierze w te bzdety :twisted:
Dzwonie do niej! :cry: :cry:

ale ty jestes super masz numer do krupy :?: :?: :?: :?: :?: jaaaaa :lol: zdementowala plotki :?: :?: :?: ciekawe czemu :!:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 maja 2005, 15:27

Sam jeszcze nie mówiła nic o jakiś przejściach a wy już tu jakieś gratsy i smucicie się. Sama powiedziała że ktoś jej szyje buty itd - więc jeszcze nic pewnego - najgorsze są takie popierdółki reporterskie (choć może to być prawda) Sam już nie wiem co się dzieje :D

Wróć do „AZS Poznań”