Viallos pisze:Ja uwazam ze nie ma po co robic modem osoby, która tu sie wcale nie udziela
Chwila a może ktoś by mnie zapytał o zdanie??
Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek, wszyscy tutaj rzucają pewne sugestie bez mojej zupełnie wiedzy.
Po pierwsze nie rozumiem po co miałbym zostac moderatorem, Mytek wywiązuje sie z tej roli wedle mnie bardzo dobrze...
Po drugie to trzeba było mnie najpierw zapytać czy ja mam na to w ogóle ochotę zamiast bawić się w publiczne komentowanie czy ja się nadaje czy nie...
Ja to forumprzeważnie tylko czytam i najwyżej zamieszczam bardzo ważne informacje z życia klubu, dlatego Viallos nie wiem dlaczego w ten sposob do mnie piszesz...ale mniejsza o to nawet sie nie znamy...
I po ostatnie to co Seba napisał to fakt, mówiłem mu, że ja na tym forum rzadko zabieram głos również z powodu braku czasu...
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i następnym razem zapytajcie najpierw u źródła za nim zaczniecie ogolnopolska debatę na mój temat:P
Aha tak ogolnie to jestem Łukasz a nie jakis tam Łukasz-fan to tylko moj nick na forach:) wiec jak już o mnie piszecie to jestem Łukasz<LOL>